- Autor: Lenda26
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeská Niva 50% | 25 |
Pilos tvaroh polotučný | 125 |
Mrkev | 60 |
Cibule | 43 |
Dýně průměr | 150 |
Cuketa | 150 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, popř. česnek
Energetická hodnota celkem: 1856 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 928 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zeleninu očistíme, promícháme se solím pepřem, vložíme do pekáčku na pečící papír, pokapeme olivovým olejem, a upečeme tak aby zůstala zelenina křupavá. Tvaroh vyšleháme s nivou a podáváme k zelenině.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.