TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 06. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

ffloa

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 4892
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

START: OBEZITA II.STUPNĚ -> 1.OBEZITA I. STUPNĚ -> 2.DOCENTURA -> 3.NADVÁHA - usiluji nyní -> 4. "8"NA ZAČÁTKU -> CÍL: 5.NORMÁLNÍ VÁHA / ANEB TÝDEN ZA TÝDNEM..

14. 08. 2017

Milí přátelé.

Rozhodla jsem se zbavit číslovky 100 ve své váze. Začínám na 116kg a mé vstupní rozměry jsou: -prsa/záda 118cm, -pas 116cm,- boky/zadek 127cmdnes 13/1 2016.

Budu velmi vděčná za sdílení a podporu zde. Budu postupně vpisovat jak se daří. Všem nám přeji dosažení cíle !!! 

                                   

Dnes je 15/1 a mám za sebou 2 večery a usínání bez přejedení, nacpání se vším možným těsně před spaním. Večery je pro mne vůbec nejtěžší zvládnout. Byl to po dlouhé roky čas mého hlavního jedení, spíš přejídání vším co dům dal až do pozdních hodin. Tedy 2 úspěšné večery (- věřte nebo ne, pro mne je to fakt úspěch) cítím, jak je to pro mé tělo potřebné a důležité, muselo podávat neskutečné výkony, místo nočního odpočinku. Je to krok ke zdraví. Zdraví je vůbec poprvé nejvýraznějším motivem mé snahy zhubnout. Dřív to bylo nejvíc o vzhledu a na zdraví jsem moc nemyslela, teď je to spíš naopak a mám z toho dobrý pocit..že by to snad mohla být ta správná trvalá motivace a silný setrvačný motor vytrvat. Myslím teď hodně na své děti, že tu chci s nimi být i když budou dospělí, že je chci vychovat, být s nimi dokud mne budou potřebovat a snad se pak i radovat z jejich dětí. Taky bych jim chtěla být příkladem, že změna je možná..taky je naučit lépe se stravovat, než jak jsem to měla já... Chtěla bych být zdravá a fit, abychom mohli podnikat co nás napadne a já se nebála, že to nezvládnu, budu k smíchu, apod. Chci ať mne přestane bolet tělo, ať mne stále nepřemáhá únava a chuť jen spát... Tuhle jsme byli s dcerkou na zimáku bruslit, tak ráda bych si to zas po letech zkusila, ale bála jsem se, že spadnu a už se nezvednu...  Dcerka mne vždycky přemlouvá, na zimáku, do aquaparku... Je mi to tak líto... Tak strašně ráda bych s ní šla blbnout... Nechci být už  takto omezována... Chci si začít užívat života, vrátit se k lyžím, plavkám, bruslím, kraťasům... Chci se zas začít nebát léta..  Chci dělat s dětmi aktivity, které je baví a nevyhýbat se jim kvůli tloušťce, svému studu za ni a zdravotním problémům. Chci se radovat se svými dětmi.  Poslední dobou (a z měsíců jsou roky), se cítím jako babička...Bolí mne tělo - kosti, klouby, svaly...Jsem téměř stále velmi unavená...To přece není možné..ještě mi není ani 40...Zjistila jsem taky, že nedokážu běžet, to je dost hrozné...nedokážu své tělo rozkmitat do pohybu podobného běhu... Když už to udělám, vypadá to tragikomicky... Z hrůzou jsem zjistila, že mne tělo bolí a postupně se hroutí i když delší dobu sedím...:-O Tohle přece nejsem já...Tohle už nechci. Mám za sebou velmi bolavé roky, když to vše shrnu, tak cca celé jedno desetiletí,  kdy na tělo nebyl čas a hlavně myšlenky...Prožila jsem absolutní dno, velikou bolest... Mé tělo - já vůbec, bylo to poslední... Chtěla jsem to vzdát... Úplně. Ale zvedla mne má dcerka... Nemohla jsem si dovolit, to zabalit...kvůli ní. Potřebovala jsem jen přežít a nějak fungovat. Pro dcerku a později syna...Celé to vedlo mmj. k vyhrocení mé obezity... Ale to bylo opravdu to poslední co mne zajímalo. Bolest, kterou jsem prožívala se s depkami z tlustého těla nedalo srovnat. Ani v nejmenším...

Ale už dost.

Bolest nezmizí, jen se rána trošku zacelí...jizva zůstane navždy...Jsou dny, kdy znovu velmi bolí, otvírá se... Ale JE TO LEPŠÍ... Děkuji Bohu...Děkuji Bohu za druhou šanci...Pochopila jsem, že to co teď žiju a jakého daru se mi dostalo, že to je právě druhá šance - od Něj. On ví, o čem mluvím... Tedy...Věci se postupně řeší a cítím se líp. A hlavně, cítím velkou chuť a sílu ke změně. Snad se nejedná pouze o přechodný stav. Pevně věřím, že ne. Je to jiné... Cítím se jinak... Líbí se mi přirovnání- cítím se jak Fénix...co vstává z popela...

PS:Jo a ještě taková maličkost...taky už nechci, aby mne lidi měli za těhotnou...a přitom jsem jen tlustá. Tuhle situaci jsem zažila několikrát...je to dost nepříjemné a trapné...Znáte to? ;-)

TÝDEN PRVNÍ  - dnes 20/1 - ukončení prvního týdne a vážení. Minus 3,5kg, to je hezké, 112,5kg :-) Ale je mi jasné, že to takhle nepůjde pořád, mám za to, že jsem se mmj. také  odvodňovala či něco podobného + nepřecpané večery a noci. Každopádně je to povzbudivé. Něco se děje. A děje se to správným směrem. Tak fajn a hurá do druhého týden.  Mmch. zakoupila jsem váhu a budu nějaký čas zapisovat, než se mi to vžije. Nehodlám stát u váhy celý život. Váha je pěkná, zelená a má netradiční design. Aspoň něco. Jo a ještě  sleva 50% taky potěší ;-))) Ještě bych chtěla gril...ale ten je na mne drahý...nu uvidím, třeba na něco kápnu. Nebo aspoň pánev kde netřeba tuk. Teď jsem si vzpomněla, že mám jeden zakopaný někde na dně krabic v garáži. Tak ho možná vykopu. Anebo počkám, než se budem stěhovat. Snad to bude brzy...Byl by to další plusový bod, směřující k mému psych. zotavení...

Chci si dopsat myšlenku, která mi dnes došla..Mnoho věcí ovlivnit nemohu, i když se snažím, jako třeba najít si práci či změnit bolestné události mého života...Ty opravdu nezměním, i když  bych si to vroucně přála... A tak se zaměřím na to, co změnit mohu. Tahle myšlenka mi došla opravdu po velmi dlouhé době a je pro mne velkým posunem kupředu. Konečně. Po letech zamrznutí na úplném dně toho nejledovějšího oceánu..kde se jen lidská duše může octnout..kde je strhávána do temnoty..Kde odrazit se vzhůru je TAK těžké...Ale zdá se, že se to začíná dařit...vidím už zas slunce...první paprsky, tam nahoře, na hladině...Děkuji za to...Moc děkuji...Za novou naději. Na ŽIVOT.

Tedy :-) zaměřím se na to, co změnit mohu. "Zmanageruju" sebe. Budu sama pro sebe PROJEKTEM :-) Využiji času, kdy jsem ještě na mateřské, abych se dala dohromady, zhubla, vypadala lépe a byla zdravější i víc fit. Mmj. taková maličkost - zvýší se mi tím i  šance na získání místa...A hlavně, budu na tom líp fyzicky i psychicky. 

Budu tvořit.

SEBE.

 heart

Mám velkou radost. Že něco dělám. Že něco dělám pro sebe. Cítím příjemné šimrání u srdce, že mohu změnit svůj život. Že změním svůj život. A že změna je jen v mých rukou. Že svůj život mohu ovlivnit. K lepšímu. Že ještě můžu zažít pěkné věci, cítit se dobře, skutečně život prožívat. Moc mne to mé poznání těší, jako bych se probudila ze sna, kde už pro mne všechno skončilo. Těším se na to až to bude,  ale těší mne už ta cesta...A to je dobré.

(P.S.:Toto mé zamyšlení má hlubší záběr, nevztahuje se pouze k otázce hmotnosti, ale celkově k prožitému... Také se záměrně nezmiňuji o dětech, které jsou mým největším životním štěstím a darem, za který nikdy nepřestanu být vděčná...za které VELMI DĚKUJI...)

TÝDEN DRUHÝ - dne 27/1 ukončení druhého týdne a vážení do naší "DOCENTURSKÉ TABULKY" - minus 900g, tedy 111,6kgno myslím, že dobrý, na to, že ze začátku opět značně těkám se semaforky, vyvažováním jídla, nad kombinacemi apod. Ze začátku jsem měla strašlivý hlad, až mně břicho bolelo, i jsem tu někde o tom psala, ale něco se stalo a už hlad necítím ;-) Je to pro mne parádní zpráva. Zabývala jsem se tím, proč hlad mám a protož jsem se vždy přejídala, a to byl můj hlavní problém, tak si myslím, že jsem měla i roztažený žaludek...Nebo se to jen tak říká? Ale já si to fakt myslím, jedla jsem kvanta najednou...něco jako celý můj nynější příjem k večeři..;-) A taky to bylo asi tím, že jsem měla nastavený malý příjem a tak jsem si ho kapku navýšila a tahle hladina mi prostě vyhovuje :-) Uvidím jak dál, příjem postupně vyladím. Zač. února jdu na měření In Body, tak uvidíme, jaké budou hodnoty bazálu apod. Jsem opravdu ráda, že hlad ustal a jídlo mi stačí. Nevídaný to jev u mne :-) Vždy jsem totiž měla problém hlavně s množstvím. Tak hurá do dalšího týdne! Všem spolubojovníkům držím palce a holkám budoucím docentkám z naší motivační tabulky dvojnásob! Ahoj za týden.yes

TÝDEN TŘETÍ - dnes 3/2 - ukončení třetího týdne a vážení - minus 2kg, tedy 109,6kg :-). Mám radost, protože se blížím k prolomení hranice střední obezity a budu v obezitě mírné :-) Už jen 20dkg a budu tam, juch:-) Také mám radost, že jsem prolomila hranici 110 kg a můj 1.cíl dostat se pod 100 už je zase o kus blíž. Paráda :-) Jinak, malý byl nemocný, dcerka taky, ale malý s horečkama, tak to mne vždycky rozhodí, je to stres, bobek je celý bolavý, uplakaný, bojím se o něj atd..No a to je pole pro to, abych nemyslela na stravovací režim a třeba uprostřed noci, kdy malý, po měření teploty, přebalení, medicínce a uspání, konečně spinká, nebo se mu alespoň uleví a je spokojený...tedy to je pole pro to, že sáhnu po tom, na co mám neodolatelnou chuť a do zdravého stravování to opravdu nezapadá... Teď to bylo cca  ve 2h v noci.. Ale tohle jsou situace, kdy si to prostě nevyčítám, je to ojedinělé a pomůže mi to. Hlavně bez výčitek. Protože jen ony jsou tím, co si vyčítám, zkazí mi to den a snaží se mne strhnout k černobílému vidění "všechno nebo nic" a já mám nutkání veškerý zdravý režim hodit za hlavu a vyjíst lednici a šuplík s kokinky.. Takže, hlavně bez výčitek. Když si to prostě dovolím, tak mne tyhle lákavé nacpávací myšlenky nestrhnou. Jo a taky jsem u nás konečně sehnala "chlebík k večeři" se sníženými sacharidy a více bílkovinami, tak mám radost. 

6/2 MIMOŘÁDNÝ ZÁPIS. Tohle musím vepsat. Dnes mi váha potvrdila překročení hranice ze střední obezity  do obezity mírné - 109kg!!!! PRVNÍ CÍL SPLNĚN!!! Mám radost :-) Nyní následuje cílek č.2 - dostat se pod 100kg...;-)

9/2 Dnes jsem byla na měření těla InBody. Hlavně kvůli bazálu. Ten znám+další užitečné informace, tak ok, pokračuji. Už vím, od čeho se odrazit v příjmu. Můj bazál tedy je 7135kJ. Ještě stojí za zmínku, že mám hodně svalů a vyváženou postavu stran svalů. A to jsem opravdu ráda. Už jsem měla pocit, že jsem jen sud tuku a svaly se v něm někde ztratily... Ale je to dobrý. Tak fajn, jedeme dál :-).

TÝDEN ČTVRTÝ - dnes 10/2 - ukončení čtvrtého týdne a vážení + měření - minus 1,3kg, tedy 108,3kg. Jde to pěkně, mám opravdu radost. Změřím se za chvíli, metr mám v pokoji, kde spí prcek. Tak jsem se změřila, úbytek cca 3cm všude. To jde. Cítím se volněji v šatech, príma pocit. Hlad nemám, jídla dost, jím vše co potřebuji a mám chuť a to je na tom to nejlepší. Běžný občan, jakým jsem byla většinu života i já, si myslí, že když se hubne, musí se natrvalo zřeknout toho, co má rád... Není to pravda!!! Vím to už dýl,ale stále mne to udivuje, asi proto, že vidím, že to funguje..Tak jo, jedeme dál...Pokořit tu 100 by byla fakt paráda...;-)

Vzpamatovávám se z šoku. Včera 14/2 jsme málem vyhořeli... mojí vinou...zapomněla jsem vypnout hořák na sporáku, kde se mi vařili sojové kostky k večeři..a jeli jsme k babičce s Valentýnskými sušenkami..popřát...naštěstí jen na 2 hodiny...Obvykle býváme dýl...Trklo mne to až když jsme čekali na zastávce na autobus domů...Stále jsem doufala, že jsem to přeci jen vypla..ale měla jsem špatné tušení. To se potvrdilo, doma hustý štiplavý dým...zápach...zapl se požární alarm...bydlíme v nájmu... Mohla to být katastrofa. Další ránu bych už asi jen těžko ustála. Naštěstí šlo jen o spálený hrnec a zápach v bytě, který budeme větrat ještě dlouho...Padlo na mne, co se mohlo stát...uvniř jsem se rozklepala..bylo mi zle. Snědla jsem kus čokolády, kafe....nemohla jsem spát...ráno vzhůru od 4? asi tak. Typický příklad, kdy ze stresu opravdu zdravý režim nedávám... Mám toho moc...

TÝDEN PÁTÝ - dnes 17/2 - ukončení pátého týdne - minus 1,4kg :-), tedy 106,9kg :-))) Přiznávám, je to skutečně skvělý pocit, mít dole skoro 10kg.. :-) Nyní mne čeká cílek č.2, jak už jsem výše psala , a to, dostat se pod magickou 100vku. Tak hurá do toho :-) Jde nám to v docenturské tabulce s holkama moc dobře, tak mám velkou radost :-) Držte nám palečky holky a kluci :-)

TÝDEN ŠESTÝ - dnes 24/2 - ukončení šestého týdne - minus ušušněných 0,1kg... Tedy 106, 8kg. No, přiznám, nadšená nejsem, ale můžu si za to sama, nebyla jsem ukázněná a podlehla párkrát chutím a bohužel i návalům žravky...Taky jsem experimentovala s navýšením kJ a celou mne to rozhodilo a zmátlo. Taky musím konstatovat, že jsem přišla na to, že moc moc příliš myslím na to jídlo, že mám jís, co mám jíst, zapisovat, vážit, kombinovat..až toho bylo a je příliš...To neustálé myšlení na správné jídlo mne paradoxně k jídlu stále přivádělo a já měla nutkání, že pořád musím jíst. Zjistila jsem, že se od toho musím trochu odpoutat, sednout si k tomu tady třeba jen jednou za den a vše hromadně zapsat...Musím prostě normálně žít :-) a ne být v bublině kJ, příjmu, tvoření a konzumování jídla :-) Prostě se od toho odpoutat. Čím víc na jídlo myslím, tím víc jím. A to by nešlo. Ať už je hezky, budeme trávit víc času venku s dětmi. No, abych to uzavřela, týden za mnou ne příliš vydařený, ale jsem poučená, už žádné zmatky a experimenty, ale pěkně svých 7500kJ ať to pěkně odsejpá a dál se s navyšováním uvidí.  Takže úbytek malý, ale aspoň správným směrem. A ještě něco pro své vlastní povzbuzení..Protože mám za sebou právě polovinu svého 12ti týdenního cyklu a po sečtení mám dole 9,2kg, tak to vlastně není vůbec špatné a nemám proč si stýskat, ale spíš si výskat :-) Tělo splasknutější, oblečení volnější...príma pocit...Těším se co bude dál... :-) Tak hurá do dalšího týdne. Úbytkům zdar a sádlu zmar! :-)

Dnešní den musím zaznamentat, i když není dnem vážení. A to proto, že mám shozených prvních 10 kg!!! Dnes 28/2 mi to váha poprvé ukázala-105,8kg!!! Mám velkou radost:-) Také proto, že je snad zažehnána krize předešlých dní. Tak tedy hurá do druhé desítky! A cílek č.2 dostat se pod 100kg už je také mnohem blíž!!! :-)

TÝDEN SEDMÝ - dnes 2/3 - ukončení sedmého týdne - minus 1,3kg, tedy 105,5kg. Mám radost, zdá se, že je krize opravdu za mnou a váha jde zas pěkně dolů. Včera jsem navštívila 1.hodinu lekce snižování váhy STOB v Opavě, ale zatím se rozhoduji, zda tam budu chodit. Hlavně z fin. důvodů. Pochopila jsem, že mi kurz nepoví nic nového, co bych nenašla tady a tady dvojí měření mne bude mást...mám svoje, které prezentuji tady a pak by bylo měření tam...Už vstupní měření bylo na méně přesném zařízení, tak se bojím, aby mne to nerozhodilo.  Ale zas se mi na kurzu líbí, že tam jsou ženy, které řeší to samé a líbí se mi to sdílení... No, musím to uvážit. Také mám problém s hlídáním malého, není kdo by mi ho každé úterý hlídal..Jen mamka, ale má už věk a zdrav. problémy... No, uvidím. Do příštího úterý se rozmyslím. Ještě k dnešnímu vážení, já vím, že se nemá předbíhat, ale opravdu se moc těším, až na váze uvidím první dvojciferné číslo....;-) 

TÝDEN OSMÝ - dnes 9/3 - ukončení osmého týdne - minus 1,7kg, tedy 103,8kg. Hurá! Mám již také 100%ně splněný plánovaný úbytek svého 12ti týdenního cyklu, tedy celých neuvěřitelných 12kg ;-) Z úbytku mám opravdu radost, i vzhledem k buchtovým dnům, kdy jsem si těchto dobrot věru zavdala do sytosti ;-) Tento týden příjem kolem 7500kJ, dokonce i jednou  8300 a extrém s buchtami cca 14000kJ, sem tam čoko co se vešlo do semaforků a hle, přesto úbytek. Stále mne to udivuje :-))) Sem tam se neubráním uzobávání při jídle s dětmi či vaření, ale tak nějak se snažím nechat si na to rezervu v zadaném příjmu. Takže příjem 7500kJ skutečně funguje, což jsem opravdu ráda a sem tam úlet opravdu nevadí! A to je určitě taky fajn ;-) Výraznější úbytek tohoto týdne připisuji také cyklu a jeho "vlnám"... Mám tedy opět radost, která je umocněná blížící se 100vkou, kterou chci překlenout. Opravdu si však výsknu, až budu za ní. Protože kolem stovky se už pohybuju víc let, takže má váha stabilně dvojciferná bude skutečným prvním velkým úspěchem. Takže, myslím na tebe, cílku č. 2, a to  dostat se pod 100 a pak zamířit k cílku č.3 dostat se do pásma nadváhy. Ale pěkně postupně. Cíle č. 2, třes se!!! :-DDD

Ještě doplním, že jsem se nakonec rozhodla do kurzu Stob v Opavě nechodit. Hlavně z fin. důvodů. Tady mi to jde a to mi stačí. I když kolektiv spřízněných "hmatatelných" duší bych uvítala. To byl koneckonců hlavní důvod, najít nové přátele, sdílení, stejný cíl. Ale co už. Musíme nějak vyjít. Jsem ráda, že mám Vás, moji milí virtuální přátelé :-) A děkuji Vám za Vaši podporu, motivaci a milá slova!!! :-)Ať se nám daří!!! :-)

A nakonec ještě malinké pochlubení..:-) Mé míry od začátku cyklu v tuto chvíli: boky/zadek minus 8cm, pas minus 13cmprsa/záda minus 8cm :-) Je to skutečně velmi příjemný pocit, zmenšuju se!!! :-DDD Už se těším, až se jednou jen tak seberu a půjdu si koupit něco na sebe. Něco co se mi bude strašně líbit. A né to do čeho se vejdu a zakryje mi to špekyyyyyyy :-DDD Vezmu dcerku a půjdem se po holčičím vyřádit! Prolezem obchody, budem zkoušet a parádit se a něco moc pěkného si koupíme!!! :-)))

TÝDEN DEVÁTÝ - dnes 16/3 - ukončení devátého týdne - minus 1,1kg, tedy 102,7kg. Bezva. Jedu dál :-) Musím opět konstatovat, že i když je v týdnu úlet, tzn. žravkový den (či dva :-D) a poté najedu na zavedený režim v příjmu zde, váha se i po tomto výkyvu srovná a klesá. Žravkám se zřejmě v životě nevyhnu(vzhledem ke své potřebě pocitové nasycenosti), tak je raději přijímám s tím, že si je v daný den užiju a následně nevyčítám. Alespoň se snažím. Ty potvůrky výčitky se vplíží vždy, ale je to lepší než dřív, kdy mne spolu s černobílým myšlením "vše nebo nic" dohnaly k rezignaci a ukončení snažení. Stále je to pro mne překvapivé, že to i se žravkami jde. Heslo "HLAVNĚ NEZPANIKAŘIT" a pokračovat k zavedeném režimu dál a vše bude OK! :-) 

TÝDEN DESÁTÝ - dnes 23/3 - ukončení desátého týdne - !!!PLUS!!! 0,9kg, tedy 103,6kg...Jak lze z uvedeného předpokládat, dnes se mi nezapisuje s radostí...Jsem smutná. Místo úbytku přírůstek. Poprvé. Ta stovka se drží zuby nehty a ještě mi dá zabrat. Moc tomu nerozumím. Příjem držím, 1úletový den. Oběd a koláče u mamky v neděli. Má teorie o tom, že 1úlet nevadí, začíná poněkud pokulhávat...Měla jsem sice na vyrovnání méně času než dřív, jen 2dny, ale v tom to asi nebude. Ale pozor! musím si sem i poznamenat, že při zpětném pohledu na uplynulý týden, jsem měla každý den lehce nad stanovený příjem!!! (Až na jeden den "obžerství" a jeden na odlehčení...) Spíš to bude ale v tom, že sice větší oběd a koláče po obědě byly navíc, ale u toho to mělo skončit. Jenže já nevím kdy přestat. A když se takhle "uvolním" a rozjím, tak mám potíže přestat. A mé papinkání pokračovalo i doma, kde jsem si opět zavdala toho, čeho se mi nedostává či jen po skrovnu. Prostě doma jsem se po tom hutném obědě zalitém pivem a přislazeném kynutýma koláčema ještě pěkně přecpala až mi bylo večer špatně. Doteď jsem z toho ještě rozhozená a nadmutá jak koza. Takže tak. Můžu si za to sama. A teď pěkně zamakám, budu ukázněná a to by bylo, abych tu stovku nepokořila tak nějak kolem plánu ;-DDD Nepojedu nad svůj stanovený příjem, tedy max 7500kJ. Už nechci vidět na své váze přírůstky, je to fakt nepříjemné... OK. Jedeme dál, show must go on!!!! :-D Jestli bude někdo tak hodný a povzbudí mne, budu moc ráda :-)

TÝDEN JEDENÁCTÝ - dnes 30/3 - ukončení jedenáctého týdne - minus 2kg, tedy 101,6kg !!! :-D Váha mne potěšila, ale dnes se zdržím komentáře, protože tomu  sama nerozumím. Měla jsem v neděli hutný velikonoční den, kdy jsem se nacpala a raději ani nezapisovala, no a v pondělí jsem si taky dala, sice míň, ale dala. Asi se mi pokazila váha nebo co ;-), úbytek mne překvapil a moc jsem ho po předchozích trablech, žravkách a přírůstku opravdu nečekala. Možná opravdu ten  vliv cyklu, hormony, zadržení vody..nevím.  Nerozumím, ale s díky přijímám a mám radost :-) Nechci se radovat předčasně, tak jen ťuknu... 100vka se blížííííí...;-)

TÝDEN DVANÁCTÝ - dnes 6/4 - ukončení dvanáctého týdne a zároveň také UKONČENÍ MÉHO PRVNÍHO CYKLU!!! - za tento týden -  minus 0,6kg, tedy 101kg :-) Dnes tedy také skončil můj první 12ti týdenní cyklus (13/1-6/4 2016). Byl úspěšný :-) minus 15kg, minus 15cm v pase! Mám velkou radost a chuť slavit!:-) V blogu pokračuji dále, opět týden za týdnem. Čekají na mne další mé cíle..stále ona magická 100vka, ale nyní už mám v hlavě hlavně cíl dostat se do pásma nadváhy, tedy 93kg ;-) Ráda bych si tento dárek dala ke svým kulatinám v červnu, tak snad se to povede ;-) A i kdyby ne, každopádně budu cíli mnohem blíž  ;-) Tak hurá do toho!!! Děkuji všem za podporu a přeji úspěch v hubnutí!!! :-)

TÝDEN TŘINÁCTÝ - dnes 13/4- ukončení třináctého týdne - !!!PLUS!!! 0,3kg, tedy 101,3kg. Dnes to nebudu příliš komentovat, vím, kde jsem udělala chybu, prostě žravky, náročný víkend, vytržení z rytmu, režimu, nahromaděný stres, který jsem prostě zajídala.. No nic, jedu dál..Jsem zvědavá, jak dlouho budu kolem té stovky kroužit...;-)

TÝDEN ČTRNÁCTÝ - dnes 20/4 - ukončení čtrnáctého týdne - minus 0,8kg, tedy 100,5kg. Stovka se mne drží jako klíště a nechce mne pustit ze svého "láskyplného objetí" ;-) Ze srandy jsme si dnes stoupli na váhu s malým, měla jsem ho v náručí a vážili jsme spolu míň než já na začátku. A to nám ještě 2 kila chyběla!!! ;-) Jak povzbuzující :-))) Zhubla jsem jednoho Mikuláška a kousek Klárky :-) 
Dnes, 22/4 ještě poznámka - cítím velkou úlevu, strašilo mne zdraví, ale sono, na které jsem čekala, dopadlo zaplaťpánbůh dobře, takže ze mne spadl velký balvan...Na váhu jsem se minulý týden příliš nesoustředila...Jistě znáte ten pocit, čekání na výsledek vyšetření..člověk se neubrání černým myšlenkám...Ale je to za mnou a já jsem za to opravdu šťastná a vděčná..:-) Všem přeji opravdu hlavně ZDRAVÍ!!! Hezký den všem!!! :-)

MIMOŘÁDNÝ ZÁPIS - DNES 26/4 PROLOMENA 100vka!!! JSEM DOCENT!!!cool Váha ukázala 99,6 ! Hurálaugh DRUHÝ CÍL SPLNĚNyes. Nyní se soustředím na cíl č. 3 - dosažení nadváhy. Tak a jede se dál smiley

TÝDEN PATNÁCTÝ - dnes 27/4 - ukončení patnáctého týdne - minus 1,1kg, tedy 99,4kg. HURÁ, PŘEKROČENÍ STOVKY a velká radost, jak již napovídá můj předešlý příspěvek ze včera. Dala jsem do váhy pro jistotu nové baterky a váha potvrzena ;-) Tak snad je to fakt pravda :-D (občas ten přístroj - váha trochu zlobí). Nyní mám před sebou dosažení nadváhy, cca 7-8kg dolů. Těším se a jsem zvědavá, jak to půjde dál :-) Děkuji všem za podporu a povzbuzení ve chvílích nesnadných a za sdílení radosti v radostných okamžicích při zdolávání stanovených met ! Díky a všem hodně úspěchů v hubnutí i v životě.

TÝDEN ŠESTNÁCTÝ - dnes 4/5 - ukončení šestnáctého týdne - minus 0,4kg, tedy 99kg :-) Úbytek. Jsem spokojená. Smiřuji se s tím, že úbytky budou zřejmě menší..pomalejší. Hlavní pro mne ale je, že budou. Vidím-li na konci týdne minus nějaká ta dkg, jsem spokojená. Při mých "pravidelných" žravkách je to i tak zázrak. Také jsem mírně navýšila příjem. Uvidíme, co to udělá, ale cítím v kostech, že to bude ok ;-) Dále navýším až po dosažení pásma nadváhy. I cm mírně ubývají, v souhře s úbytkem váhy. Dnes - prsa/záda 106cm, - pas 99cm, - boky/zadek 116cm. Pořád jsou to velká čísla, ale vše je mnohem lepší než na začátku s mými 116kg a mírami 118-116-127 ;-) no nééé? K mé hlavní motivaci je to skutečně další motivující prvek, spolu se vznikající novou motivací a to tvarujícím se tělem a pocitem ženskosti, že mi to sluší atd. Dokonce již zaznamenávám určité pozitivní reakce okolí..;-D a to je bezva ;-D A co teprve ta motivace v podobě dvojciferného čísla - prostě paráda :-) Holky, držme se a dostojíme svého cíle! Budou z nás Afrodítés!!! :-)))

TÝDEN SEDMNÁCTÝ - dnes 11/5- ukončení sedmnáctého týdne - !!!PLUS!!! 1,1kg, tedy 100,1kg :-/ Sypu si popel na hlavu. Jsem zpět nad 100. Řeknu upřímně VELMI nepříjemný pocit. No, snad se jedná jen o krátkou návštěvu ;-) Nebudu příliš komentovat. Je za tím má neukázněnost a uvolnění "opratí" ve víru událostí minulého týdne, Klárčina soutěž - mimo město, slavení úspěchu, ale i mé bezbřehé chutě a má ubohá neschopnost se ovládnout, také klamavý pocit, že když mi to tak pěkně jde, přeci jedna čokoládka nevadí...Jak zrádné.. A dále nutkání ukojit svůj stres jídlem - stará známá moje slabost a past. Takže milá 100vko, stavila jsem se, protože jsme staré známé, ale jen na skok, rozloučit se. Už se asi nestavím, ale nebuď smutná, vždyť víš, že nám to příliš neklapalo. Měj se fajn ;-) Jo a ještě něco mne holky rozhodilo... Viděla jsem se na fotkách a videu a stále vypadám jak velryba...Ach jo. Už jsem začínala mít ze sebe lepší pocit, trošku to vidět je, ale po těch obrázcích...ještě teda mám co dělat...je to hrozné, jak ty kila člověka změní. Za dalších 10už to bude ale lepší a co teprve za 20...či 25...;-) No, tento rok mám o zábavu postaráno a uvidíme na kolik se můj cíl podaří. Ale řeknu Vám  děvčata, začalo mne to stahovat do bažin myšlenek typu, že to stejně nikdy nedokážu a že to stejně nemá cenu, protože jsem pořád tlusťoch...fuj, nebezpečné myšlenky a jak těžké z nich opět vybřednout...Ale v procesu hubnutí se tohle stává..že jo? Trošku mne také děsí fakt, že stačí povolit na pár dnů a člověk zas jede šupem nahoru..že vlastně nejde nikdy úplně povolit..a je to o věčném hlídání už..jako po léčbě závislosti. Ona to asi závislost je a to já jsem nikdy nechtěla, být na něčem/někom závislá.. Taky mne pronásleduje obava z navyšování..trochu jsem navýšila, ale mám prostě vtíravé myšlenky, že když navýším, přestanu hubnout...Ale vím, nebo spíš tady čtu, že navyšovat musím...a že to jde dolů dál...ale já z toho mám prostě v hlavě strach... Holky, trošku se mi rozplývá odhodlání a motivace, prosím o adekvátní razantní kop do zadele..DÍKY předem!!! :-) No, koukám, že jsem to nakonec docela komentovala :-DDD

TÝDEN OSMNÁCTÝ - dnes 18/5 - ukončení osmnáctého týdne - minus 1,3kg, tedy 98,8kg :-) Tak sláva, mám radost, už jsem se bála, že se to zastavilo. Úbytek i se žravkou a co je pro mne hlavní, s příjmem, který občas přesáhl o pár stovek mé nastavení. Takže snad si to mírné navýšení opravdu mohu dovolit. Tak to s ním opět zkusím, uvidím. Hlavní je fakt neujíždět na žravicích. Minulý týden předtím jsem fakt ujela víckrát.. Tak jo, jede se dál. Už se smiřuji, že si tu nadváhu přesně k narozkám nenadělím, ale to neva, hlavně že k ní budu zase o kus blíž. Ještě bych zmínila, že mne docela motivuje a nakopává seriál na TV MAX o lidech s velkou obezitou a kam se za 1rok pod vedením kouče dostanou - na začátku jsou to zoufalé nesebevědomé a nevzhledné hroudy sádla, zkroucené ušlápnuté duše skrývající se někde v koutě...nešťastné a marnící drahocenným darem života...A na konci jsou to jiní lidé - nejen fyzicky, ale lidé s velkým charismatem, lidé, kteří doslova rozkvetli...Jsou konečně sami sebou a mohou naplno rozvinout svou osobnost, své schopnosti, plnit si svá přání a žít jak vždycky chtěli. Protože už se nebojí, nestydí. Protože to dokázali. Vyhráli svůj život. Sami často říkají "Teď jsem to konečně JÁ". Za vším je obrovská touha být sám sebou bez zábran a užívat život. Život skutečně PROŽÍVAT a ne jen přežívat. A to je i moje motivace. Taky mám pocit, že až tam pod tím sádlem jsem to skutečně JÁ. Ahoj!:-) (p.s.: založila jsem si dle inspirace v seriálu 2sklenice s kuličkami - v jedné je kolik zhubnout potřebuji - 1kulička/1kg;  a do druhé sypu kg už zhublé - pomalu se kuličky koulí z první do druhé - je to hezké vidět..;-))

TÝDEN DEVATENÁCTÝ - dnes 25/5 - ukončení devatenáctého týdne - minus 0,5kg, tedy 98,3kg :-) Tak fajn, aspoň něco. Říkám "aspoň", protože to mohlo být lepší..ale opět jsem to zcela neuhlídala a předevčírem jsem se zcela zbytečně přejedla. Opravdu, tentokrát to bylo zbytečně. Neměla jsem ani tak strašnou chuť ani hlad jako obvykle při svých žravkách..nevím, co to bylo, asi blbý zvyk..zlozvyk. No co už. Druhý cyklus bude slabý. Ale hlavně že to jde dolů :-), tedy správným směrem. Už bojuju o nadváhu a ono to jde přeci jen hůř než na začátku. Tak jedu dál a pěkně s chutí a z vesela :-D Za dosaženou nadváhu už mám naplánovanou pěknou odměnu a pokud se zadaří a já se jednou dostanu do váhy normální, tak bude velká odměna. Mimo všechna pozitiva co to přinese a bude-li to fin.reálné, si nechám za odměnu vybělit zuby laugh.

Jo a taky přišel čas změnit název blogu...;-D

TÝDEN DVACÁTÝ - dnes 1/6 - ukončení dvacátého týdne - minus 1,3kg, tedy 97kg :-), a zároveň ukončení 2.cyklu (8týdnů) - za celý cyklus úbytek 3,1kg. Méně, než jsem nastavila, ale původní cíl byl trošku bláhový, neboť jsem nepočítala s výkyvy a zpomalením. Ale i tak jsem spokojená. leze to kam má. Také cm koresepondují se shazovanými kg. Prsa/záda 105cm(minus 13cm),- pas 97cm(minus 19cm),- boky/zadek 114cm(minus 13cm). K narozkám si sice nadváhu nenadělím, ale budu k ní o kus blíž. I tak mne čeká pěkný dárek, a to, minus 20kg (tedy pokud do 11/6 totálně nezvlčím :-D) Rovněž to bude polovina práce za mnou a přehoupnu se do druhé půlky svého úsilí! ;-)

Úbytky jsou to pěkné, ale já jsem převálcovaná svou současnou bezvýchodnou a deprimující situací...(někteří jste četli blog). Nebudu zde rozvádět. Prostě, ani ta kg dole mne teď tolik nepotěší. Protože řešení není. Tedy takové, které bych mohla ovlivnit já. A hrozba, že přijdu o vše, nabývá stále konkrétnějších obrysů... Omlouvám se, že tentokrát nekončím optimisticky, ale skutečně mi není do zpěvu. Tak ať se Vám daří lépe. 

Rovněž zahajuji cyklus č.3, tentokrát opět 12ti týdenní(lépe se mi osvědčil), s mým soukromým názvem - "Letní prázdninový:-)". Tentokrát s reálnějším, nicméně opět smělým cílem..;-) A jedeme dál! Uvidíme, co přinese léto...něco mi říká, že by to mohlo jít ještě líp ;-D To jsem sama zvědavá, zda můj tip vyjde, uvidíme u dalšího bilancování na konci prázdnin..:-)

2/6 Je čtvrtek ráno, venku slunko, moji cvrčci kolem mně... a mně se už nechce utápět  v negativních myšlenkách a strachu...Rozmyslela jsem se ;-) Nenechám se současnou situací převálcovat, kazit si dny a drahocenný čas se svými dětmi, ani radost ze změny postavy a ubývání na váze! Naopak, nechávám to být a budu ŽÍT! Věřím, že vše se nakonec v dobré obrátí. Stejně nic dělat nemohu. Tak chmury odhazuji v dál a hurá do toho!  :-)

TÝDEN DVACÁTÝPRVNÍ - dnes 8/6 - ukončení dvacátéhoprvního týdne - minus 0,1kg, tedy 96,9kg :-) Někdy velký skok, jindy maličký krůček. Ale dolů. A to je hlavní :-) Za současného stavu věcí si můžu gratulovat. Zároveň pociťuji, že to jde víc ztuha, jak jdu s váhou dolů a blížím se k nadváze. Budu muset promyslet další postup a trošku to pošťouchnout :-) Každopádně jsem moc ráda za tu první vlaštovku v podobě číslovky 96..;-), tedy blížící se pokoření 20ti kilové mety...juch... Ale pořádné juchůůů, přijde, až to opravdu bude ;-D

TÝDEN DVACÁTÝDRUHÝ - dnes 15/6- ukončení dvacátéhodruhého týdne - !!!PLUS!!! 0,1kg, tedy 97kg. Mám za sebou nestandardní týden - oslava mých narozenin-kulatin :-), tedy dobroty a pamlsky...I když jsem se od víkendu snažila, váha se stačila jakžtakž pouze srovnat, úbytek žádný. No jo. Také jsem si všimla, že včera to byly právě 4.roky od registrace na Stobu a mého prvního pokusu zde. Trochu sebereflexe.. Uvědomila jsem si, že pokud jsem dřív zhubla, tak to bylo tak jako nyní těch cca 20kg a pak jsem to z nějakého důvodu zabalila...seklo se to, nebo to bylo nad mé síly, nevím. Každopádně cítím, že jsem v kritickém bodě..Ale nechci se nechat tímto paralizovat a zkusím tuhle hranici už dřív dosaženou, prolomit :-) Další poznatek je ten, že mne stresují "vytčené cíle do určitého data"- téměř vždy s tím bojuji a paradoxně se před cílem zablokuju... Takže přehodnocuji své cíle a budu si dávat jen menší. A datum jo, ale když se nepodaří, tak ho prostě posunu ;-) Tzn. tento rok to nebude o dosažení "normální váhy", ale o tom, dostat se do "nadváhy" a ke konci roku mít "8"na začátku, čím níž a blíž k "7", tím líp, samozřejmě. Osmička na začátku je při mé výšce už docela obstojná a vypadá celkem dobře, co se těla týče. Chtěla jsem si ke kulatinám nadělit nadváhu, ale byl to velmi smělý cíl, který by vyžadoval absolutní ukázněnost a nevybočení z režimu, ale to se mi nepovedlo. Jsem jenom člověk. Nenadělila jsem si tedy nadváhu, ale ani 20, ale "pouhých"19kg. Žertuji, jsem samozřejmě spokojená. Cítím se a vypadám už líp než na začátku, uprostřed ledna se svými 116kg..:-O Hrůza. Bohužel se přidružily určité zdrav. problémy, které teď musím řešit a dost mi zabírají v mozku místa...Myšlenky teď směřují k vyřešení zdraví spíš než k ubírání na hmotnosti. Velmi si přeji, uzdravit se, abych se vyhnula invazivnímu řešení, ke kterému se už dr. přiklání. A toho se bojím. Tak udělám maximum. Všem přeji mnoho zdraví. To je opravdu základ a to nejdůležitější. 

16/6 DÁVÁM SI PAUZU. VE VŠEM. JSEM PŘEHLCENÁ.

TÝDEN DVACÁTÝTŘETÍ - dnes 21/6- ZAPISUJI MIMOŘÁDNĚ V ÚTERÝ - ukončení dvacátéhotřetího týdne bude zítra ve středu 22/6. Zítra mám tedy vážící den. Ale vážit se nebudu. Točím se v kruhu a váha stojí. Teď mám jiné starosti, o které opravdu nestojím, ale musím jim čelit a vyřešit je. Vedle potíží existenčních, hlavně problém zdravotní. Obávám se, že se nevyhnu operaci. Netuším, jak to malý beze mne zvládne. Dcerka už to chápe a vydrží, je samostatná. Operace se bojím. Bude snad "jen" laparoskopická, ale i tak. Mám otřesné zkušenosti. Trápí mne, jak to přečkají děti. Bude s nimi jen má už téměř 80ti letá matka, se zdravotními problémy a zničenými nervy, která to bere jako útrpnou povinnost. Jasně, přežijí to, ale jak.. Malinkého ještě kojím a spinká se mnou. Usíná se mnou... v noci mne volá a tulí se ke mně...Je to těžké. No snad ten zákrok proběhne dobře a pustí mne brzy domů. V ideálních případech to prý jde už třetí den...Snažím se to zařídit, snad se mi to podaří zkrátit aspoň o 1 den a noc. Zdá se, že problémům nikdy nebude konec... Ale jo, zvládnu to, hlavně, ať to dopadne a je zdraví. Na nic jiného mi nezbývají síly. Nezapisuji, nejím správně atd. Nemohu si v současné době ani jídlo, které potřebuji, koupit. Jím co je dostupné, hlavně jsou to bohužel sacharidy..brambory, pečivo, atd. Bílkoviny byly vždy pro mne fin. náročnější, maso, šunka, sýry, ryby.. atd., prostě to nejde. Musím mít hlavně pestré jídlo pro děti. Dost vařím polívky, to mne zachraňuje ;-) Takže tak. Pokusím se to ustát bez výrazného nabrání kg. Nehodlám to pustit zpět nad 100. Až bude vše za mnou, pustím se do toho nanovo. Odhodlání ve mně stále je a vím, že to dokážu. No, čeká mne dobrodružné léto.. no aspoň nemusím řešit ty nové plavky, co jsem chtěla ;-)

P.S.: Pokusím se zde každý týden udělat zápis, případně s nějakou pauzou. Každopádně zapisovat budu. 

TÝDEN DVACÁTÝČTVRTÝ - dnes 29/6-NEVÁŽÍM A NEZAPISUJU

TÝDEN DVACÁTÝPÁTÝ- dnes 6/7- NEVÁŽÍM A NEZAPISUJI. Snažím se ustát nastalou situaci. Za těchto okolností se mi nedaří soustředit na režim nastolený zde. Doufám, že bude brzy a šťastně za mnou a já se vrátím s hlavou čistou a tedy s možností se soustředit na svůj cíl zde.

Jdu něco napsat. Je pondělí 18/7, týden zřejmě dvacátýsedmý?..už to nepočítám. Nedaří se mi. Mám velkou krizi..k výše popsaným exist. a zdrav. potížím se přidala jakási velká osobní krize..v červnu mi bylo 40..krize středního věku..? Něco jako, jsem stará, tlustá, vyčerpaná, osamělá, bez jakéhokoliv zázemí.. a s tolika problémy, že už na dálku všechny odrazuju..a že je už na vše pozdě, že nic už nedoženu - to být krásná, štíhlá...nepotkám správného muže, hodného otce pro mé děti...že už nebudu mít úplnou rodinu, nedoženu promarněné životní šance...že nenapravím životní chyby...hlavně tu jednu, největší a osudovou...které tolik lituji...Že jsem vlastně promarnila život a tolik chybovala... Nic jsem nedokázala, nic pořádně neumím, nic nejsem, nikoho nezajímám. Zní to trochu sebemrskačsky, ale chci být upřímná. Nemám to komu říct, nemám to kam napsat. Tak to píšu aspoň sem. Že je na vše pozdě. A že nic samozřejmě nemá smysl. Tedy ani hubnutí. Proč bych měla... Kde je má motivace..která se zdála tak silná...stydím se za to, mám na sebe vztek...dohání mne minulost, mé problémy, mé neslavné vyhlídky, mé stárnutí, mé zdrav. problémy...a to, že člověk zdraví stejně příliš neovlivní...je to jak sázka do loterie a všechno s ní stojí i padá...Je děsivé, jak mne strach o zdraví - život - budoucnost mých dětí srazil na kolena...místo abych bojovala a vzepjala síly, strach mne zcela paralizoval..a vedl k rezignaci...jsem zbabělec...slaboch....?...Našla jsem si první šedé vlasy...ztrácím barvu svých vlasů...moji chloubu...Na fb na mne vykouklo tohle.."Chtěla jsem shubnout, ať se líbím lidem...Ale zjistila jsem, že mám raději jídlo než lidi..." Až jsem se zlekla, kolik je v tom v mém případě pravdy.. Mám velmi špatné zkušenosti s lidmi, bohužel hlavně těch nejbližších..rodiny. To ve mně zakotvilo nedůvěru, strach, obavy z lidí...atd. Jedinými lidmi, na kterých mi záleží jsou mé děti. Kvůli nim se snad nakonec opět zvednu. Ale to co jsem viděla na začátku, že můžu změnit svůj život, začít jakoby znovu, ještě něco hezkého zažít..to se mi ztrácí v mlze...Bojím se, že už je pozdě. Cítím, že chci ve svém životě udělat velkou změnu, opravdu "začít znovu", jinde, s jinými lidmi, s jiným uzdraveným pohledem na život...Ale nevím, jak to udělat.. Je toho moc co ssebou "táhnu", je těžké to odhodit.  Kdysi jsem bývala veselá, bavila se, měla kamarády, plno chuti do života, plány, sny a naděje, těšila jsem se na každý den...věřila ve šťastné konce...tím co jsem zažila, tím co vše se stalo, nějak to ve mně umřelo...Občas zaslechnu tu "svoji píseň", kdesi hluboko..snad tam ještě jiskřička mne, mého opravdového já je...ale jak ji rozdmýchat..nevím..Nemám sílu, nemám lásku, nemám oporu...nemám odkud brát, o koho se opřít, s kým sdílet...Strašně moc mi chybí někdo opravdu blízký. Mám lásku svých dětí, to ano, je pro mne vším...ony jsou pro mne vším...ale já musím být silná pro ně, ne od nich brát...a o to se snažím. Celým svým srdcem. 

Ještě chci říct, že speciální vyšetření v nemocnici dopadla dobře, na operaci nemusím, není nutná. Nález není nebezpečný. To je jistě dobrá zpráva. Jsem za to velmi velmi ráda. Nicméně, zřejmě se k ní přeci jen odhodlám, sice později, ale ano, pro svůj klid a pro jistotu. 

Nedržím strav.režim, nezapisuji, nevážím, balancuji pod 100kg, ale je to na hraně. Absolutně nemám sílu se vrátit...nechápu to. Motivace je pryč. Jen cítím, že NEMÁM SÍLU. Potřebovala bych lázně. Tak na rok. Zrušila jsem cyklus. Zrušila jsem focení a článek do Tiny. Sice už jsem to měla napsané, stačilo jen nafotit. Ale nejde to. Necítím se na to a jak to vidím já, ani toho v souč. době "nejsem hodna". 

Omlouvám se za nepozitivní zápis, omlouvám se všem, které jsem snad dříve motivovala. Nevím, jestli se dokážu vrátit. Tabulku "Složení docentury" však pro ostatní dovedu do konce.

TÝDEN DVACÁTÝOSMÝ - dnes 29/7- ukončení dvacátéhoosméo týdne...Zkouším se mezi Vás vrátit..tedy vrátit se k nastolenému režimu zde, při kterém už se mi toho dost podařilo. Po krizi mám nahoře cca 5kg..tedy 101,9kg :-((( 5kg nabraných cca za 6týdnů trvající krize, která začala cca po mých přelomových narozeninách v červnu. Nezřízeně jsem jedla. Cokoliv. Kdykoliv. Ve velké míře. Zajídala jsem strach, úzkost, obavy o budoucnost, hlavně o děti..,zajídala jsem pochybnosti o sobě...osobní krizi... Mnozí víte. Situace se vyvíjí, snad správným směrem...a já se musím vzpamatovat i co se mé obezity týče..jinak do "toho" spadnu znovu i se všemi depkami, co to ssebou nese. Takže pokouším se..ne..začínám znovu, znovu nad 100kg..je nejvyšší čas. Mrzí mne ty ztracené týdny...vlastně už měsíce... Mohla jsem už být jinde. Ve své vysněné nadváze. Nyní jsem se s váhou vrátila kamsi do dubna/května.. :-( Je velmi zdrcující vytyčit si cíl a nedodržet, nesplnit..stalo se mi to několikrát...nevím, jestli to mám zase dělat. Je velmi velmi těžké se sem vrátit po té době "pauzy". Už jsem se zkoušela vrátit, ale zrušila 2cykly...Nyní mám nastavený nový cyklus 12ti týdenní, nový sebekouč mi nastavil vyšší příjem - zátěž při mateřské, je vyšší cca o 800kj-nevím nevím co si vybrat. Aby to fungovalo. Zda zůstat kde jsem byla, nebo fakt o těch 800navýšit. Nyní jsem si vážící den nastavila na pátek, proto budu v pátek zapisovat sem i do naší docenturské tabulky. Pokusím se provádět zápisy opět pravidelně. Držte mi holky palce..moc mně držíte...Díky.

Dnes 31/10 2016 tady končím, tedy uzavírám dočasně blog. Moje zlatá holčička má dnes narozeniny, už 13..letí to, je to už slečna. Ale proto nekončím :-), končím PROZATÍM, protože se mi toho opět nakupilo moc. Vypapkala jsem se opět na 108, moc to rozebírat nebudu, nemá to smysl, jen by mne to rozdepkovalo. Jdu řešit zásadní věci, operaci, stěhování, snad i vyřešení majetkových věcí - aspoň částečné, zřejmě i nějaké soudy stran dětí.. Jsem zvědavá, jestli někdy nastane v mém životě konečně KLID. Tolik ho potřebuji. A stále něco zásadního musím řešit. Prostě musím. Snad to jednou skončí a já se dostanu SAMA K SOBĚ, tedy ke koníčkům, péči o sebe, že se dostanu kam chci a budu dělat co chci...Děkuji všem za účast v  naší tabulce "Složení docentury", gratuluji k dosaženým úspěchům a já se opět ozvu až se mi to vše trochu usadí a snad i s dobrými zprávami. Vidím to na jaro-léto 2017. Všem velice děkuji za podporu, kterou jste mi dali. DÍKY a těším se nashledanou. Bára <3

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 08. 2017 19:58
Jo, a ještě jsem chtěla říct, že ti to na fotce moc sluší a že máš krásné děti, a to je opravdu poklad! Takže jsi skvělá a schopná!!!!
14. 08. 2017 19:26
Ahoj, až teď díky tvému dnešnímu článku jsem se dostala na tvůj úžasný blog a zjistila jak jsi bojovala a jakou obrovskou podporu máš od tolika lidi v těžkých chvílích. To je opravdu důležité. Držím pěsti jak v hubnutí, tak v životě, dokážeš vše co budeš chtít, jsi silná vůlí i duší!
14. 08. 2017 17:32
Ahoj Báro. I já Ti přeji, abys i nadále pokračovala. Zkus se podívat na můj blog. Já mám taktéž problémy s nočním přežíráním. Ale řeším to pohybem. Prakticky vůbec nedržím dietu, ale cvičím a běhám. A od listopadu je 28 kg pryč.
Ahoj Petr
31. 10. 2016 19:29
Holky diky..
31. 10. 2016 16:33
Báro, drž se. Víš, že kdybys cokoli potřebovala, tak se na mě na mailu můžeš obrátit. J.
31. 10. 2016 13:07
Baru taky ti moc přeji a držím palce, aby se ti podařilo vše zvládnout a vyřešit. Sama jsem byla také v situaci samozivitelky. Nejdřív jsme byli dva se synem a pak jsem musela zvládnout situaci, kdy k nám přibyla snacha a časem vnuk, tak vím, jak to není jednoduché. Moc na tebe myslím a přeji ti aby se ti blisklo na lepší časy . Pokud budeš mít chuť, tak se ozvi na email.
31. 10. 2016 12:39
Evi, díky moc.
31. 10. 2016 12:31
Barunko, moc ti přeji, ať se situace vyřeší a ať se ti daří ve všem a dosáhneš svého vytouženého klidu. Máš moc krásné a šikovné děti. Spolu to určitě zvládnete. Držím palce.
04. 08. 2016 21:59
jupííííí ted jsem se přihlásila po delší době a dočítám komentáře, moc na tebe myslím, ikdyž se osobně neznáme, ale tvůj příběh mě moc zasáhl. Jsi skvělá, a pod 95kg se časem taky dostaneš. Ono to není všechno jen o té váze. S chutí do toho a jupííí na tooo. Já cyklus ted ani nedojela, opět mě dostala na kolena situace v které jsme, ale nechci se vzdát. Ted jedu domů do Opavy nabít síly a promyslet si co a jak a už tam se chci držet a užívat si dětí ikdyž jsem obézní mamina, ale děti milují takovou jaká jsem (no zatím nemají moc na výběr :-D) ale už ve své domovině naberu snad síly a taky se do toho dám a snad se přidám i ke tvé tabulce, pokud mě vezmeš ;)
02. 08. 2016 07:52
Moni, děkuju, tvá slova jsou pro mne vzpruhou. Věřím ti,že jsi š´tastná, je to z tebe cítit. Já jsem asi fakt poničená vším co se stalo.. Bylo toho moc a rány od nejjbližších..to strašně bolí..a špatně hojí. ..Asi jsem fakt obklopená nedobrými lidmi..Snad se to zlepší až půjdu do práce a budu v jiné společnosti. No to víš, zkouším to znovu, se z toho vylízat, snad se už konečně karta obrátí.. I já bych byla ráda, kdybych tě měla blíž a mohla tě poznat, trošku se pozitivně dobít. Díky za nabídku kontaku. Díky, jsi hodná. Holky, Kači, Gabčo, Dani i Vám velmi děkuji za podporu..je to hezké číst, opravdu. Kači,ještě jednou díky za setkání, bylo to fajn. I když vyslechnout mne muselo být nad tvé/lidské síly.. je toho tolik.. Až jsem se styděla, jak jsem to na tebe vysypala všecko..Moc díky... Holky motám se kolem té stovky a nedaří se řádně odrazit dolů, aspoň pod 95...musím se znovu nějak nakopnout!!!
01. 08. 2016 11:25
Jo jo Baru, taky jsem ti to chtěla napsat, to, co Monča...viděly jsme se osobně, připadala jsem ti nešťastná ? Úspěšná - no to je na diskusi, ale i když jsem tlustá, cítím se nyní happy...Jo, bylas u té psycholožky? Držím palce, věřím, že to chce jen dobrou terapii a budeš se cítit lépe...
01. 08. 2016 10:54
Baru!! Už jsem zpátky...a včas koukám!!! Hele.....jak to, že neznáš žádné tlusté šťastné lidi? A co já??? Jestli jsem úspěšná nevím, mám dvě práce, obě mě moc baví, dvě dospělé a úžasné děti, kopu milých hodných sympatických lidí kolem sebe......jo, já si myslím, že úspěšná jsem. A víš co? Jsem tlustá, bude mi padesát a ciítím se...přitažlivě!!! Asi si udělám volno, zajedu a napumpuju do tebe trošku optimismu....holka jedna, vždyť ty jsi krásná i s dvaceti kily nahoře natož teď!!! Těm tvým blízkým bych dala nejradši jednu po čuni, za to, co s tebou vyvedli. Baru, mejlíka i telefon mám v kontaktech, kdybys potřebovala, jsem tu pro tebe...už jen na to povídání o masérském kurzu a tak....srž se holčičko....a opakuj si prosím...jsem krásná jsem krásná jsem krásná...dávám ti to za úkol, minimálně 5x denně!!! :-)
30. 07. 2016 01:20
Baru, nevím jak jsi kilometrově ode mne daleko, jinak tě cítím u mně velmi blízko objímám tě. Danča
29. 07. 2016 18:15
Baru, držím všechny palce - abys už byla v pohodě, aby se všechny problémy vyřešily a hlavně, abys byla šťastná :-) Jsem daleko, ale na dálku Tě virtuálně objímám. A protože teď už budeš OPRAVDU zapisovat v sebekoučinku, tak ta váha půjde určitě dolů stejně jako předtím - tam, kam potřebuješ. Já bych to bez zapisování také nedala, to mi věř.
29. 07. 2016 18:06
Snad se mi podari se vratit.. Diky holky.
29. 07. 2016 17:37
Barčo, do toho! Držím ti palce.
29. 07. 2016 17:15
Barunko, jsem moc ráda, že jsi opět aktivně s námi. Chtěla jsem ti napsat něco podobného jako napsala kuhnj, dívej se kupředu a nespojuj štěstí s váhou. Držím palce i dál!!!
29. 07. 2016 15:05
Baru, držím palečky!!! A jedna malá rada, kterou se snažím řídit i když ne vždy se mi to daří. Přestaň se ohlížet co bylo a dívej se kupředu. Ono to prohrabávání se v minulosti, kde co bylo špatně, nám bere energii. A myslím si, že spojování štíhlosti se štěstím v životě, v partnerském či profesním životě může být jeden velký omyl. Opravdu znám hodně lidí s obezitou, kteří jsou šťastní a úspěšní. Jasně, ve štíhlém těle se žije lépe, ale nemusí to být klíč ke štěstí! Přeji ti úspěšný restart hubnutí a hlavně a klid a životní pohodu!!!
29. 07. 2016 13:31
Držím palce ať se brzy zase dostaneš do správného režimu!
29. 07. 2016 10:52
Držím palce, držím a držet nepřestanu!!!
29. 07. 2016 10:13
Je dobře, že jsi se vrátila :-) Držím palce!
29. 07. 2016 10:00
Jsi bojovnice, dáš to! Nic si nevyčítej. Jdi krok za krokem, všechno zapisuj, jak radí Naďa, i když se ti to třeba v součtu nebude líbit. A pomalu zase začni dolaďovat. Tohle není sprint. Tohle je celoživotní ladění. Cílem není jenom hubnout, ale v prvé řadě být zdravá a fit, abys zvládala, co zvládat potřebuješ. Musíš se o sebe dobře starat, pak se můžeš dobře starat i o druhé a ustát i stresy. Tak se drž!
29. 07. 2016 08:28
Nastavený příjem ber jako maximum a zapiš VŠECHNO kvůli průměru. Denní výkyvy jsou normální.
29. 07. 2016 08:11
Díky Nadi..díky Majko..díky, že jste tu se mnou stále..
29. 07. 2016 08:06
Baruš tak znovu na start s Novým Sebekoučinkem a všemi zapsanými úlety. Ať je jich co nejmíň, ze začátku radši žádné. Využij své rozhodnutí. Držím palce. Krizemi při hubnutí procházíme všichni. Důležitý je tvůj návrat. Nic si nevyčítej a pokračuj.
29. 07. 2016 07:59
Tak se do toho opři a budeš za chvíli docent ! Držím Ti všechny palce. (Jak budu pracovat, to tedy nevím.)
20. 07. 2016 15:40
Diky Radus a vsichni..a nemyslete, neberu to jako pouha slova, ktera nepomahaji, naopak..Vase radky jsou pro mne povzbuzenim a utechou.
20. 07. 2016 13:55
Baru,při čtení Tvých řádků se svírá srdce. V mnohém máš pravdu a nemá cenu Ti psát že všude je něco, protože Ty teď potřebuješ obejmout od člověka, který Tě má rád a řekne Ti, že to zvládneš! Teď jsou to Tvoje děti a určitě najdeš i toho správného chlapa ,který nebude hodnotit Tvoji postavu, ale Tebe za to jaká jsi . Co Tě nezabije, to Tě posílí a nevzdávej se !! Jsme tady všichni při Tobě !
20. 07. 2016 10:16
Majko dík :-)
20. 07. 2016 08:54
Vůbec nejsi ničemná, vždyť jsi už tolik dokázala ! Každý má občas pocit, že už víc nezvládne, že se na něj řítí celý svět. Prosím Tě, nevzdávej se, vydrž, bylo by tu bez Tebe a Tvého snažení smutno.
18. 07. 2016 19:55
Janičko..děkuji....moc...Haničko...také moc děkuji...
18. 07. 2016 19:22
ahoj ... nedávno mi někdo řekl, že ikdyž ted mám špatné období tak vždy následuje to krásné období, tak at vytrvám. Prosím vytrvej! Jsi skvělá, tvé výsledky jsou úžasné, motivuješ mnoho lidí, máš krásné děti, jsi velmi odvážná, zvládla si toho již mnoho. Nevzdávej nic, na váhu se vyprdni, základy zdravého stravování máš a prostě kila neřeš. Psychika je přednější! .. najdi si něco u čeho doslova vypneš, já jsem zjistila že mě baví a naplnují ruční práce, ikdyž to není dokonalé, tak mé dceři se to líbí a já jsem spokojená ;) Posílám moc síly a at je brzy líp
18. 07. 2016 16:45
Barunko,vzchop se a udělej to, co ti radí afrais, myslím si také, že to chce odbornou pomoc. V dnešní době pomoc psychologa vyhledává hodně lidí, není to žádná ostuda. Čím dřív to uděláš, tím líp pro tebe i děti. Na fotce vypadáš moc hezky, určitě nejsi hnusná a odpudivá atd, jak píšeš. Psycholog by ti měl pomoci najít ztracené sebevědomí a zvýšit sebehodnocení a srovnat priority, uvidíš, že pak se objeví v tvém životě noví lidé a třeba už někde čeká ON. Zabojuj, děvče, stojí to za to !!!!!
18. 07. 2016 16:36
Ano, Evi, je to tak... V mezilidských vztazích to pociťuju velmi silně. Děkuji všem. Já už jsem z toho všeho strašně unavená a zase mám sklon rezignovat..jenže z toho opět nakynu vše zpátky a do je cesta do ještě větších pekel. Tohle se se mnou táhnu už od dětství, kdy se mi posmívaly děti, ani nevím proč, asi je bavilo, že se mne to dotýká. To bohužel platí dosud...je to na mně vidět a lidi se rádi strefujou. Když jsem byla malá, tak že jsem "zrzavá", to jsem těžce nesla, ale v dospělosti se to přehouplo do výhody, mám opravdu pěkný odstín :-) Taky otec mi už v dětsví docela naznačil, že musím splňovat určitá kritéria, abych se líbila chlapům..bohužel to udělal hrubě necitlivě..špatné manželství rodičů..ponižovaná matka, otec alkohol, ženy, zpěv...no a tu pravou kládu jsem zažila v pubertě, kdy jsem neměla opravdu postavu co by se klukům líbila...střední škola..strašné zážitky..no a korunu tomu nasadil exmanžel kdy mne ponižoval, i když jsem měla o 30kg míň než teď...a další vztahy podobné..lepí se to na mně..nebo to cítí, že mně můžou drtit, nevím.. Psychologickou pomoc jsem hledala, ale já nevím, nikdy to nikam nevedlo, asi jsem nenašla toho, co by mi sedl, jak píšete, vždy to bylo jen povrchní a jak říkám,k ničemu. Už fakt nevím, hledala jsem opakovaně. Ale tady v Opavě nikdo takový asi není a na placené já nemám. Saši, pěkně jsi to shrnula..a díky za to pochopení, jsi asi první kdo mi v tom věří..vždy když jsem se to snažila vysvětlit, dívali se jako na divnou na mně..Ale já si to fakt nemyslím, že za všechno můžu..Ano, dřív jsem vnímala, jako úspěch, že jsem odešla z patologických vztahů, ale když ti pořád někdo říká, jaký jsi looser a že sis zpackala život, začneš se s tím ztotožňovat..a začneš tomu věřit. Dřív jsem vše jasně viděla a měla zdůvodněné, měla jsem jasno...teď už nevím..když je člověk slabý a šijou do tebe, tak si fakt začneš myslet, že jsi odpad, lemra a ještě kdoví co..Slyšela jsem tolik strašných oslovení...Neznám žádné tlusté šťastné lidi a už vůbec ne úspěšné...nevím, asi jsem obklopená špatnými lidmi, mám na ně smůlu. A v životějsem se nesetkala s chlapem, co se mu líbí silnější ženy.. Zažila jsem hnusné věci...i to domácí násilí, hlavně psychického rázu, ale taky fyzické. Lidi se mi smějou jak jsem dopadla..je to fakt hrozný pocit..Je to hodně tím, že exmanžel mi nedá od rozvodu pokoj, je to už deset let..pomlouvá mně po celém městě, po známých, rodině...posílá urážlivé, dehonestující zprávy, e-maily, nadává, uráží, vysmívá se,..snaží se ovlivnit dceru..On má velkou rodinu..já nikoho. Je to těžké. Mám pocit, že jsou všichni proti mně, i když jsem jim nic neudělala..nemám šanci je přesvědčit. Chtěla jsem se od nich, od všeho odříznout a začít znovu, jak jsem psala, ale je to tak těžké..Jsou všude...On mi nedá pokoj do smrti. Chtěla bych se odstěhovat atd. ale budu muset s ním komunikovat dokud dcera bude studovat atd. Vměšuje se i do vztahů, když jsem někoho měla..volal mu a pomlouval mně, aby mne pošpinil...Připadá mi to nenormální...Kačko, ano bylo to fajn..díky za návštěvu a nabídnutou pomoc. Moc si toho vážím. Budu ráda, když se ještě uvidíme. Gábi, moc děkuji za to povzbuzení, je to hezké číst.. Muriel, holky, děkuji. Já jsem ráda, že se aspoň tady se mnou někdo normálně baví.
18. 07. 2016 15:58
Nemá cenu radit a utěšovat, každý asi máme někdy tohle špatné období, i já se plácám rok a nevím, co a jak - a jasně že nehubnu a ba naopak jsem nakynula...máš pravdu, že tlak okolí je obrovský, všichni jsou mladí, štíhlí a krásní...a kdo ne, za nic nestojí. Naposledy mě srazil na kolena pan doktor, který mi po interním vyšetření napsal do zprávy...obézní z důvodu nadměrného příjmu kalorií...co dodat :-(( Jím krabičky od května okolo 6000 - 6200 kJ a nehubnu...odcházela jsem jako tlustý, líný a ještě ke všemu prolhaný pitomec.
18. 07. 2016 14:28
Baru, setkaly jsme se spolu, bylo to fajn. Na jednoho je toho opravdu dost, potřebuješ podle mne psych. Pomoc.doporučila jsem ti metodu ruš, ale je to drahé. Psycholog bude zadarmo. Držím palce, a ozvi se...
18. 07. 2016 14:22
Není pravda, že jenom štíhlí lidé mohou být šťastní! Taky znám silné muže i ženy, kteří jsou šťastní, úspěšní a spokojení takoví jací jsou, to vše je jen a jen o nastavení mysli. Když si budeš vážit Ty sebe sama, budou si Tě vážit i Ti druzí - a pokud ne, nestojí za to být s nimi.... sama jsem před třemi lety měla 30 kilo navíc, to už je taky pořádný kus člověka navíc(nabrala jsem je poměrně rychle, asi během dvou let, jinak jsem byla celý život štíhlá) - a téměř všichni v mém okolí se ke mně chovali dál stejně - samozřejmě vždy se najde pár hlupáků, kteří zkusí ublížit - člověk se nesmí nechat, odpálkovat je nebo si jich nevšímat, oni Tě pak nechají být - a s takovýni lidmi nemá cenu trávit čas. Každý člověk má svou hodnotu, a ta vůbec nezávisí na tom, jak vypadá! Saša má asi pravdu, zkus najít psychologa, který Ti lidsky sedne, mohl by Ti hodně pomoct. Držím palce!
18. 07. 2016 13:28
Baru a vůbec není pravda, že jen krásné a štíhlé ženy jsou úspěšné a spokojené, znám spoustu baculek, které jsou spokojené a šťastné a spoustu chlapů, kterým se právě silnější ženy líbí víc než hubené. Jo, všechny, co jsme tady chceme být štíhlejší. Ale opravdu to není jen o tom. Jak píše Saša najdi šikovného psychologa, pomůže ti!
18. 07. 2016 13:06
ffloa, určitě nejsem v situaci, jako jsi ty, takže dávat ti nějaké hraběcí rady asi nemá smysl. Nicméně, určitě v mnohem menší míře než ty jsem zažila od blízkého člověka přesně to, co popisuješ - řvaní, ponižování, vyčítání, obviňování, shazování, zesměšňování, vyhrožování, kdysi i fyzické napadání... Říkám v mnohem menší míře, protože ten člověk se mnou nežije, ale nemám šanci se ho zbavit. Zažívám to celý život, tak od 3 let. Poslední incident ja starý asi měsíc a ve mně se něco zlomilo, prostě ho nechci vidět. Je mi sice už 52 let, ale prostě budu krásná, šikovná, schopná, mladá, ať se dotyčný třeba postaví na hlavu.

