TOPlist
Sledujte nás:

Pařeňáky

Zpět
  • Autor: Medved77
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 14098 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 249, Sacharidy (g): 225, SAFA (g): 133, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 3525 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 62.3, Sacharidy (g): 56.3, SAFA (g): 33.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Suroviny a pracovní postup: 30 dkg hladké mouky dvounulky, 1 máslo, 1-2 žloutky a 2 lžíce mléka, 5 dkg umletých ořechů, 3 dkg droždí - vypracujeme těsto a nenecháme kynout. Nejlépe je zadělat těsto večer, silněji vyválet, vykrájet tvary a do rána nechat na plechu a ráno upéci. Ještě teplé omočíme v citronové vodě a obalíme v cukru.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři