- Autor: kursovam
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Chléb toastový bílý průměr | 36 | 
| Lipno nízkotučné 26% | 34 | 
| Šunka vepřová průměr | 30 | 
| Lečo zeleninové sterilované | 60 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 | 
Dochucovadla:
koření např. na pizzu, křen apod.
Energetická hodnota celkem: 1005 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 13, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 24,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 503 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Toastové chleby namažeme sýrem, přidáme šunku, lečo a šunku, přiklopíme 2. namazaný chléb a dáme do toastovače.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