Tebe bych chtěla povzbudit, jsi v pořádné depce a tak se věci zdají ještě černější než jsou. Nevím, jak tě povzbudit jinak než slovy. Myslím, že i silnější dáma může být krásná, atraktivní, máš plný nárok na lásku a respekt. Víš, moc se mi líbí tvá fotka s dětmi - ty jsi krásná a budeš ještě krásnější!!!
18. 07. 2016 13:06
Baru, psycholog. Hledej, musíte si navzájem sednout. A ano, i na pojišťovnu! Musí ti to napsat tvůj doktor, pak to neplatíš.
Krize kolem 40 je normální, v těžké životní situaci přímo očekávatelná. Svého muže jsem potkala v 41, děti nemám a mít nebudu. Má rodinná situace byla víc než napjatá, mé předchozí vztahy hodně ošklivé, včetně opravdu ošklivostí (ano, vím, o čem mluvíváš). Můžu ti dát běžné rady, můžu tě navést na seznamy toho, co jsi v životě dokázala, co se ti povedlo (odejít, porodit dvě krásné děti...). Ale za daných okolností bych ti opravdu doporučila odbornou pomoc. Máš toho na jedna bedra dost a dost a psycholog ti pomůže to všechno v hlavě uspořádat a nějak se s tím popasovat.
18. 07. 2016 12:23
Tedy VÍM, že bez zhubnutí mne žádné štěstí nečeká, nic se nezmění, princ nepřijede.. Já prostě zhubnout MUSÍM. JSEM V PASTI.
18. 07. 2016 12:17
Ještě něco chci říct... Není lehké se s tím smířit..ale cítím stálý tlak, že zhubnout MUSÍM, protože právě a jen zhubnutím, je podmíněn můj úspěch - jakýkoliv a kdekoliv...nemůžu přestat, protože MUSÍM zhubnout, jinak se z toho všeho nevyhrabu. Okolí i společnost mi dává najevo, že jen štíhlý člověk má právo obstát...Nejlépe štíhlý, sportující, atraktivní .... Ostatní jsou spodina bez nároku na uznání, lásku, respekt... Je to šílený tlak..který cítím snad odjakživa. V posledních letech jsem ho pocítila cíleným ataky vůči mně, výsměchem, pohrdáním...urážkami... Já tohle nechápu, ale takový je svět...Tlustá = hnusná, odpudivá, podřadná, bez sebekázně, s nechutnými sklony...hodná opovržení a zavržení, výsměchu a vyloučení...skoro až prašivá...Lidi jsou strašně zlí.
18. 07. 2016 12:07
Díky holky...vím, že musím jít dál, snad se mi jednou půjde lehčeji.. Použiji citát z filmu.."Já vím, co teď musím dělat..Musím dýchat...Protože zítra vyjde slunce..a kdo ví, co přinese příliv..."
18. 07. 2016 11:48
Barunko, asi to máš opravdu těžké, ale jak píšeš musíš tu být pro své děti. Ve 40 opravdu nejsi stará, podívej, co je tu aktivních ženských, které jsou o 10,20,30... let starší a těší se ze života. Na hubnutí teď nemysli, spíš se snaž udržet to, co jsi už dokázala. A hledej odbornou pomoc, kde se dá, určitě se najde někdo, kdo ti dokáže pomoci. Buď šťastná za to, že jsi zdravá, že ti děti dělají radost, že jsi ještě mladá! a máš toho hodně před sebou. Držím ti palce!
18. 07. 2016 11:45
Možná by Ti pomoho přečíst si knihu Daniela Amena: Změňte mozek, změňte život ... všichni vždy mluví o nutnosti pozitivního myšlení, ale konkrétně většinou poradit nikdo neumí ... a v té knize je návod ...
18. 07. 2016 11:25
Baru, to zvládneš, jsi ještě mladá holka a život máš před sebou. Z vlastní zkušenosti vím, že je fajn začít alespoň kvůli dětem, ale dokud to člověk nezačne dělat sám pro sebe, tak to nemá tu správnou energii. Ať půjdeš kamkoli a s kýmkoli, vždy budeš mít sebou sama sebe, proto je třeba začít u sebe. Okolí na to pak zareaguje, uvidíš. Začneš do okolí vysílat pozitivnější energie a ony se ti budou vracet. Možná to ještě chvíli půjde dolů, abys mohla pokrčit kolena a pak se od toho dna odrazit a hurá vzhůru :-)
18. 07. 2016 11:04
Je potřeba žít tady a teď a vážit si každý den všech byť malých radostí (nemusíš přece na operaci, ta je dokonce velká radost :-) ) a být za ně vděčný - jen tak může být člověk šťastný .... a když je člověk šťastný, tak se mu hned líp daří, ve všem :-)
A je potřeba řešit jen to, co můžeš změnit, zabývat se tím, co změnit nejde, je ztráta času i energie - a mezi to minulost rozhodně patří ....
Jinak krize časem přijde téměř na každého, uvidíš, že časem bude zase líp - držím palce, ať je to brzy!
07. 07. 2016 18:14
Moc, moc držím pěsti a posílámenergii na zvládnutí této situace !
07. 07. 2016 11:10
Díky moc holky. Za týden budu vědět víc.
07. 07. 2016 10:18
Držím ti palce, ať to všechno dopadne co nejlíp!
06. 07. 2016 18:52
Baru nemáš to lehké, nikdy jsem to nezažila i když život mi také nastavil pár překážek:-( Každopádně ti moc držím palce ať vše zvládneš a jsi v pořádku!!!
06. 07. 2016 17:12
Baru moc ti držím palce ať to všechno dobře dopadne
06. 07. 2016 10:56
Díky moc :-)
06. 07. 2016 09:53
Baru držím moc a moc palce, aby vše dobře dopadlo a ty ses mezi nás mohla vrátit zase víc než pár řádky :-)
26. 06. 2016 20:25
Jejda, co to čtu? Moc ti držím pěsti a myslím na tebe, ať to všechno dopadne jak má :-* :-*
22. 06. 2016 12:20
Ano, také se tomu snažím vyhnout. Hledám alternativní a hlavně neinvazivní řešení. A hlavně, domluvila jsem si spec. vyšetření a konzultaci ve FNO, daleko lepší nemocnici, než je ta naše opavská. S tou mám strašné zkušenosti. Takže tam jdu v červenci a uvidí se dle výsledků a doporučení pana docenta. Jdu přímo k němu. Napsala jsem mu a byl velmi vstřícný. Zatím řeším bylinky atd., četla jsem, že to někomu problém vyřešilo. Uvidíme.
22. 06. 2016 12:04
Držím palce, ať se brzo uzdravíš! Pokud ale lékař směřuje k operaci, asi bych se poradila ještě s jiným doktorem, třeba to není nevyhnutelné a šlo by to i neinvazivně, obvykle je to věc názoru lékaře, pokud to není úplně akutní. Nechat se operovat na základě jenom jednoho názoru mi přijde riskantní.
22. 06. 2016 10:44
Díky moc holky. Poperu se s tím... Kačko, napíšu mejl.. Moc děkuji.
22. 06. 2016 10:15
Držím palce!
22. 06. 2016 07:20
Moc držím palce, ať to vše zvládnete a ty se brzo uzdravíš, to je nejdůležitější. Máš to hodně těžké, přeju ať je líp!!!
21. 06. 2016 16:35
Ahoj Baru, kdybys měla zájem, rada ti s dětmi pomohou. Napiš mi email. ( taky mám 85 letou mamku, ale děti už velké).
21. 06. 2016 16:35
Baru neboj, dcerka vypadá šikovně, ona může "řídít" režim a řčíct babičce co a jak v domácnosti i s malým. Může tě zastoupit i v pelíšku,aby se malý nebál.babička může být jen kuchařka a supervizor, Nákup se dá obstarat dopředu, anebo třeba pomůže kamarádka, sousedka a tak.V každém případě se to zvládne a ty se nestrachuj, dej se do pořádku-to je teď to nejdůležitější.
17. 06. 2016 16:53
Gábinko, Jinďo, Jani, Leni...a další holky, díky...Vaše slova mne vždy zahřejí...:-) Snad vše dopadne..
17. 06. 2016 16:49
Baru úžasně jsi dala váhu dolů od ledna, tak se nestresuj nějakým náročným cílem. Pěkně pomalu, ale jistě. Je rozumný, jak sis dala za cíl 8 na začátku. Držím palce ať se daří dál a abys byla zdravá.
17. 06. 2016 16:40
Ffloa, i tak gratuluji - a vydrž. Bude to stát za to!!! Přeji všechno nejlepší k narozeninám, jsi úžasná.... naprosto.. už jen jak se pereš se životem a přitom dokážeš takto hubnout. Ty narozeniny za to stagnování ve váze stály :-) Někdy nemá cenu se přemáhat, ale je lepší si trochu dopřát. Když při tom neztrácíš ze zřetele Tvůj dlouhodobý cíl, je to v pořádku. Jinak přeji, ať Tvá váha co nejdříve začíná číslem 8 a ať se vyřeší alespoň ty největší problémy.. A ještě k tomu přeji krásné zdravé děti a pro dcerku úspěchy v ZUŠ.
16. 06. 2016 16:22
Ahoj Baru, i já Ti dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám. Odpočiň si a pak se nám sem vrať - pro všechny, kteří Ti držíme dalce.
16. 06. 2016 13:30
Baruško, přeju ti knarozeninám hodně zdraví, kapku štěstí a moooře lásky. užij si pauzu, ale buď ve stehu a nedovol, aby se ti kila začala vracet. (budu ti držet moc palce) Sama jsem to nedokázala. už dvakrát v životě jsem shodila a zase nebrala 30kg, Zlom vždycky přišel plíživě se závažným zdravotním problémem a těžkou životní zkouškou, která přijde v životě asi ke každému nás. Drž se holka :-))
16. 06. 2016 11:37
Užij si pauzu, vyvětrej hlavu :-) Někdy je třeba přibrzdit, aby se to zase mohlo rozběhnout správným směrem. Držím palce :-)
16. 06. 2016 10:01
Holky diky moc za mila prani:-)
16. 06. 2016 09:48
Baru, vše nejlepší k narozeninám a obligátní, leč důležité: hlavně hodně zdravíčka :-) Nevím, jaký zdravotní problém tě trápí - možná by pomohl nějaký bylinkář. Nebo vyzkoušej kontrolní vyšetření u jiného lékaře (nejlíp v jiném městě). Přeju hodně sluníčka a ať se vše ubírá tím správným směrem :-)))))
16. 06. 2016 07:29
Všechno nejlepší k narozeninám, ať jsi šťastná a spokojená!! :-* A zdravá!!!
15. 06. 2016 12:39
Díky holky :-)
15. 06. 2016 10:43
Vše nejlepší k narozeninám a brzy se uzdrav! Držím palce!
15. 06. 2016 09:03
Baru, blahopřeji ke kulatinám i k výročí na Stobu (máš to podobné jako Saša). Ať se ti nadále daří v hubnutí, ať se ti kila nevrátí jako předtím, nýbrž ať jdou ještě dolů k tvé vysněné váze a hlavně ať jsi zdravá
15. 06. 2016 08:38
Držím palečky. Co se týká zdravotních problémů, zkus si uvědomit, co ti to bere, ale i co ti to na druhé straně přináší, vždy jsou tam obě strany. Já jsem si třeba uvědomila, že nemoc pro mne znamená, že něco nemusím... jenže to má i tu druhou stranu, že pak ani nemůžu :D Uvědomění si je začátek změny, a tak to měním :-) A ty to zvládneš určitě také :-)
09. 06. 2016 13:08
Baruško, máš můj obdiv, hlavně nepřestávej bojovat!
09. 06. 2016 12:28
Baru je dobře ze jdeš do toho příběhu o hubnutí. Dokázala jsi hodně moc a ještě dokazes.
09. 06. 2016 11:36
Když jsem byla ve 108kg na In body spočítalo mi to bmr 7160 tak nějak..
09. 06. 2016 10:27
Pokud hubneš správně, tj. tuk ubývá, svalů přibývá, tak se BMR naopak zvyšuje. Jestli víš procento tuku, tak přesnější výpočet je třeba tady http://www.iifym.com/tdee-calculator/ (lean mass formula)
09. 06. 2016 10:23
Klidně drž dál kolem těch 7300 až 7500. Stres - a v tom rozhodně jsi! - zvyšuje energetickou potřebu taky. Chvíli u toho ještě vydrž. Kdyby se to zaseklo na delší dobu, pohrajeme si s tím. Ale zatím určitě nesnižuj.
A článek: citlivě by to určitě naznačit šlo. Veřejné mínění je mocná síla a myslím, že při podání, které by tobě a dětem nijak neublížilo, by to skutečně mohlo mít šanci, že se nějaká pomoc objeví.
09. 06. 2016 10:15
Jo a jedu trochu víc, než mi program spočítal. Dala jsem, že jsem diety nedržela, že necvičím atd.,no a spočetlo mi to nějak 6900 nebo míň, už nevím, no a já už dlouho jedu 7200-7500 někdy víc, někdy míň.
09. 06. 2016 10:13
Saši, jsem v kontaktu s "všemi", hledám pomoc, kde se dá, dokonce jsem teď psala žádost o mimořádné přidělení bytu Radě našeho města, primátorovi atd. Bohužel všechny organizace se vzácně shodly a to na tom, že mé osobní problémy nemusí nikoho zajímat.. jak jinak. V lepším případě mne politovali, v jaké jsem to pr...i. Jsem překvapena faktem, že ani ony "pomocné organizace" - neziskovky atd.,které hlásají skutečnou pomoc, ji ve skutečnosti v reálu neposkytnou. Jen tě posunou na jinou organizaci, či člověka, který už platit chce apod. Na byt. úřadě mi na mou žádost řekli, opět, že je to vůbec nemusí zajímat a nabídli mi ubytovnu...Nemyslitelné. To nemůžu. Už kvůli dceři. A býv. manželovi, pro kterého by to byla voda na jeho mlýn v tom, jak mi dále znepříjemňovat život, špinit mne a pomlouvat, posílat na mne sociálku a dehonestovat. I kdybych nááááhodou byt dostala, je to vše jen přechodné řešení, to hlavní, co musím vyřešit už jde bohužel mimo mne a závisí na protistraně. To hlavní, tedy nepřijít o vlastní byt. Ještě existuje řešení, ovšem v souč. době pro mne nerealizovatelné, a to, doplatit cca380000Kč, abych si mohla byt vyvázat..To půjde nejdřív až budu zaměstnaná a na neurčitou dobu-aby mi to banka půjčila- a to je velký problém. Rovněž i s touto variantou musí souhlasit protistrana...No..nebudu to dále ventilovat, je to v pytli. Článek, na ten jsme se už domluvili, už jsem jí to sepsala, ale tohle tam neventiluji.. Nevím, jak a jestli by to tam šlo nějak napsat tak nějak citlivě, aby nám to ve finále spíš neublížilo a aby třeba někdo pomohl. Lidi jsou v dneska velmi lhostejní a myslí jen na svá korýtka...Samozřejmě jsou výjimky. Ale taková je realita, zažívám ji na vlastní kůži už dlouho, co se mi nedaří.
Atak no. Poradíš mi s tím, jak pokračovat? S tím mým shazování kil? Pohyb zatím není reálný navýšit a jestli jet dál v příjmu jak jedu? Nebo míň? Nebo víc? Ráda bych se doplazila aspoň do té nadváhy. Myslím, že bez cvičení bude i tohle výkon.Díky předem!
09. 06. 2016 09:52
Program ti příjem počítá podle zadané hmotnosti, neboj.
Gratuluju k dosavadním úspěchům!!! Velikánská pochvala!!!
A bod 3. Jsi v kontaktu se sociálkou? A dalšími organizacemi? Musí se najít někdo, kdo bude ochotný a hlavně schopný poradit a pomoct. Dokonce i kdyby ses nechala přesvědčit k tomu článku, mohlo by to pomoct s hledáním řešení - medializace by mohla přilákat někoho, kdo bude schopný pomoct.
09. 06. 2016 09:28
Ano, to si uvědomuji. Jen nevím, co si s tím moc počít. Pohybu zatím nepřidám a kJ nechci ubírat...Má to nějaké řešení? díky Gabko:-)
09. 06. 2016 09:05
Ffloa: Už jsi hodně zhubla. Propočítej si svůj aktuální BMR. Jak hubneš, relativně ubývá energetická potřeba živit velké tělo. Možná bude časem potřeba přidat nějaké cvičení nebo přepočítat aktuální energetickou potřebu Tvého těla pro přiměřené hubnutí. A samozřejmě vím, že máš i jiné nepříjemné problémy, které řešíš. To se pak blbě hubne a moc dobře to nejde. Držím dál palce!!!
08. 06. 2016 20:51
No Baru ty tedy makas. Jak to děláš, ze te zelva tak pěkně poslouchá.
08. 06. 2016 14:38
Jsi skvělá!!! :-)
08. 06. 2016 13:23
Díky holky :-)
08. 06. 2016 12:34
jsi neuvěřitelná, moc gratuluju :-))
08. 06. 2016 10:37
Gratuluju, jsi dobrá!
08. 06. 2016 09:45
Baru, i ten malý krůček se počítá. Co nevidět to bude dvacítka - paráda :-)
08. 06. 2016 09:08
Gratuluju za Tvé ubytky a vytrvalost - ta je hodně důležitá a momentálně u mne pokulhává.
08. 06. 2016 08:21
Baru, jsi dobrá!
08. 06. 2016 07:52
Opřela jsi se do toho pěkně - gratuluju a přeju výdrž :-D
02. 06. 2016 13:03
Všechno je energie, v podstatě i hmota je jen energie, ty částečky v atomech jsou takové nic a zbytek je prostor a energie :-) A voda je také úžasný materiál, zkus si na netu najít Masaru Emoto, zkoumal jak vodu ovlivňují emoce a je to naprosto úžasné. Nechal vodu zmrznout a podle toho, jaké emoce s tím byly spojené, takové se vytvořily krystaly. A naše tělo to je spooousta vody :-) Proto mají myšlenky a emoce takovou moc :-)
02. 06. 2016 12:57
Ano, mám s rezonancí osobní zkušenost, já to žiju. :-) Když se něco nedaří, hledám, jakým podvědomým programem si bráním. Třeba u nadváhy jsem si našla... že když nic pořádně nemůžu dělat, tak že ani nebudu nic "muset", doléhal na mě tlak zodpovědnosti, co všechno musím. Podařilo se mi to překlopit a najednou jde hubnutí samo, předtím bych se cítila děsně omezovaná :D
02. 06. 2016 11:01
Myslím, že seš úžasná, je potřeba se tomu postavit, někdy to tak prostě je, že ten život nám naloží a zdá se že víc, než zvládneme unést. Ale já si vždycky říkám, že kdyby bylo všechno jednoduchý a pořád skvělý, člověk by si toho nevážil, a že každá životní zkouška má svůj důvod a posouvá mě dál. Prostě to tak má být a bude zase líp. Jen člověk musí věřit a taky se o to zapříčinit a když to nejde zlomit, tak proti tomu bojovat aspoň pozitivníma myšlenkama.
Moc ti držím palečky, kdybys chtěla si popovídat, klidně mi na piš na mail alice.alice@centrum.cz
drž se
02. 06. 2016 10:24
Baru, jsi fakt dobrá, moc ti držím palce.
02. 06. 2016 10:03
Šari, začetla jsem se do té knihy..je to zajímavé...zdá se to být neuvěřitelné...
až rozumově nesmyslné...ALE...možná je to jen obrana mozku a jeho rozumového uvažování a možná na tom něco je..? ...máš osobní zkušenost..?
02. 06. 2016 10:01
Díky za podporu holky...díky moc.
02. 06. 2016 09:49
Baru, přeju hodně sluníčka do dalších dnů :-)
02. 06. 2016 08:48
Krásné centimetry dole i 3 kila pod 100 ! Gratuluji ! Poslední odstavec tvého blogu z dnešního dne ráno je optimistický. Když člověk nemůže něco v životě změnit, tak se s tím musí smířit a snažit se mít radost z jiných věcí. Mne vždycky nabíjely moje děti a to tebe jistě taky.
02. 06. 2016 08:19
Baru, tolik už jsi toho zvládla! Moc ti přeju, ať se i tahle nelehká zkouška v dobré obrátí a ať ti vydrží optimismus. S úsměvem jde všechno líp:-)
02. 06. 2016 07:47
S optimismem nejdál dojdeš.Jediné co můžu,tak moc držím palce.Tak ráda bych ti pomohla...!Drž se a hlavně s optimismem.
02. 06. 2016 07:43
Super! Jen tak dál :-) Co vyšleš, to se ti vrátí... a ten závěr ti musí vrátit úžasné věci :-)
01. 06. 2016 09:59
Díky moc, Andrejko :-)
01. 06. 2016 09:58
Gratuluju k dalšímu krásnému úbytku! Držím ti pěsti a posílám spoustu sil do dalšího boje, nejen s kg :-*
28. 05. 2016 14:07
Věřím, že název blogu vyplníš, dlouhá cesta za tebou, dlouhá před tebou.
Stále se pereš a nevzdáváš to. Baru, je to skoro na knihu!
27. 05. 2016 18:16
Baru, krásně ti to leze pod 100, jak říká Saša, občasný výkyv nevadí, hlavně když jdeš správným směrem. Myslím na tebe, ať vydržíš a nepřijdou žádné chmury.
27. 05. 2016 16:19
Jsi dobrá, vydrž a gratuluju!
27. 05. 2016 15:46
Díky holky!
27. 05. 2016 10:31
Je to super, Baru! Občasný výkyv se přihodí, důležitý je celkový trend. Jde to skvěle!
27. 05. 2016 08:37
Jsi moc šikovná, s tímhle přístupem a optimismem to určitě zvládneš.
26. 05. 2016 09:58
Holky díky, je milé a povzbudivé číst Vaše řádky ! Díky moc a držím nám všem palce! :-) Jinak Ali, taky mám dojem, že na cyklu něco je, spíš bych řekla, že já přibírám kolem ovulace, ale stopro to nevím, nicméně všimla jsem si, že ty výraznější výkyvy mají skutečně cca 1měs. odstup..;-) Irčo, ano, souhlasím, i na mne striktní dodržování neplatí, skutečně asi určité výkyvy jsou pro tělo lepší a hlavně bych řekla normálnější...Nikdo bezproblémově štíhlý nikdy neměl a nemá zcela vyvážený jídelníček..;-)
26. 05. 2016 09:35
Jde to zase krásně dole :-). Z těch žravek si nic nedělej - já jsem měla svého času dokonce zařazenou "žravou neděli". Mělo to docela dobrý i psychologický efekt - u všeho, na co jsem měla chuť, jsem si říkala, že si to dám v neděli (zmrzlina, čokoláda, ...). Na hromadu pochutin jsem ale zapomněla, nebo to nebylo k dispozici, případně se to už do mě nevešlo. K večeři jsem mívala pak už jen zeleninu + 3 knackebroty a ono to fungovalo. Další 1-2 dny jsem měla váhu trochu vyšší, ale pak to šlo zase dole. Na sobě mám odzkoušeno, že perfektně vyrovnaný jídelníček na zelenou byl naprd - stačilo jen nějaké malé vybočení (např. žravka při PMS) a byla z toho katastrofa. Držím palce, ať se ti daří i dál - za chvíli budeš mít dole 20kg - to je senzační!!!
26. 05. 2016 08:55
ahoj, jen jsem ti chtěla říct, že jseš super, já před dvěma roky během roku shodila 10 kg na váhu 64, rok jsem si držela pod 65, ale teď se stresem prvně 4 měsíce bez práce a teď s novou prací se mi pomalu vyšplhaly 4 kg nahoru. 3 týdny už držím se stobem.. a mám navíc 0,9, ale aktuálně mám MS, což mi skákalo i o dvě kg, takže jsem ti chtěla říct, jestli náhodou ty týdny, kdy si přibrala jsi neměla MS, protože to mívá dost žen, že váha při periodě kolísá, tělo prý zadržuje vodu a já jsem tedy i extrémně asi dva tři dny předem žravá.
jinak držím moc palečky, jen tak dál... to tempo je s jakým shazuješ je úžasné.
26. 05. 2016 08:26
Díky za inspiraci :-) Teprve začínám, ale je milé číst jak to v reálu zvládají jiní. Držím palce :-)
26. 05. 2016 07:41
Jde ti to skvěle!!!!!!! Gratuluji! Drž se :-)
26. 05. 2016 07:14
Juchů, další půlkilečko dole - paráda! :-)
25. 05. 2016 23:25
Je to tam - jsi pod 100, velká gratulace a přeji úspěchy na cestě za normální váhou. Držím palce!:-)
25. 05. 2016 18:56
Ty jsi ale šikulka, vážně ti to jde..drž se:-)
25. 05. 2016 17:17
Tolik milych slov..Moc si toho vazim! Diky, holky .
25. 05. 2016 15:20
Tedy to je tempo, jednoduše závidím, ale přeju, vím, jaké je to úsilí.
25. 05. 2016 13:03
Barruš, jsi úžasná, moc gratuluju :-))
25. 05. 2016 12:28
Baruško, zase jsem tu dlouho nebyla, ale vidím, že jsi šikulka, držím moc palce!
25. 05. 2016 11:13
Jde Ti to moc krásně,tak hodně úspěchů i dál :)
25. 05. 2016 10:20
Díky holky:-)
25. 05. 2016 10:19
Pěkně Ti to jde :-) Tak jen tak dál!
25. 05. 2016 10:19
Ahojky no krasne ti to jde klobouk dolů, pěkná cestička jen tak dale. Mi to nejak tak rychle nejde.
25. 05. 2016 09:08
Baru,třeba tam neukážou všechno , ale my víme svoje a podle toho jedem. Ty jsi naprosto úžasná, máš dole přes 17 kg, na kolik KJ to máš nastavené ty ??
25. 05. 2016 08:19
Blahopřeji ke zdolání 100 a držím palce ke zdolání třetího cíle :-)
19. 05. 2016 15:03
Díky Raduš za podporu :-) U toho seriálu jen nechápu, jak to, že můžou jíst tak málo, teď jsem to počítala a dal jí jen 6200kJ a k tomu to kvantum cvičení... A ten rychlý úbytek 40-50kg za 3 měsíce..to je šílené
19. 05. 2016 10:56
Barunko, já to taky sleduji !! U nás takovou nadváhu řeší bandáží žaludku a tam Ti lidé bojují silnou vůlí a to obdivuji. A ty to taky dokážeš !! Já jsem 14 dní stála a dnes -1 kg !! Konečně...bylo to demotivující .
18. 05. 2016 12:17
Super, tryskomyš opět uhání. :-)
Přeji ti, ať se kuličky brzy přesunou do správné nádoby. :-)
18. 05. 2016 10:41
Pěkné :-) I nápad s kuličkami :-) Držím palce, ať se Ti daří i dál!
18. 05. 2016 08:51
Super nápad s kuličkami, držím všechny pěsti, co mám! Ať to krásně tahle ubývá i nadále.
18. 05. 2016 07:26
Dík, Andrejko, no, trochu se to holt protáhne, ale to mám za ty svoje žravky, jsem se do nich zamotala;-) Snad se mi to podaří co nejdřív, aspoň do konce června, to by reálné být mohlo. Užívej si své krásné období ;-)
18. 05. 2016 07:19
Přesně tak, prostě si nadělíš zase o něco menší číslíčko, to je přece taky krásný :-) A úbytek přes kilo, ty jedeš! Držím pěsti, ať i tenhle týden žravky co nejlíp ukočíruješ :-)
12. 05. 2016 12:21
Holky, všem Vám moc děkuji za povzbuzení :-) Zkusím již být ukázněnější než minulý týden a snad to zas půjde jak má :-) Ještě jednou velké díky!!! Ještě že Vás tady mám...:-)
11. 05. 2016 14:48
Ahoj, přečetla jsem tvůj příspěvek úplně celý a klobouk dolů jsi dobrá. Vždyť už jsi zvládla sedmnáct týdnů a těch schozených kil, super výsledek. Hlavně to nevzdávej vspomeň si na ten super pocit když si se dostala pod stovku. A tobě teď chybí jen kousíček. Držím ti palce.
11. 05. 2016 11:02
Baru, každý jednou za čas uklouzne. Vždyť jsme jenom pokušitelní lidi. :-) Hlavní je se nevzdávat a jet dál. Také jsem trochu navýšila a nejprve přibrala asi půl kilča, pak 2-3 týdny stagnovala a najednou se to opět rozjelo. V té době jsi mi svým blogem velmi pomáhala a já si říkala, že to stejně jako ty nevzdám a dokážu co jsem si předsevzala. Tak neklesej na duchu, tvoje želvička, v tvém případě spíš tryskomyš se opět rozběhne z kopce dolů. :-)
11. 05. 2016 10:34
Baru, nevzdávej se, víš kde byl problém, to je hlavní bylo to malé zklouznutí , ale prostě se to stává. Chce to hned zase najet na správný jídelníček a za týden zase uvidíš na váze příznivější číslo :-)! Tak zase za týden chci si přečíst pozitivní zprávu :-), moc ti fandím a držím palečky !!!
11. 05. 2016 10:21
Jeden úlet nevadí, důležité je vrátit se rychle do správných kolejí ... a ty negativní myšlenky? - je důležité, že si je uvědomuješ, tak s nimi můžeš lépe bojovat :-) ... ohledně navyšování - přidávala jsem vždycky, až když mě odpoledne a večer začaly trápit vlčí hlady (ne chutě) - hlad mne přešel, hubnutí se maličko zpomalilo, ale nezastavilo. Později s přechodem na udržování jsem navyšovala kJ a zároveň jsem přidávala pohyb - nevím, jestli to bylo nutné, ale když jsem zároveň zvýšila množství pohybu, neměla jsem obavy, že začnu zase přibírat ... téměř každému se váha kousne na nějaké hranici a chvíli může trvat, než se želvička zase vydá správným směrem, moc a moc Ti držím palce, ať se ta Tvoje zase brzy rozeběhne směrem k osmičce!
11. 05. 2016 10:12
Hubnutí ti jde hezky a tohle uklouznutí nic neznamená. Myslím si, že teď budeš vzorná a váha půjde zase dole. Další vážení bude určitě začínat devítkou :-). Ta váha občas přešlapuje na místě i když je člověk vzorný a ty máš za sebou už kus práce - 16 kilo je přece krásný výsledek. Držím palce, ať se daří a buď na sebe hodnější :-)
11. 05. 2016 09:30
Věruško, moc děkuji za podporu a povzbuzení! Děkuji moc moc moc!:-)
11. 05. 2016 09:29
Moni, ty víš jak na mně! Díky ! A vždycky se tak nasměju!!! Díky díky díky.. tohle přesně potřebuju! Prý "vopovaž se mi jít naproti!!!" Se tady chechtám :-D Dík Mončo, to je přesně vončo !
11. 05. 2016 09:18
Vopovaž se jít mi naproti!!!! Zakazuje se!!!! Počkej na mne pod stovkou !! :-))))....to srovnáš, raz dva....hele Baru, tohle je jízda na opravdu hodně dlouho, občasný výkyv a úlet prostě bude, důležité je to nevzdat, srovnat se a zase zabrat.....radí ta, co se už 3.měsíc prdelí okolo stejného čísla :-))....prostě sis zahřešila a teď dáš zas pár vzorových ukázkových týdnů, ano? :-)
11. 05. 2016 09:15
Baru, chápu tvé rozladění, ale nikam tě kopat nechci. Celou dobu ti jdou kila krásně dolů, výkyv zpět asi u každého nastává a pak to zase jde dolů, když se pokracuje v nastoupené cestě. Věřím ti, že jdeš dál s optimismem.
11. 05. 2016 09:02
Andrejko, ty jsi takové moje sluníčko tady:-), děkuju ti, vždycky mne tvé psaní potěší a zahřeje, díky moc za tvůj příspěvek!!! A to víš že jo, jsem u té své stovky jen na rozlučkovém večírku ! Ta motivace, jak to bude za rok je skvělá a také to, že s tou inspirací ostatních :-) a taky, že mi tak věříš a že je důležité cítit uvnitř sebe, že stále bojuju..:-) prostě vše,cos napsala !!! díky moc ještě jednou!!!
11. 05. 2016 08:50
Chceš kopanec? Dobře :-D Vzpomeň si na to všechno, co jsi pro shození kil udělala a jakou radost ti to přinášelo! A kolik lidí jsi inspirovala, včetně mě! Já sice nemám velkou nadváhu, ale tenhle tvůj blog jsem si zamilovala a obdivovala jsem, jak krásně ti to jde a každou středu jsem se nemohla dočkat, až si zase počtu. Takže se na obrázky současného stavu vykašli a mysli na to, jak na sebe budeš pyšná, až na nich budeš třeba za rok! Za rok se toho dá tolik stihnout! Takže se s tou dnešní stovkou rozluč a už nikdy víc! :-D A běda ti, jestli tady příště bude znovu! :-D Néé, ona se tu může příště ještě objevit, ale důležité je, abys sama uvnitř sebe věděla, že bojuješ, že se snažíš a snažit se chceš! Úspěch něco stojí, nic nedostaneme zadarmo a já věřím, že ty to určitě zvládneš! Takže - představ si samu sebe za rok a udělej vše proto, abys s výsledkem byla spokojená!!! MOC MOC MOC TI DRŽÍM PĚSTI!!!!! :-* :-9
09. 05. 2016 10:34
Holky, držme se. A děkuji, jsem ráda, že jsem pro Vás i já určitým motivačním prvkem! Je to vzájemné ! :-)
09. 05. 2016 10:34
Holky, držme se. A děkuji, jsem ráda, že jsem pro Vás i já určitým motivačním prvkem! Je to vzájemné ! :-)
09. 05. 2016 08:03
Baru, klobouk dolu a držím pěsti do dalších týdnů a beru si tě za příklad :)
05. 05. 2016 07:48
Baru, já se také každý týden těším až zas dopíšeš nový kus svého blogu, vždycky je to tak pozitivní a povzbuzující. Moje doktorka mi před 3 týdny ještě znovu navýšila příem, ale s váhou stojím pořád na stejném místě. Pozitivní pro mě je, že se cítím daleko líp, mám rozhodně víc energie, což pozoruje hlavně můj muž, že se večer můžu kouknut i na tv bez toho, abych po 10 vteřinách usnula. Možná problém bude v tom, že jsem navýšila ještě víc svojí sportovní aktivitu a zas tohoho jídla je málo. Jsem hlavně ráda, že jsem se začala soustředit na úplně jiné věci než jen na hubnutí a neustálou kontrolu váhy. Držím pěsti ať se ti želvička sune stejným směrem jako dosud. Změna na tobě musí být pořádně vidět, to co jsi zhubla je pěkný "balík".
04. 05. 2016 20:01
Krásné výsledky, ráda k tobě vždy kouknu, jak se ti daří a zatím vidím, že můžeš být na sebe pyšnà :-)!! Tak ať ti to jde tak skvěle i dál :-)!!
04. 05. 2016 18:49
Baru, piš dál, ať každej vidí, jak se vyplatí nevzdávat boj!!!
04. 05. 2016 14:18
Blani, ten bazén dopoledne je dobrý nápad, ale momentálně nemůžu, nemám pro malého hlídání a taky to mám dost z ruky a bez auta a bez peněz... no tak no, svět samoživitelek ;-)
04. 05. 2016 14:17
Holky, jste zlaté, děkuji moc.
04. 05. 2016 13:47
Úplně skvělé výsledky! Jde ti to nádherně :-)
04. 05. 2016 12:51
Také Vám moc držím palce a přeji trpělivost a sílu jít dál i když se jeden týden nezadaří. Na návštěvu bazénu Vám radím zvolit dopolední hodiny ve všední den. Pokud máte možnost.
04. 05. 2016 12:09
Baru, moc gratuluji k úspěchu, je to pecka, jak ti to frčí :-)
04. 05. 2016 11:39
Držím palce, udělala jsi obrovský kus práce!!! Tak po 10 kilech si změny začíná všímat okolí, na Tobě už to musí být fakt dobře vidět. A určitě se i lépe cítíš. Držím palce, abys nadváhu dosáhla v předpokládané době.
04. 05. 2016 10:47
Gratuluju, jde Ti to moc dobře :-) Tak jen tak dál! Držím palce!
04. 05. 2016 08:25
Jsi moc šikovná, to by bylo, aby si okolí nevšimlo. Vždyť to už je zhubnutých centimetrů!
27. 04. 2016 06:55
Tak to velká gratulace a velká motivace pokračovat pro Tebe a pro nás všechny - hlavně vydržet a stanovit si reálné cíle a pak to dokážeme !! Taky mám vysněno dostat se pod magické číslo ...
22. 04. 2016 12:38
Dik devcata :-D
22. 04. 2016 09:56
Barčo... ty teda jedeš... jsi mooooc šikovná :-))
21. 04. 2016 10:47
no fakt super Barunko....jsem s tebou na to slavení celá natěšená :-))
21. 04. 2016 07:43
Jsi šikula! Blahopřeji moc..))))
20. 04. 2016 19:40
Jde to nádherně, je to nadosah ruky, gratuluji k úspěchu.
20. 04. 2016 18:44
Jde ti to parádně, za týden určitě budeš slavit :-))! Tak ať se to podaří !
20. 04. 2016 16:16
Vidím to příští týden na protržení cílové pásky:-) Gratuluju!!!
20. 04. 2016 15:01
Dík děvčata :-) Šampáňo už se chladííí..;-) né, to já jen tak žertuji, ale až ten cent pokořím, ihned ohlásím a budeme virtuálně slavit!!! :-) Raduš mám, jsem tam pod Baru KM, klidně písni.
20. 04. 2016 14:32
Jde Ti to moc dobře :-) ... držím palce, ať se Ti brzy podaří stovku pokořit!
20. 04. 2016 12:46
Baru, nádhera. Už slyším fanfáry. Tak příští týden bouchnem šampáňo. :-)
20. 04. 2016 12:15
Výsledky za první cyklus máš krásné, moc gratuluju:-) Želva si sice krátce dáchla, ale ta devítka na začátku je už na spadnutí :-)
20. 04. 2016 11:48
Určitě to dokážeš, máš krásně děti a jsi hezká, uvidíš jaká se z Tebe vyloupne sexy kočka. Však si určitě písneme a podpoříme se !! To víš, že ve 40 mě to šlo lepší jak teď v 50, ale musím to hecnout... máš fc ??
20. 04. 2016 10:40
Leni, Vali, díky moc!
20. 04. 2016 10:35
Raduš, velmi děkuji! a nemusíš mi tykat, snad neva, že já tykám hned ;-) Snad se bude dařit dál a o kulatinách se aspoň nadváze přiblížím, když hned nepokořím. Bylo by to také kolem 23kg :-) Tak uvidíme. A moc gratuluji k úspěchům! :-)
20. 04. 2016 09:08
Tak Vám strašně držím pěsti, jedu pátý týden a zítra mám vážení. !!Je super, že hubnete cca kolem 0,5-1kg. Ve svých 40 letech jsem chodila do Stobu a taky jsem si dala dárek ke kulatinám -23,30 kg. Teď je mě o 10 let více a zase jsem se rozhodla zúročit své zkušenosti . Sice jsem si dlouho váhu držela, ale poslední dva roky jsem to "přepískla", zkrátka chci opět zhubnout, ale zase s rozumem. Máte mojí podporu a pamatujte si, jedna chyba nic neznamená, vůbec se nestresuju, když jdu na oslavu apod.-normálně si udělám "prasečí den" a druhý den jedu jak se má zdravě hubnout.
20. 04. 2016 08:41
Ta tvá váha nás pěkně napíná, tak ať už to tam příště je a můžeš slavit♥
20. 04. 2016 08:17
Baru, ty jsi velká bojovnice a už to máš za pár. Příští týden to tam je. :-))
20. 04. 2016 08:11
Tak to jsem ráda Jani :-) a DÍKY !
20. 04. 2016 08:04
Moc pěkné, vydrz!!! Nechci to zakřiknout, mně se možná návštěva vyzivovy poradkyně vyplatila. Hned jsem udělala nápravu jídelníčku a asi měla pravdu. Uvidím, co váha bude hlásat další dny. Takže Baru pěkně proběhnout cílovou páskou a pak to chce nějakou odměnu, ze jsi to dokázala.
20. 04. 2016 07:56
Díky holky, no jasně že jo!!! tohle je takový rozlučovací rituál :-DDD
20. 04. 2016 07:43
To už dáš!!
20. 04. 2016 07:30
Už jen kousíček a je to táááám!!! Příští týden budem slavit! :-)
15. 04. 2016 12:09
Děvčata,ještě že se nemusím mezi vámi stydět...chalva chjo...umím ji sníst celou.To už možná jde ne-li o život,tak o zdraví určitě.Tentokrát řecký týden bojkót.Vydržela jsem:-) Jinak díky za blog,fajn se čte a držím pěsti do dalších odejitých kil:-)
14. 04. 2016 16:06
Vali/Maru dík a vítej mezi přáteli :-) A Nadi, seš dobrá, žes té chalvy snědla jenom půlku - tohle je pro mně náročné...když už to načnu, tak to většinou i zbodnu... I když párkrát se mi podařilo vzít si jenom kousek, ale to si musím hned něčím zaměstnat hlavu, abych na tu otevřenou čokoládku nemyslela a magnetickou silou mne nepřitáhla :-DDD
14. 04. 2016 16:03
Jéé Jindřiško, to je jak přes kopírák..Já zas vybílím "košíček" svým dětem a na druhý den běžím do obchodu, ať jim ho doplním, protože fuj sežrat sladkosti vlastním dětem, že se nestydíš matko ! :-DDD A hlavou si kroutí má dcera (12), protože mně taky týdny a měsíce pozoruje, jak si vážím a teď tohle...miňonky v tahu...:-DDD
14. 04. 2016 15:23
Moc hezký blog, gratuluju k výsledku a přeju hodně dalších odhozených kg.
Maru♥
14. 04. 2016 14:02
Děkuji vám za uklidnění (ffloa, nada). Nejhorší je, že manžel má doma "košíček" se sladkostmi, ale on si vezme jen kostičku čokoládky, jednu polomáčenou sušenku ke kafičku... Ale JÁ, když mě přepadne "žravka" dost mu to vybílim. Vidí to a nechápe, že 14 dní si vše odvažuji, počítám, odmítám si vzít i maličký kousek čokolády a pak udělám takovou kravinu. Pak se stydím nejen před sebou, ale i před ním!
14. 04. 2016 13:32
Ve vypnutí mozku nejste samy. Já mám pod kontrolou cukry už od nového roku, vše OK, protože sladkosti nekupuji, aby mě doma nesváděly, a ejhle! V Lidlu byl řecký týden a v něm moje oblíbená chalva. A té jsem neodolala. Bohužel balení je 250 g a snědla jsem jí večer půlku na posezení. Až mi z toho bylo nedobře. Tím jsem ale s chalvou na dlouho skončila, protože jsem si přečetla, že obsahuje kromě sezamu a mandlí i palmový olej a tomu se vyhýbám.
14. 04. 2016 12:54
Jinďo, nešťastná nebuď, je to lidské občas vyjet mimo trať... Já taky bývala nešťastná, ale už nejsem, beru to jako svou součást a je to ok. A to vypnutí mozku, dobře znám :-) a věř tomu, že nejsme samy...;-DDD
14. 04. 2016 12:29
Vím co znamená slovo "žravka", včera večer jsem jednu obr žravku!!! sama zažila a doufám, že si jí hodně dlouho nezopakuji. Nejhorší na tom je, že se mi v tu chvíli asi vypne mozek, neúčinkuje žádné rozumné si říkání např. sněz jen jednu tyčinku Kofilky a dost!!! Schválně jsem k Tobě na blog šla, abych si nasypala popel na hlavu:-(. Já jsem ze včerejška moc nešťastná, myslela jsem, že to mám už pod kontrolou.
Baru, Tobě moc gratuluji k výsledku a držím palce ať se v pohodě dopracuješ ke svému vysněnému cíli.
13. 04. 2016 16:59
Tak už se stalo. Měla jsi náročný týden. Tak pěkně nádech a šup přetrhnout cílovou pásku. Brzy na tebe jukne 9 na váze. Ps- nic si z toho nedělej ja jsem moc ráda, ze jsem pokořila 80. Bohužel 77 si už pěkně dlouho se mnou hraje na schovavanou a ja ne a ne ji prelstit.
13. 04. 2016 13:50
Nabrání je opruz, ale je to jen trochu, ono se to zase pohne dolů, uvidíš!
13. 04. 2016 11:26
Tak jsem to celé přelouskala a moc tě držím palce, hlavně žádnou depku, ono to občas skáče sem a tam. A někdy se prstě chybka vloudí, jsme jen lidi.
13. 04. 2016 10:29
300g, to je nic :-) .. a na stanovené metě se kousne skoro každý, asi to bude hlavně hlavou ... držím palce, ať se Ti brzy podaří svou metu pokořit!
13. 04. 2016 08:20
Díky za povzbuzení holky :-) Bohužel tato kila nejsou zdaleka poslední, která potřebuji ze sebe sundat, nicméně platí zde ono zaklínadlo posledního kila stanovené mety, které skutečně působí jako ta poslední a nějak na mne funguje, že je to těžké překročit.. snad se nevyjadřuji příliš zmateně..Prostě, fakt to na psychiku funguje, jako ta "poslední kila" před cílem a tak se kolem toho motám a ne a ne to překlenout.. Ale já se nedám ;-)
13. 04. 2016 07:59
Baru, z mé zkušenosti ty poslední kilečka jsou NEJTĚŽŠÍÍÍ. Ale neboj tebe nezastaví , jsi veliká bojovnice a jedeš rychlostí blesku.:-))
13. 04. 2016 07:55
Poslední kila k dosažené metě jsou, alespoň z mě zkušenosti, ta nejtěžší. Já bojuji také a mám velikou radost, když vidím, jak ti to krásně jde. Tak si z toho tryskomyško nic nedělej, ono se to určitě podaří. :-)
13. 04. 2016 07:50
Už je to jen kousek, to zvládneš! A pak jedeme dál :-)
13. 04. 2016 07:48
No dyť ;-) Dík, Andrejko :-)
13. 04. 2016 07:44
Však to není žádná katastrofa, jede se dál! :-)
06. 04. 2016 16:08
Díky holky, Vaše milá slova mne úplně hřejí :-) Burianku, taky jsem si v lednu říkala, že konec je daleko, ale těšila jsem se už na tu cestu..téměř každotýdenní úbytek mne vždy hnal dál..Přeji Tobě, Majce i ostatním, ať dosáhnete cíle, který jste si vytyčily! MOC všem fandím! :-)
06. 04. 2016 16:03
Jsi fakt dobrá. Určitě se dopracuješ k dalšímu úspěchu a celkové spokojenosti. Přeju hodně úspěchů.
06. 04. 2016 09:17
Jsi dobrá, moc ti gratuluju a doufám v podobně úspěšný cyklus. Zatím jedu první týden, takže do konce daleko.
01. 04. 2016 10:22
Ffloa - možná je to paradoxně právě v tom velikonočním dnu, kdy ses nacpala (pokud je to výjimka). Udělala jsem podobnou zkušenost v předvelikonočním týdnu, kdy jsem byla na služebce a tam nás cpali horem, dolem. Tučné, sladké, všechno... Dva dny z pěti jsem nedokázala vůbec zapsat. A váha mi šla dokonce dolů. Rozdíl od Tebe je, že já už to nepotřebuji, ale dosud hledám cesty, jak jíst vyrovnaně. Po služebce byly umírněné velikonoce. Možná, že si tělo myslí, že nemusí šetřit, tak pak na režim reaguje dokonce lépe. Protože, co si budeme vykládat, já režim v jídle musím mít také a jestli ho poruším, opět se vyžeru.

Držím palce, abys stovku brzy pokořila a dostala se na váhu, jakou si představuješ.
31. 03. 2016 09:49
Baru super...si mi normálně o deset kilo pláchla!! :-D
31. 03. 2016 07:15
Jde ti to skvěle, gratuluji!
31. 03. 2016 07:13
Já Vám všem moc děkuji za milá slova a podporu, jste mi velkou oprou a motivací! Díky!!!:-)
30. 03. 2016 21:31
Ať se Ti brzy splní všechny Tvé cíle...držím palce!!! :-)
30. 03. 2016 19:52
Baru super, takhle na to jde vítěz!
30. 03. 2016 12:56
Koukám, že k vysněnému cíli máš už jen malinký krůček. Moc ti to přeju a gratuluji k tomu co už jsi dokázala. Jsi dobrá!
30. 03. 2016 11:57
To jsou krásné výsledky a jsem přesvědčená, že zadarmo nejsou. Blahopřeji!
30. 03. 2016 11:44
Blahopřeji, blahopřeji, blahopřeji :-)))
30. 03. 2016 11:23
Díky holky :-)
30. 03. 2016 10:29
Paráda, už zase jedeš. :-) Gratuluji.
30. 03. 2016 09:39
Super!!! Už se blížíš. Drž se!!!!
30. 03. 2016 09:02
Andrejko, děkuji Ti!!! to je hezké slyšet :-) Já Ti také držím palce a věřím, že svého cíle dosáhneš !!! A taková ta tichá přející závist je prospěšná, protože nakopává !!! Dobře ji znám... Tak ať se Ti dařííí! :-)
30. 03. 2016 09:01
Přesně tak Zuzko, já jsem si toho taky všimla ;-DDD Ale fakt se to nesmí vymknout z rukou, jak to často svádí..to pak je zcela jiný trend ;-) Já si myslím to samé, že tělo je vytrženo ze stereotypu a nemusí se bát, že bude hladovět (u mně tedy opravdu strach mít nemusí :-D) no a to ho nakopne. I logicky, když se nad tím zamyslím, lidi kdysi, nebo štíhlí taky neměli/nemají denně spočítaný a na chlup dodržený příjem, taky jim nutně kolísal/kolísá, podle toho, jaké mají chutě, či jaké jídlo se jim nachomejtlo...asi na tom něco bude... Jak potěšující...hihi...;-DDD
30. 03. 2016 08:58
Mám velikou radost!! A taky tiše závidím, protože já přes Velikonoce pěkně nabrala.. no snad to půjde rychle dolů :-D Tobě velká gratulace a držím pěsti, ať to jde dál takhle skvěle a brzy se budeš radovat ze stovky :-)
30. 03. 2016 08:54
Já musím sama za sebe říct, že jsem si všimla, že když mě někdy popadne žravka a jeden den se nacpu, váha pak kupodivu klesne často víc než obvykle. Třeba to nějak nakopne spalování, či co. Ale musí to být jednou za čas, ne třikrát týdně:-)
24. 03. 2016 06:44
Díky moc holky, už je to dobrý, jsem nastartovaná a už pokračuju směle dál :-)
23. 03. 2016 21:13
Co bylo, hoď za hlavu, a mysli na to, co chceš aby bylo dál a podle toho se řiď. Co by to byl za život bez maminčiných koláčů !!
23. 03. 2016 19:50
Je to jenom váhový výkyv, kterýmu:
1) nedovol, aby tě naštval
2) nedovol, aby se u tebe často roztahoval
Takže frčíme dál!!!
23. 03. 2016 15:02
Nadi, ta neděle má velký díl, to je jasné, ale na té ovulaci taky asi něco bude. Dočetla jsem se, že v době ovulace vlivem estrogenu tělo zadržuje vodu..zvlášť když se dost solí atd. a je fakt, že já solí moc nešetřím... Minulý měsíc to bylo taky tak, jen bez přírůstku, protože nebyl "den obžerství" :-) Tak možná i na tom cyklu něco bude.
23. 03. 2016 14:42
Baruš, já si spíš myslím, že sis dala v neděli pořádně do nosu. Před lety jsem si spočítala 1 domácí tvarohovou buchtu 60g, měla 1262 kJ. Tak to propočítej se snědenými koláči a dalším příjmem navíc a asi moc neprohádám, že to byl dvojnásobný příjem. Už si s tím nelam hlavu. Dokud se budeš hlídat, tak to zvládneš i při občasných úletech. To patří k životu.
23. 03. 2016 13:04
Ještě jedna věc, teď jsem si uvědomila, že přesně před měsícem jsem měla podobný problém, sice ne přírůstek, ale váha se zastavila...tak že by přeci jen fáze cyklu..?? Bylo to ve stejnou dobu, u mně tedy přesně uprostřed cyklu, 14dní před menzes... ovulace, hormony... Možná na tom něco bude...
23. 03. 2016 12:38
Ještě bych Nadi podotkla, že je to určitě tou nedělí, protože v sobotu jsem vážila o 1,1 méně než dnes...102,5...to jsem si ještě říkala, jak to pěkně jde... a pak...ach jo. Alespoň jsem poučená...vůbec mi to za to nestojí. Úplně mi to zmršilo můj krásný graf, co si vedu :-DDD
23. 03. 2016 12:23
Hoky, díky moc všem. Nadi, ten úlet byl skutečně veliký...zapisovat ho nebudu, odhadem tak vím, kolik jsem přešvihla.. možná by to udělalo i 2000denně navíc...:-/ stydím se. Ani ne tak za ten nedělní oběd u mamky ,ale za to, co následovala a já se neovládla sama doma...Neumím to zastavit, nebo spíš, je to těžké zastavit, když se rozjím.. No, věru, nemám se čím chlubit. Mám to takhle blbě nastavené, zažité..už jsme se o tom bavili..prostě jsem žravka... Je to k vzteku, tos napsala přesně.
Holky děkuji Vám všem za podporu, vždy mi pohladí dušičku :-) Děkuji!!! Ať se námvšem dařííí!:-)
23. 03. 2016 12:04
Baruš, asi byl ten nedělní úlet tak velký, že se s ním tělo nevyrovnalo a schovalo ho do zásoby (dopiš si ho, abys viděla, jak se ti zvýšil týdenní průměr). Nahoru jde váha rychle, dolů to dá víc práce. Chápu, že je to k vzteku, ale když se člověk nevzdá a pokračuje, zase se dočká. Zruš večerní úlety.
23. 03. 2016 11:52
baru, držím ti palce, jde ti to nádherně - výkyv do kila může být i zadrženou vodou - všimla jsem si, že když mám těsně před menzes, tak vždycky vážím víc, než po. Taky záleží, jak dobře se vyprázdňují střeva a tak. takže neboj, ty plus deka nejsou určitě v tuku a půjdou dolů!
23. 03. 2016 11:42
Baru, vždyť jedeš jako dráha a jedno přibrání během cyklu není žádná katastrofa. Babičkovské pověry říkají, že ve fázi do úplňku se těžko hubne, ale po něm dobře. Tak třeba po dnešním pojede ručička váhy opět dolů jako tryskomyš. :-) Drž se!
23. 03. 2016 10:28
Nemusíš být smutná, už jsi hodně dokázala! Hlavně v klidu pokračuj a neházej flintu do žita:-). Jak píšeš: Jedeme dál...... já taky. čau
23. 03. 2016 10:24
Baru, mě se toto stává pořád. Jak víš dneska úbytek, ale ve skutečnosti jsem tuto váhu měla už před třemi týdny, ale ne ve středu kdy vážíme. A tak to je furt nahoru dolu a taky je to tím, že se vážím pořád a to i několikrát dennně. Vím, že je to blbost, ale nemůžu si pomoct. A co se týká mého hřešení tak mě se nestane, že bych ujela na sladkém, to mi nechutná. Jenže já ty cukry přešvihnu jinde a to ve vínečku a pak klidně i tuky v sýru či olivách....Takže chceme hubnout, ale zároveň se chceme i radovat ze života a teď jde o to, to nějak rozumně zkloubit. Nenechat se vykolejit nějakým malým zhoupnutím nahoru, ale pořád držet správný směr. A k tomu nám všem držím palce. :-))
23. 03. 2016 09:54
Jsi šikula. Moc ti držím palce a fandím ti. Z dílčích neúspěchů si nic nedělej, protože jinak máš výsledky skvělé. Hlavně ty centimetry. Drž se. :-)
23. 03. 2016 08:57
Zadržená voda? To zní nadějně ;-D jak tohle vzniká, čím to je, že tělo zadrží vodu? Vše si totiž musím logicky zdůvodnit, ať tomu rozumím a věřím :-) že by to vzniklo přejedením? ...Ale nebudu si nic nalhávat, prostě jsem si zavdala víc, než je při redukci váhy na místě.. Díky holky za podporu! Musím se zas zvetit a jet pěkně předpisově, abych měla příští středu radost z vážení :-)
23. 03. 2016 08:47
Baru, nic se neděje! Dobře víš, že se to časem stane každému, už to prostě nejde tak fofrem...a že ty jsi nasadila tempo! :-)) Je super, že tě to nakoplo se víc hlídat, teď se to zase krásně srovná, uvidíš. A jestli si až doteď nadmutá jak píšeš, klidně si mohla zadržet i vodu, to se děje mě. Tak nesmutni, příští týden to bude zase dole :-)) Show must go on!!! :-D
23. 03. 2016 08:46
Vůbec nic si z toho nedělej a mávni nad tím rukou - zpátky už to stejně nevezmeš... snaž se dál a příště tam bude zase úbytek, o tom nepochybuju :-)
23. 03. 2016 08:02
To dáš! Vždyť je to první plus za celou dobu. Já ti věřím.
18. 03. 2016 11:40
Díky Dášenko a Libuško. Ano, snad se mi podaří dosáhnout vytyčeného cíle, tzn. zhubnout, naučit se zdravěji jíst, sama bez semaforků odhadnout velikost i složení porce, více se hýbat, no a hlavně vše udržet. Ještě jednou díky a přeji všem to stejné. Dosažení cíle :-)
18. 03. 2016 11:07
Tak jsem sem nakoukla a musím ti gratulovat jak ti to pekne jde. S tím odhodláním co más svého cíle urcite dosáhnes:-)))
17. 03. 2016 12:14
Prčetla jsem pozorně všechny tvé týdny. Gratuluji, jsi úspěšná, zvláště cenný je ten centimetrový úbytek v pase. Říká se , že mínus 1cm v pase je úbytek asi 1kg tuku. Opakuji tuku. Velmi moc ti přeji, abys brzy dosáhla svého cíle.
17. 03. 2016 11:57
Díky:-) Leni, snad mi ta odhodlanost vydrží...mívám období "temna" kdy je mlha přede mnou i za mnou...a je třeba si oživit motivaci... Proto jsem si to i tady psala, vracím se k tomu...
17. 03. 2016 10:09
Měla by sis vymněnit želvičku za fretku, ta by se tam vyjímala líp. Gratuluji!!!
16. 03. 2016 22:02
Četla jsem celou tvoji zpověď od začátku.Normálně mně mrazilo z tvojí odhodlanosti.Jen tak dál,jsi skvělá,drž se.:-)Moc držím palečky
16. 03. 2016 20:52
Baru, tak tobě se to určitě netáhne. Jedeš jako fretka ... Už trénuju gratulaci ;D
16. 03. 2016 20:49
Diky holky, uz aby to bylo:-) kdyz na to clovek mocmysli, tak se to neuveritelne tahne;-)
16. 03. 2016 20:36
Sleduju ten postu a musím konstatovat, že výsledky jsou skvělé! Držím palce, jen tak dál :)) Docentura už je za dveřmi :)
16. 03. 2016 19:30
Docentura se blíží! Paráda Baru!
16. 03. 2016 17:46
Želvička v cíli, to je super úspéch !
16. 03. 2016 14:15
Věruško děkuji :-)
16. 03. 2016 13:09
Baru, bezvadné výsledky ! Moc Ti fandím !
16. 03. 2016 12:55
Vandi, dík! A ty Beskydy kolem ti opravdu závidím!!!Taky toužím takto žít:-)
16. 03. 2016 12:53
Reni, tys mi chyběla!!:-DDD Je to tak, byl jsem zde a jsem zpět. Fantomas.
16. 03. 2016 12:52
Koukám jak blázen - Baruš se vrací na místo činu! Tak vítej zpátky!
16. 03. 2016 12:51
Jde Ti to moc pěkně, za chvilku bude cíl v kapse, gratuluji, a přeji vydržet a opravdu nepanikařit!!
16. 03. 2016 09:42
To je přesně ono Zuzko :-) Ono to má takové v sobě takové puzení, že by to rádo pokračovalo celý týden nebo nejlépe furt... Je to třeba holt ukočírovat. Dost zásadní roli v tom hraje to "nepanikařit" a oživení motivace..;-) Tak si držme palce :-)
16. 03. 2016 09:26
Fakt ti přeju, že ti to tak pěkně jde! Jinak se žravkami mám podobnou zkušenost, úlet sem tam není zásadní problém. Člověk si jenom musí dát bacha, aby z jednoho dne nebyl celotýdenní tah:-))
16. 03. 2016 08:56
Díky Andy, mám vážně radost, že to jde dolů dál a tak pěkně:-) Snad to vydrží :-)
16. 03. 2016 08:49
A gratuluju k dalšímu úbytku, paráda! :-)
16. 03. 2016 08:49
Přesně tak... Každý má prostě den, kdy se nacpe a honí ho chutě na všechno možné. Důležité je se v tom neplácat a pokračovat normálně dál :-)
10. 03. 2016 18:57
Jde ti to skvěle!!! Drž se!
10. 03. 2016 18:42
Paráda, tak vydrž, první meta na doskok :-)!
10. 03. 2016 15:29
Holky díky, možná se zdá, že mi to jde samo, ale ono to není jen tak, je to dřina... Takže Vaše povzbuzení a milá slova uznání jsou pro mne tím pravým, co potřebuji, co mně nakopává :-) Takže opravdu děkuji za tu milou zpětnou vazbu, DÍKY! :-)
09. 03. 2016 13:57
Cíl č. 2 se těžce třese a Ty jsi skvělá!! :-) Gratuluju! A jen tak dál! :-)
09. 03. 2016 12:18
Baru, nene jsem ze Zlína. Já tě teda určitě nedodhoním, ale tobě gratuluju k tak úžasným výsledkům. JSI BOREC ! ! !
09. 03. 2016 11:45
Jsi skvělá.
09. 03. 2016 11:25
Moni, s tím počítám, proto jsem si dala náskok ;-DDD Holky dík, tahle zpětná vazba mne vždy povzbudí a pohladí po duši, DÍÍÍÍK :-)
09. 03. 2016 11:06
Barunko, super!
09. 03. 2016 10:58
:-)) tedy Baruško, mocmoc gratuluji :-)) Úplně parádní úbytky...ale já tě dohoním!! :-))
09. 03. 2016 09:54
Gratuluji, paráda:-)
09. 03. 2016 09:46
Děkuji Dášenko :-)
09. 03. 2016 09:27
Baru, tak jsem k tobe nakoukla a ctu tvé výsledky. No to je nádhera, krásne ti to jde. Blahopreji a moc ti preju at to jde takhle pekne i dál:-)))
09. 03. 2016 09:25
Andrejko, děkuji Ti moc!:-)
09. 03. 2016 09:09
Jé Leni a ty jsi odněkud od Opavy? Protože já z Opavy jsem :-) Jen teď nevím, jestli jsme se už o tom nebavily...? protože na tohle já mám moc špatnou paměť... A taky se moc těším až budu mít SVOU konfekční velikost a budu moci bez ostychu vplout i do butiku Orsay, kde mají max 42....a když hodně hledáš 44-ale to už jsi považovaná za velrybu :-D
09. 03. 2016 09:04
Jéé Baru, tak přesně to jsem dělala když jsem poprvé zhubla 30 kilo. Bylo to moooc fajn. Věci které se mi moc líbily mi manžel zúžil, ale přibylo několik nových kousků vel. 46. Úžasné!!! Jezdily jsme na akupunkturu do Opavy a cestou zpátky jsme se vždycky stavily v nějakém vhodném obchůdku a odměňovaly se za shozené kilečka novými hadříky. ;-))
09. 03. 2016 08:38
