- Autor: olcab
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí kližka (syrová) | 450 |
| Fazole červené (v suchém stavu) | 130 |
| Cibule | 120 |
| Rajčata konzervovaná | 180 |
| Paprika červená | 70 |
| Papričky chilli | 13 |
| Bonduelle Fazolové lusky Vapeur mražené | 80 |
| Mouka špaldová celozrnná | 15 |
Dochucovadla:
sůl, barevný pepř,bobkový list, nové koření,bylinky
Energetická hodnota celkem: 4784 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1196 kJ
Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






