- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 28 |
Cukr vanilinový | 12 |
Smeta-fix | 10 |
Šlehačka ke šlehání | 250 |
Džem průměr | 66 |
Olej řepkový | 5 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 3 |
Vejce celé (syrové) | 207 |
Energetická hodnota celkem: 6209 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 99,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 414 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.