TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 10. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

balhel

Původní Sebekoučink

10 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 600
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133047.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

furt nic!

11. 11. 2013

A tak mám další týden "hubnutí-nehubnutí" za sebou. Trošku jsem experimentovala, když se mi ani po třech týdnech váha nepohnula a podle rad jsem přidala na příjmu. Když jsem v jednom dni vydala třeba 3000kJ, přidala jsem si polovinu tohoto výdeje k příjmu. Takže místo doporučených 6000kJ jsem snědla 7500kJ. No a tenhle postup nedoporučuji, protože po týdnu mám skoro o kilo více. A to prosím za poslední 3 dny, kdy jsme malovali byt, uklízeli. Denně jsem tomu věnovala určitě ty 4 hodiny velkého úklidu, což mi STOB spočítal na 5000kJ výdeje. K tomu jsem jedla 7500-8000kJ. No a výsledek je prosím vidět.

Takže se vracím zpět a snížím si příjem o 500kJ z toho, co mi je doporučeno, tedy na 5700kJ.Možná si jen fandím a mé tělo, zvyklé na pohyb a sport, už prostě nespaluje tolik, kolik počítá program. Určitě se mi po "60" zpomalil zase metabolismus. Nebo prostě je něco mezi nebem a zemí, co mi nedovolí zhubnout a drží na mě ta kila navíc zuby-nehty. Možná je mi váha 68kg dána a nedá se s tím nic dělat a jen bojuji sama proti sobě. Ale chci to zkoušet dále a určitě to nevzdávám.A tak mi držte palce, pokud je máte ještě volné a nedržíte je sami sobě. Pěkný večer všem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 11. 2013 10:38
To chápu, když zdraví hlásí potřebu změny. Tak dej zas určitě vědět, jak pokračuješ. Držím pěsti.
12. 11. 2013 09:37
Měřím 163cm a vážím 68,5kg, je to nad normu.Kromě toho mám i dost tuku, tedy při posledním měření před dvěmi léty jsem měla 32,5% tuku, tedy o 16kg tuku více, než bych měla mít. Kromě toho řeším i vysoký cholesterol, který mám ale dědičný. Doktor mi tvrdí ,že musím brát prášky, ale snažím se to řešit jinak, i když je to prý genegické. Piju bylinky, snažím se o vyloučení živočišných tuků, beru bylinné tinktury od Jonáše. Navíc už začínám cítit i kyčle, takže si slibuji od zhubnutí celkové zlepšení zdravotního stavu. No jo, budu trpělivá a budu dodržovat dále režim, snad nepůjde ta váha nahoru ještě více. Díky za podporu.
12. 11. 2013 07:38
A tak mě ještě napadá - na fotkách vypadáš skvělě :-) Proč chceš hubnout? Chápu, že člověk se někdy necítí se svou vahou spokojený, i když se ostatním zdá v pořádku. Mně připadáš vyloženě štíhlá :-) Líbí se mi ten nápad s tím udržovacím cyklem. Možná to fakt chce ten čas a uvolnění v tom všem. U mne psychika hraje velkou roli - někdy přiberu, i když vše dodržuji, už jenom tím, že jsem v psychické nepohodě a musím se třeba ke všemu přemáhat-to mi jdou kila prostě nahoru.
12. 11. 2013 07:31
Přiznávám,že do "normálu" mi chybí ještě 10kg a na téhle váze stojím,více méně,už skoro dva měsíce. Ale taky přiznávám,že jsem si s tím přestala lámat hlavu. Jím rozumně,nemám hlad,ale taky se nepřejídám,přiměřeně se pohybuju a cítím se skvěle :-)) Je skutečně tak důležité pasovat do tabulek? Pro mě je důležitější,že se cítím dobře :-))
12. 11. 2013 07:02
Velký souhlas s misshka i Liba Babina ,také by jsem s nastavením moc nehýbala.Možná by to cthělo vložit udržovák a potom po nějaké době zase začít znovu a třeba se to rozjede.Třeba je tělo unavené a teďka na podzim si myslím,že na nás působí ochlazování a tělo má tendenci nabírat než se svého tuku vzdávat :-(.
12. 11. 2013 06:49
Já mám běžně o kilo navíc ze dne na den a třetí den tam to kilo zase není, přitom jím pořád stejně :)
12. 11. 2013 05:55
už to tady pár lidí řešilo a u všech se vyplatilo nějaký čas počkat a pak se hubnutí rozběhlo. stejně jako Libuška si myslím, že když poctivě zadám své hodnoty do koučinku, systém mi správně vypočte příjem a toho se +/- držím. u mne to funguje a velké experimentování se mi nevyplácí. když mám na něco chuť a neodpovídá to dietním normám, tak si to s chutí dám a přizpůsobím tomu zbytek dne a pokud to nejde, tak druhý den. ani odpírání si určitých jídel a výčitky u mne nefunguje :-)
11. 11. 2013 23:02
KOlik měříš? Proč chceš ještě hubnout? Pokud jsi pořád v oohybu, které tělo zná, nehubne se. Je třeba změnit pohyb. S ubíráním a přidáváním jídla neexperimentuji, mámpocit, že program to dobře spočítal. Také je pravda, že tělo se někdy na nějakou dobu zasekne apak třeba najednou se projeví úbytek. Držím ti palce, abys byla úspěšná a spokojená sama se sebou.
11. 11. 2013 21:45
Díky za vaše rady a spoluúčast. Já ale nemohu nechat tělo dlouho odpočívat. V mém věku to prostě nejde, jinak úplně zatuhnu a dostat se pak do kondice je velký problém. Navíc mi ten pohyb moc pomáhá proti depresím a vůbec blbé náladě, jsou to prostě endorfiny, které pro život potřebuji. Zjistila jsem, že když si náhodou chceme s manželem udělat "pyžamový den" a strávit celý den doma, tak po takových 6 hodinách nečinnosti nám není vůbec dobře a prostě ven musíme.
Spíše bych to viděla na to, co říká marilla.Čím více se snažím a tlačím na pilu, tím je to horší. Jenže po těch letech počítání a hlídání to já už jinak neumím. Já se fakt neumím normálně najíst, dát si to, na co mám chuť. A když to udělám, mám zase výčitky svědomí, že jsem to nezvládla. Asi jsem už z toho "pako", chce to Chocholouška.
11. 11. 2013 20:37
taky to muze byt problem jak u vysneneho ditete, kdy se rodice roky snazi a nedari se a teprve kdyz prestanou na tom lpet, uklidni se a hodi do klidu, mimino se zadari.... psychika je nekdy mocnejsi nez vsechny vypocty vydeje a prijmu
11. 11. 2013 20:13
to je zapeklitá situace - každopádně pěsti i palce ti držím moc!
11. 11. 2013 20:08
ahoj, tohle je slozite a u kazdeho tak individualni, ze je tezke radit... kazdopadne jsem taky v minulosti mela tuny pohybu a malo jidla a moc to nepomohlo... nevim, mozna je tve telo uz vsemi temi pokusy a neustalou aktivitou tak vycerpane, ze proste nepousti.... nechci radit spatne, ale ja po letech neustaleho vysokeho vydeje uplne vypla, nechala telo hodne dlouhou dobu odpocinout a pak zkousela neco zase znova.... take jsem nekde cetla, ze je dobre mit nizky vydej i prijem, tzn. telo neni unavene a tolik toho nepotrebuje a pri nizkem prijmu se i hubne.... ale je to jen myslenka, ono realizace na kazdem nakonec vypada taky jinak... ale je super, ze se nevzdavas, preju hodne sil a trpelivost.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři