- Autor: Ludbok
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí stehno s kůží (syrové bez kosti) | 400 |
| Mrkev | 350 |
| Fenykl | 200 |
| Cizrna (v suchém stavu) | 100 |
| Cuketa | 120 |
| Olej řepkový | 15 |
| rajčata loupaná krájená Giana | 400 |
| Cibule | 50 |
Energetická hodnota celkem: 6548 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1637 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 11.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






