- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Salát římský | 300 | 
| Rajčata | 200 | 
| Cibule | 100 | 
| Tuňák ve vlastní šťávě | 80 | 
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 | 
| Olej olivový | 40 | 
| Citronová šťáva | 30 | 
| Dressing Balsamico (Spak) | 6 | 
Energetická hodnota celkem: 3136 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 39, 
                                                        Tuky (g): 55, 
                                                        Sacharidy (g): 25,
                                                        SAFA (g): 11,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1568 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









