- Autor: mhrabcova
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 7 |
Hovězí kližka (syrová) | 450 |
Pivo tmavé 10° | 250 |
Hořčice dijonská | 25 |
Mrkev | 150 |
Cibule | 140 |
Hovězí polévka Vitana (hotový pokrm) | 100 |
Celer bulva | 100 |
Olej slunečnicový | 25 |
Energetická hodnota celkem: 4713 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1571 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.