- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka jahlova | 200 |
Brambory vařené (nesolené) | 150 |
Brambory (syrové) | 250 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
sul
Energetická hodnota celkem: 4713 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 208,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 295 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Brambory nastrouhame a smichame s vejcem a jahlovou moukou. Vypracujeme testo. Uvarime jako klasicke knedliky chlupate knedliky ve vrouci vode cca 15 min 16 ks knedliku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.