TOPlist


Čatní rajčatové 100 g

  • Uživatelský recept
  • Autor: nada
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 1000
Cibule200
Jablko200
Rozinky50
Ocet50
Sůl20
Cukr bílý (řepný, třtinový)50

Energetická hodnota celkem: 3255 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 168 SAFA (g): 0 Cukry (g): 141 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 407 kJ

Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 0 Cukry (g): 17.6 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

1/4 lžiřky chilli, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1 bobkový list

Postup přípravy

Rajčata nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, jablka nastrouháme nahrubo. Všechny ingredience i s přísadami dusíme do zhoustnutí, horké plníme do skleniček, které obrátíme na 5 minut dnem vzhůru. Rozpis je na 2 skleničky po 400 g. 1 porce = 100 g

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma