TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí karbanátky se sušenými rajčaty a sýrem

Zpět
  • Autor: Margharetka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl ,pepř ,petrželka,mletá paprika

Energetická hodnota celkem: 4376 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 19, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 4.6, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Maso umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu nakrájená sušená rajčata, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, rozdrcený česnek, na jemno nakrájenou cibuli, koření a posekanou petrželku. Osolíme a důkladně směs promícháme. Necháme uležet alespoň půl hodiny v lednici. Poté ze směsi vytvarujeme karbanátky, lehce je obalíme ve strouhance a opečeme pozvolna klasicky na pánvi s olejem nebo je vložíme do trouby a pečeme na 180 - 200 C dozlatova. jako příloha celerové hranolky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři