TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí na rajčatech s provenskálským kořením, rýže

Zpět

100 g libového hovězího masa 7 g oleje 15 g cibule 5 g česneku 30 g rajského protlaku 100 g rajčat 5 g hladké mouky 40 g syrové rýže

Ingredience

Dochucovadla:

provensálské bylinky, bobkový list, nové koření, sůl, mletý pepř, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 1635 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme k masu, okmínujeme, ochutíme směsí provensálských bylinek, doplníme rajským protlakem, bobkovým listem a novým kořením, pak podlijeme vodou a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme, pokrájíme kostičky apřidáme k masu. Když je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy a uchováme v teple. Mouku rozmícháme asi ve dvou lžících vody, masovou šťávu zahustíme a necháme dobře provařit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři