TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Křupavá kapusta

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Hlavní zeleninový pokrm

Ingredience

Dochucovadla:

sojová omáčka, sůl, pepř, kukrkuma, citronová šťáva.

Energetická hodnota celkem: 3440 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 10, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 860 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Kapustu pokrájíme na velmi jemné nudličky, moravské uzené na drobné kousky, papriku na kousky. Cibuli a česnek osmažíme na oleji, přidáme uzené a nakonec kapustu, kterou lehce osmažíme, pouze do "zplihnutí", nedusíme do měkka, kapusta zůstane pěkně křehká. Nakonec přidáme papriku. Dochutíme solí, pepřem, kurkumou a sojovou omáčkou. Pokud by se zdála kapusta hořká, zastříkneme citronovou šťávou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři