TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové dušené s mrkví a celerem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, paprika, kmín, sůl, pepř hotové maso 420 g hotová omáčka bez masa 900 g - na 100 g 210 kJ B 1,6 T 1,6 S 7,7 SAFA 0,2 cukry 3,2 vláknina 2,2 hotová omáčka s masem 1320 g - na 100 g 420 kJ B 10 g, T 4,2 S 5,2 safa 1,7 cukry 2,2 vláknina

Energetická hodnota celkem: 5509 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 26, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Postup přípravy

osmahnout nadrobno nakrájenou cibulku, maso nakrájet na velké kostky, osolit, opepřit, okmínovat a přidat k cibulce. opékat a přidat prolisovaný česnek a papriku. Podlít vodou, přidat bobkový list a přidat nahrubo nakrájenou mrkev a celer. Přiklopit a dusit cca hodinu a půl, zahustit nastrouhanou bramborou a dusit. Možno zředit mlékem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři