- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kroupy ječné | 400 |
Houby sušené průměr | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, majoránka,
Energetická hodnota celkem: 10695 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 382,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 132,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2674 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 95.5, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Krupky uvaříme ve slané vodě, přidáme povařené a udušené houby na cibulce, přidáme česnek, pepř, majoránku, sádlo.Zapečeme do růžova. (v databázi byly jen kroupy,ale krupky nebo lámanka jsou lepší a myslím,že se energeticky neliší)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.