- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska (syrová) | 400 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
| Vejce celé (syrové) | 110 |
| kukuričný škrob | 30 |
| Sezamová semínka | 15 |
| Olej slunečnicový | 15 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenia, citr. šťava
Energetická hodnota celkem: 3474 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 869 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
File osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou. Obalíme v cestičku pripraveného z vajec,mlieka, kukur. škrobu a sezamu. Pomaly opekáme na rozohriatom tuku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






