TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 10. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

balhel

Původní Sebekoučink

10 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 600
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Krásný předvánoční čas všem

11. 12. 2017

Tak vás zdravím a prásknu na sebe, že to momentálně vůbec nezvládám. Před třemi týdny jsem přešla s váhou 65,9 /v normě/ na udržovací režim. STOB mi spočítal, že mohu sníst 6600kJ, ale já byla opatrnější a upravila si to na 6000kJ, což si myslím, že je pro můj věk a životní styl přiměřené. Jenže!!! Nevím proč, ale trpím nějakým šíleným hladem, hlavně mě to budí v noci a také přibírám, už jsem zase na 67kg. A to jsem sama sobě slíbila, že si pod stromeček nadělím nejkrásnější dárek a to krásné číslo na váze.

Nějak to nechápu, už jsem byla v naprosté pohodě, vyvážený jídelníček, s 5500kJ jsem hlad neměla vůbec, vypustila jsem jednoduché cukry a také bez problémů. A najednou se zase ten můj mozek zbláznil a vyžaduje sladké, slané, tučné a vůbec nezdravé věci. Přitom nehladovím, jím pravidelně, semaforky se zelenají. Kolo jsme už uložili do sklepa, ale denně našlapeme 8-10 kilásků, pěkně svižně, k tomu jógu, předvánoční úklid, nákupy. No chápete to někdo?

A to mě čeká teprve to nejhorší zatěžkávací období. Nemám svátky moc v oblibě. Jak říkám, ze zdravotní důvodů se nemohu "ožrat", abych nepřibrala, nemohu se "nažrat", nemám Vánoce spojeny ani s vírou, tak mi nejde navodit si předvánoční náladu a beru to spíše jako úlitbu rodině a dělám to pro ně. Dnes vyklízím a vymývám skříně, za chvíli hupnu na okna, i když tam pěkně fouká. Ale, zase je teplo a do konce týdne už zase bude mrznout, tak kdy jindy. Cukroví zraje na balkóně, mrazák je zaplněn.Takže příští týden už jen na pedikuru, manikuru, ke kadeřnici a nohy na stůl, voňavý čaj a klídek. Snad se stresem ze mě spadnou i ta dvě poslední kila a na Štědrý den budu spokojená a šťastná.

Tak vám všem přeji do toho předvánočního času co nejvíce klidu a pohody, ať nám to ještě teď trošku hubne.heart

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři