- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hlíva ústřičná | 400 |
Česnek | 50 |
Zeleninový vývar (čistý) | 1000 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Cizrnová mouka | 20 |
Dochucovadla:
majoránka,pepř,sůl,drc.kmín,paprika
Energetická hodnota celkem: 1706 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 427 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Nakrájenou hlívu podusíme na osmahnuté cibulce,zaprášíme ji paprikou a zalijeme zeleninovým vývarem,přidáme česnek,koření a osolíme, zahustíme cizrnovou moukou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.