- Autor: Pernella
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 20 |
| Brambory (syrové) | 100 |
| Kapusta růžičková | 150 |
| Olej slunečnicový | 3 |
| Vepřová pečeně (syrová) | 120 |
Dochucovadla:
Rozmarýn.
Energetická hodnota celkem: 1435 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Opečená kotletka b.k., dušená kapusta a vařený brambor.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






