- Autor: vavrepe1
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika žlutá | 190 |
Rajčata | 200 |
Vepřová plec (syrová) | 538 |
Cibule | 146 |
Rajský protlak | 100 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 240 |
Fazole bílé v rajské omáčce | 205 |
Voda | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 6611 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1102 kJ
Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 20.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.