TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 05. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Verulik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 10.5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1123
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Verulik

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jsem z toho nějak špatná ...

09. 02. 2014

Ahoj špagetky a špgeťáci,
byla jsem před týdnem u doktora, aby mi řekl kolik tuku, vody atd. mám. Milý pan doktor mi řekl, že to okolo co mám jako je bříško, boky a stehna, že to je všechno zadržovaná voda. Byl natolik milý, že mi řekl, že mám super ženské tvary. :D )))
Dal mi nějaké pokyny, co bych měla a jak bych měla a že si to mám vše prostudovat. Dal mi nějaké vitamíny a doporučil mi kalhotky s nohavičkami, které stahují. Prý by mi to mělo pomoct. To doufám, protože ty kalhotky stály 550 Kč!!!!

Jenže .......
Mě to prostě nejde dodržovat. Jsem z toho zoufalá!!! :((( Řekla jsem si, že pokud neshodím do léta aspoň 8 kg, tak si nekoupím šaty do kterých jsem se zamilovala. Jenže to jsem si říkala i minulý léto a pořád se mi váha drží kolem 82 - 87 kg. Už nevím jak dál. 
Bavila jsem se o tom i s kamarádkou, která mimochodem taky přibrala po škole a snaží se shazovat. Doporučila mi, že její mamina jí jako doplněk stravy zelený ječmen a prý se ztrácí před očima. Tak jsme se domluvily, že až přijdou peníze, že to zkusíme. 
Vidíte??? Už tak jsem zoufalá, že zkusím i nějaké ty prášky. Vím, že spousta lidí je proti tomu, ale...
Já to zkusím. Uvidíme co to udělá....Dám pak vědět a doufám, že se mi želvička Loudalka nastartuje. :)))

Tak zatím ahojky 
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 02. 2014 10:34
Děkuji všem za radu, vezmu si to k srdci a nebudu si nic kupovat. Raději půjdu na spinning a budu dále jíst relativně zdravě. Je fakt, že když jsem začala se stobem, tak jsem shodila 10 kg, ale teď se mi to nějak zaseklo... Proto mě to tak napadlo... :(((
Budu se snažit dál a určitě mi želvička vyrazí správnou cestou, paličatice jedna .. :)
11. 02. 2014 09:17
I já jsem podlehla davovému šílenství u nás v práci a brala ječmen a řasu, přes rok, ale že bych na sobě něco pociťovala, to teda ne :-) Chtěla jsem hlavně snížit tlak, ale to se nepovedlo, nemocná jsem sice nebyla, ale jestli to nebude spíš tím, že nejsem nemocná skoro nikdy :-)
Takže jestli nemáš zbytečné peníze, rozhodně je za toho nevyhazuj!
11. 02. 2014 09:12
Osobně jsem si ječmen koupila na vánoce a užívala pravidelně celý měsíc a půl a nic jsem na sobě nepociťovala, takže pokud můžu radit investuj jinam :-)
11. 02. 2014 09:03
Všem moc děkuji za pravdivé komentáře :) Vůbec se nezlobím nebo že bych to nechtěla slyšet... naopak. Jsem ráda, že jste mi napsaly své zkušenosti a budu se dál držet se stobem, ono se to nakonec poddá a zase želvička vyrazí správnou cestou :)
Moc všem děkuji :)))
10. 02. 2014 08:21
Myslím si, ze je jecmen dobrý na procistení organismu, radsi si setri peníze. Kdyz clovek poctive u Stobu zapisuje a vází a kontroluje trochu semaforky, tak to funguje. Vím to podle vlastní zkusenosti. A ze uz jsem dríve tech "zarucených" doplnku stravy vyzkousela...
10. 02. 2014 07:39
Nemám osobní zkušenost, ale známá se na zelený ječmen dala - zhubla veliké nic, utěšovala se, že si pročistila organismus, ale pročistila si spíš peněženku...radši bych penízky investovala do dobrých potravin a fitka nebo dobrých chodeckých bot...
10. 02. 2014 07:17
Také jsem ječmen měla. Dostala jsem ho k narozeninám před 2 roky. Je to na pročištění organizmu. Když jsem ho brala tak jsem kila přibírala dále. Až když jsem se přihlásila na Stob a poctivě vážila, zapisovala a začala se hýbat tak šla kila dolů. Takže se přidávám k ostatním a tvrdím, že ti nic jiného nepomůže. Drž se!!!!
10. 02. 2014 06:54
Ahoj, pokud se chceš pročistit, tak zelený ječmen zkus, ale nevěřím,že ti pomůže zhubnout a natrvalo. Nehledě na to, že já ho nesnesla. Zkusila jsem ho kvůli problémy se zažíváním, ale žaludek mi po něm hrozně stávkoval. Jak píše janca7, nic jiného než hlídání příjmu a výdeje nefunguje :-)))))
10. 02. 2014 06:52
nevěřte tomu funguje jen dostatek pohybu a nižší příjem energie ostatní zavání jojo efektem, vím že to slyšet nechcete ale je to tak (zkusil jsem herbalife, keto diet atd a vše je jen ne čas a pak opět zpět)
10. 02. 2014 06:40
Také by jsem to takto neřešila a souhlasím se všema komentářema co jsou tady podemnou.Raději penízky investuj do kvalitního a zdravého jídla,nebo třeba s nima zaplať fitko,bude to určitě užitečnější!
09. 02. 2014 20:43
Já vím, že to nechceš slyšet - ale já mám za sebou už tolik různých pokusů a zkoušek, že bych na to téma mohla psát knížku. Nic jiného, než omezit příjem, zvýšit výdej - NEFUNGUJE! Začni jíst alespoň půl kila zeleniny, dávej si jí ke každému jídlu od oběda výš. Ono ti pak v žaludku nezbyde tolik místa na další jídlo - a navíc většina zeleniny působí i močopudně (takže ti pomůže s tou vodou v těle). Jedinej způsob jak zhubnout trvale, je si to srovnat v hlavě a nebo - to dáš! Držím ti palce :-)
09. 02. 2014 20:38
proč vždycky lidi sáhnou po té nejsnažší variantě..., která v konečném důsledku nic nevyřeší a jen ztratíte zbytečně čas... pohyb + vypilovat jídelníček... nic jiného nefunguje, kromě teda DNP.. ale to bych nedoporučil ani svému nepříteli :D
09. 02. 2014 20:22
Zelený ječmen jsem využívala, drahé je to jak čert, dobré to není ani trochu a neshodila jsem nic. Prý jsem si vyčistila organismus. Nevím. Je pravda, že já jsem proti tobě stará tak to možná nefunguje. Už bych do toho nešla. :-))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři