- Autor: Darina2152
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kopr | 8 | 
| Cuketa | 200 | 
| Žampiony | 100 | 
| Cibule | 30 | 
| Olej olivový | 8 | 
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 120 | 
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 1135 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 33, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 15,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky, pak žampiony a podusíme. Až je maso poloměkké, přidáme cuketu a vše dusíme společně, až cuketa získá kašovitou konzistenci. Nakonec dáme kopr a můžeme přidat i jogurt. Rozdušená cuketa spolu s jogurtem a žampiony nahradí houbovou omáčku. Podáváme s vařenými brambory, případně bez brambor. Pro přípravu jsem naposledy použila kuřecí skelet, který mi zbyl po ledabylém vykostění kuřete.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






