TOPlist


Tuňákový steak na pepři

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák (syrový)300
Olej olivový50
Salát ledový300
Citron40

Energetická hodnota celkem: 3895 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 11 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1948 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 5.5 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř,citron

Postup přípravy

Plátky ryby lehce osolíme a položíme na hrubě nadrcený pepř. po chvíli otočíme, na rybě necháme jen ten pepř, který se sám zachytil na mase. Na pánev dáme olej necháme ji správně rozehřát a vložíme připravenou rybu, pečeme podle síly steaku a toho jak máme rádi propečené. Já otáčím po třech minutách a nechám další tři minuty po druhé straně. Podáváme se salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma