- Autor: nada
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 1000 |
Cibule | 200 |
Jablko | 200 |
Rozinky | 50 |
Ocet | 50 |
Sůl | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Dochucovadla:
1/4 lžiřky chilli, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1 bobkový list
Energetická hodnota celkem: 3255 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 141,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 407 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 0, Cukry (g): 17.6, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Rajčata nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, jablka nastrouháme nahrubo. Všechny ingredience i s přísadami dusíme do zhoustnutí, horké plníme do skleniček, které obrátíme na 5 minut dnem vzhůru. Rozpis je na 2 skleničky po 400 g. 1 porce = 100 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.