TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí rizoto se špenátem

Zpět
  • Autor: Margharetka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnekové koření, kousek koriandru + 2 hrnky vody kukuřice, žampiony - volitelné

Energetická hodnota celkem: 4698 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 167, SAFA (g): 8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2349 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 83.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Celé rizoto připravím v jedné pánvici...do pánvice dám 3 lžíce másla, na kterém opražím cibulku dozlatova...přidám na kostky nakrájené maso a zamíchám...maso podleji hrnečkem vody a nechám dusit...potom k němu přidám špenát...můžu přidat kukuřici a žampiony...následně přidám rýži spolu se 3. hrnečky vody a 1. hrnečkem mléka...osolím, okořením promíchám a vařím než rýže vsákne veškerou vodu...

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři