- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bryndza | 125 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 150 |
ovsené otruby | 90 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Brokolice | 200 |
psyllium HUSK | 10 |
Kopr | 5 |
ghee | 6 |
Tofu uzené Lunter | 45 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie
Energetická hodnota celkem: 4443 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1111 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Brokolicu si rozmixujeme s jedným vajcom do hladka. V miske si zmiešame rozmixovanú brokolicu s ovsenými otrubami a zvyšným vajíčkom, soľou a korením. Halušky sa mi rozvárali, preto som pridala ešte 1PL psyllia a tvarovala som guľky. V druhej miske si zmiešame jogurt s bryndzou a kôprom. Potom guľky zavaríme do osolenej vriacej vody a varíme kým nám vyplávajú navrch. Podávame ich poliate bryndzovou omáčkou .Na lyžičke ghee dp ružová opečieme na drobné kocôčky pokrájané údené tofu a posýpeme halušky..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.