Páni, to jsou naprosto skvělé výsledky!! Jde ti to nádherně!! Velká gratulace a držím pěstičky, ať se daří dál - cíl č. 2 je za dveřmi! :-)
08. 03. 2016 09:34
Ty ses do toho pěkně pustila, držím palce ať si splníš svůj sen!
02. 03. 2016 12:52
Jde ti to moc pěkně, jen tak dál. Cíl už je na dosah!
02. 03. 2016 12:27
Krásný výsledek za 7 týdnů! :-) Gratuluju! A držím palce, ať se Ti daří i dál!
02. 03. 2016 09:57
Díky moc holky:-) Snad se bude dařit až do cíle :-) A hlavně po něm ;-)
02. 03. 2016 09:46
11 kilo dole za tak krátkou dobu, to je paráda. Moc gratuluji. :-)
02. 03. 2016 09:04
Díky Leni :-) K tabulce jsi mne opravdu motivovala, jinak bych si ji vedla jen sama pro sebe a takhle z ní máme radost všichni zúčastnění ! :-) Pro sebe si vedu tenhle blog a "veselý grafík":-) Ještě jednou ti děkuji za milá slova a přeji tobě i nám ostatním úspěch!
02. 03. 2016 07:59
Baru, je vidět, že jedeš poctivě tělíčko ještě není zhuntované věčnýma dietama a jde ti parádně, že by mohla lecktrá závidět. Možná jsem tě trošičku i motivovala k tabulce docentůry a tak mám z tebe opravdu velkou radost.Tak ať se ti tak daří i nadále a to dvojciferné číslo na váze máš co by dup. :-))
28. 02. 2016 18:07
Jani, ano, je to tak, hlavně jsem si říkala, vytrvat a neztrácet rozvahu ;-) Kdysi když mne to potkalo tak jsem to zabalila.. Děkuji holky!
28. 02. 2016 13:37
Baru,to je krásný konec týdne, který vypadal jeden den tak všelijak,co:-)! Jak se říká, konec dobrý, všechno dobré:-)))). Tak ať ti to jde i dál tak pěkně!!!!
28. 02. 2016 11:00
Supér, tak zase frčíme!!!!
26. 02. 2016 16:02
Jééé! Prej ususnenych. :-D Holka, náhodou jedeš jako drak. Pro jeden menší úbytek se svět nezboří, ba naopak. Pomalý úbytek = jisty úbytek. ;-) Šikulka jsi!
26. 02. 2016 15:24
No, nebudu se chlácholit a prostě budu sekat latinu :-DDD
26. 02. 2016 15:03
já to mám tak den dva před a někdy to trvá ještě den dva po začátku...a někdy nic, ani deko a někdy fakt víc jak kilo....ale já už jsem stará a hormony mě blbnou na osmou :-))
26. 02. 2016 14:53
No, tak to asi není ono, jsem tak kousek za půlkou... Ale sledovat budu...díky.
26. 02. 2016 14:51
Baru, zavodnění bývá největší před začátkem cyklu . Těsně před "tvými dny" to opravdu může dělat klidně i kilo nebo i víc.Schválně to sleduj a uvidíš.
26. 02. 2016 14:49
Moni, Jani, díky za podporu. I ostatním díky. Moni, s tím zavodněním, je to možné, ale já nevím..ve které fázi cyklu to míváš?
26. 02. 2016 11:44
Baru, fajn! Jsem ráda, že jsi zase nabrala dávku optimismu a jedeme dál!
26. 02. 2016 11:27
Jasně Baru, rezignace se ti prostě zakazují!!! :-)) Tělo si potřebovalo zahřešit, dala si mu co si řeklo a teď se zas hezky srovnáš a zas to půjde dolů. Vůbec se u tebe nebojím, že by to nešlo. Jez kolem toho bazálu a ničím!! se nenervuj :-))...a taky, nejsi třeba zavodněná v souvislosti s cyklem? Máme to tak skoro všechny, já dokážu někdy dočasně nabrat až kilo a půl, za tři dny to zas sjede. Tak se drž a ať se ti daří teď neujíždět :-))
26. 02. 2016 11:08
Jani, jaká radost! DěkujiTi!!! Zpočátku jsem to viděla taky tak, kolem bazálu a všechno bylo tak jasné!!! Ale pak různí lidé různé rady a pořád, navyšuj, musíš navýšit.. a takhle to dopadlo. Už jsem se rozhodla,vracím se kolem bazálu...DÍK!
26. 02. 2016 11:01
Paráda, jsi moc šikovná.
26. 02. 2016 10:48
Tak to tady děvčata čtu a zjišťuju, že to mám taky tak, nějak to letos nejde, ji přesto, že semaforky jsou zelené.Je pravda, že teď nemám moc pohybu( rozplácla jsem se v Lidlu a mám fest naražené koleno).Tak jsem si řekla, že týden až dva vůbec nebudu řešit váhu a cm , semaforky dodržovat budu a uvidím. Takže nejsi v tom sama, ale vydržíme!!!!
26. 02. 2016 10:47
Jasně, já myslím ,že to zase půjde. když jsem tady začínala, nechala jsem si příjem tady spočítány - 5400kJ, hubla jsem rychle ,ale příjem to byl proklatě nízký.Tak jsem ho navýšila k 6000kJ, hubnutí se zpomalilo, ale pokračovalo. Po zhubnutí 18 kg se váha úplně zastavila a když jsem chtěla pokračovat, nešlo to. Začala jsem blbnout, navyšovat ,snižovat a nakonec z toho bylo skoro 6 kg nahoře. Teď jsem na příjmu kolem bazálu - 6500 kJ a hubnu!!! Sice žádnou závratnou rychlostí, ale jde to dolů.Tak že moje zkušenost, nejdůležitější je zachovat klid:-)!
26. 02. 2016 10:37
Aha, tady to je :-) Jani, děkuji za radu a pomocnou "ruku"! Začala jsem se obávat, protože jsem dnes stoupla na váhu a bylo tam o půl kg víc než ve středu kdy se vážím pro stob... Váha nestojí, ale stoupá. Vrátím se k původnímu nastavení kJ a nechám to být. Jak říkáš, kolem bazálu. Pořád to bude cca o 1000kJ víc než spočítal stob (neuvedla jsem tam žádný pohyb). Díky!!!
26. 02. 2016 10:32
Baru, nejsem odborník, ale voláš o pomoc, tak se ozývám:-). Zhubla jsi poměrně rychle za 6 týdnů přes 9 kilo. Taková rychlost není trvale udržitelná a ani dobrá. Zklidni se, nenavyšuj ani nesnižuj příjem.Ty znáš svůj BMR, tak se řiď tím a svůj příjem si drž kolem bazálu- 7100kJ. Netrap se ,že jsi některý den byla neukázněná. Další den si zase najeď do zajetých kolejí a pokračuj. Musíš se smířit s tím ,že některý týden nezhubneš třeba nic a nedělat z toho problém. To je cesta špatným směrem- po té jsem si vyšlápla loni a začala jsem se v tom pěkně plácat. Tak že přeji klid a trpělivost!!!
25. 02. 2016 20:25
No uf, s tím sporákem ve mě hrklo, ještěže to dobře dopadlo. větrat budeš ještě asi dlouho. Jinak vedeš si moc dobře, držím palce do budoucna :-)
25. 02. 2016 20:02
Baru, žádná rezignace není povolená! Jde ti to skvěle, takže na negativní myšlenky rychle zapomeň!
25. 02. 2016 19:30
Móóóc dóóbrý :)))
25. 02. 2016 15:19
Nadí, jéé, to jsem ráda, já se něčím takovým taky utěšuju a ono to tak i bude :-) když to říkáš ty :-) A je fakt, že to svádí k rezignaci, ale já se nedám. A moc díky holky za pochvaly a podporu. Doufám, že neztroskotám! A nikdo z nás! :-)
25. 02. 2016 14:40
Jde Ti to krásně! Já se teď snažím hubnout max. 0,5 kg týdně a hlavně chci odbourat špatné návyky.
25. 02. 2016 14:13
Velká gratulace!
25. 02. 2016 13:59
Naprosto úžasný výsledek!!! Z šestého týdne nemusíš být vůbec smutná :-) A ta posedlost jídlem - vím naprosto přesně, o čem mluvíš. Dřív jsem na tom ztroskotala. Moc jsem vše řešila, byla z toho na nervy a tělo samozřejmě reagovalo... Teď už na to jdu jinak :-)
25. 02. 2016 13:53
Baruš, nefňukej. Tělu jsi naznačila, že ho nemíníš omezovat tak, aby začalo spořit. A takový úlet není nic mimořádného. Jen někteří to po úletu vzdají a to je škoda. Chvíli buď zase hodná a počkej na reakci.
24. 02. 2016 13:08
Díky Jani :-)
24. 02. 2016 12:56
Deset kilo dole za jeden koučink? No, to je paráda. :-) Gratuluji.
24. 02. 2016 12:53
Díky Leni :-) A ano, máš pravdu, už jsem na to také přišla, ale že mi to trvalo :-)
24. 02. 2016 12:49
Koukni na želvu, vždyť jsi na 78%! To je pecka! :-) A jinak si myslím, že je dobré se od toho kolotoče jídlo - příprava - zapisování taky trošičku odpoutat a nemyslet na to celý den.. A neplatí to jen o hubnutí.. :-)
24. 02. 2016 11:50
Děkuji Jindřiško, Tvá slova mi prospěla, mám za sebou ne příliš úspěšný týden, kdy jsem nebyla příliš ukázněná a taky experimentovala s s příjmem, no a váha mi to dnes potvrdila.. úbytek malinkatý.. Ale aspoň že směr je správný :-D Díky za povzbuzení! Také Ti držím palce!
23. 02. 2016 21:34
Pěkně odbouráváš kila! Hlavně vydrž, i kdybys zpomalila nebo se na chviličku zastavila. Držím palce, ať se Ti daří dosáhnout cíl, který sis dala.
18. 02. 2016 12:11
Dekuji Vam vsem. Vase mola slova jsou mi take motivaci. Diky :-)
18. 02. 2016 11:59
Baruš, jde ti to skvěle!
18. 02. 2016 06:21
Baruš....jsi úžasně šikovná, moc ti fandím!!!!!!:-)
17. 02. 2016 23:24
Jsi šikulka šikovná!!!
17. 02. 2016 22:51
krásné psaní, příjemné čtení (teda až na málem vypálený byt, ale naštěstí to dopadlo dobře), výsledky jedna radost. Držím pěstičky a budu nakukovat.
17. 02. 2016 22:36
Určitě to dokážeš, máš to dobře rozjeté !
17. 02. 2016 22:32
Baru, jedeš jako ďas, fandím moc!
17. 02. 2016 20:52
Jde ti to krásně!Držím palce,ať ti to jde takhle krásně dolů pořád...
17. 02. 2016 17:27
Jde ti to parádně, tak ať se ti daří tak výborně i dál :-))§!!
17. 02. 2016 14:00
Moni dík, snad je to pro někoho motivací ;-) Jak se říká, příklady táhnou... Uvidíme, jak to půjde dál, snad podobně pěkně. Postupně navyšuji příjem, tak uvidím :-) Děkuji všem :-)
17. 02. 2016 12:40
no Baru, ty ale svištíš, jak tě máme dohonit?? :-))...to byl vtip :-))...moc gratuluju, nádherně ti to jde :-))
17. 02. 2016 12:27
No to je paráda! Vidíš, i přes sežranou čokošku ti stejně kila šla dolů :-) Úplná pecka, 10 kilo za 5 týdnů? Neuvěřitelné :-) jsi moc šikovná!
17. 02. 2016 12:13
Dik holky, Vase podpora mi vzdycky zvedne naladu :-)
17. 02. 2016 11:01
Baru, dáváš ta kilečka hezky dolů, gratuluji a drž se !
17. 02. 2016 08:56
Barunko, jsi skvělá, že Ti to tak krásně jde! Držím palce a těším se na další hlášení příští týden :-)
17. 02. 2016 08:34
Teda, tobě to jde jedna radost!!! Tímhle tempem tu stovku dáš za chviličku! Moc ti držím pěstičky! Ty to ale zvládneš, o tom nepochybuju :-)
16. 02. 2016 17:07
Věruško, díky :-)
16. 02. 2016 16:37
Naštěstí to dobře dopadlo! A čokoládu sis po tom šoku zasloužila. Jinak si vedeš skvěle. Váha jde dolů jak má. Za chvilku už budeš mít druhý cílek splněn. Držím palce a čekám na další dobré zprávy :-)
16. 02. 2016 15:16
Leni, tak to musel být šok. Ještě že jsou ty dobré konce... Já už se děsila, že přijedou hasiči a budu platit výjezd, protože to sepnulo požární alarm, majitel to tu má zabezpečené... Ale bylo by to lepší než vyhořet. No, už si dám pozor..:-)
16. 02. 2016 14:13
Baru, já jsem jednou takhle málem nachala vyhořet školku. Vařily jsme maminkám k svátku moduritové srdíčka a ja jsem si na zaplý vařič vzpomněla až doma v jednu v noci..... Hlavně, že to dobře dopadlo. ;-))
16. 02. 2016 13:13
Dík holky, jste zlaté :-)
16. 02. 2016 13:06
Jejda, no ještě že to dobře dopadlo! Úplně tvé pocity chápu... já mám v bytě krb a vytápím tím vlastně celý penzion, který mám na starost. Hrozně dlouho mi trvalo, než jsem si zvykla od toho ohně v klidu odejít... je to oheň prostě, mám z něj velký respekt... Takže klid! Dobře to dopadlo a člověk se alespoň poučí! Ať je dobře :-)
16. 02. 2016 11:32
Tak hlavně, že všechno dobře dopadlo! Trocha smrádku a hrnec na odpis, to je ještě hodně štěstí v takové situaci :-) Přeji hodně úspěchů a hlavně optimismu do žil ;-)
16. 02. 2016 10:37
Moni, ano, taky mám pocit, že toho mám pořád nějak moc, i když jsem na tom byla mnohem hůř. Plno starostí, taky mne začíná zlobit má prepubertální dcera, trošku jsem se s ní rozčílila, do toho chystání malého na ven a myšlenky šly jinam a bylo to. Je opravdu velké štěstí, že se nic nestalo, to bych už, po tom všem co mám za sebou, těžko rozdýchávala. Díky Moni za tvoje psaní a pochopení. :-)
16. 02. 2016 09:22
Baru, všechno dobře dopadlo, tak díkybohu. Také se mi něco podobného stalo, usnula jsem, když jsem pekla kuřecí stehna....mastný smrad se větral asi měsíc. Bylo to dobré k tomu, že jsem se trošku zastavila a popřemýšlela, jestli je opravdu nutné vařit dospělé dceři v deset večer, když přijdu z druhé práce. Ta čokoláda je v tomhle tvém případě úplně v pořádku! :-))
15. 02. 2016 19:44
Ahoj,ještě,že to dobře dopadlo.Asi bys měla trochu zvolnit,je to nějaké moc rychlé.. Jinak držím palce!!!!!
15. 02. 2016 19:02
Hubnutí jde pěkně, nevyhořeli jste, takže všechno OK:-) A ani se ti nedivím, žes zblajzla kus čokolády, v takovém případě bych asi vyplenila lednici.
10. 02. 2016 11:06
Moc díky, Jani? :-)
10. 02. 2016 10:59
Moc ti to přeju. Ať ti to jde i nadále. :-)
10. 02. 2016 09:08
Díky Irenko :-) Taky ti držím palce.
09. 02. 2016 18:28
Seš dobrá .Držím palečky .Jen tak dál.
06. 02. 2016 12:44
Děkuji, holky. Marti..díky..k tomu není co dodávat...Jen, že ti přeji, abys lásku k sobě vybudovala v plné míře a tvůj život byl naplněný a šťastný... díky za tvá citlivá slova plná porozumnění...
06. 02. 2016 11:50
Pokračuješ nádherně,smekám a držím palce k dalšímu úspěchu
06. 02. 2016 11:39
ffloa, četla jsem jen tenhle poslední tvůj komentář - mám vlhký oči...hlavně z vět - ,,.když člověk má zázemí,bezpečí, objetí... tak má veliké bohatství...mnoho lidí si to neuvědomuje, přijde jim to samozřejmé,, - veliká pravda + ,, A sebeláska, to je moje velké téma...podstata všeho co se stalo...děje a dít bude...bohužel mi není vlastní, nebyla mi vštěpována...musím na ní hodně pracovat..,, - mám to také tak a taky musím na ní pracovat. -- myslím si, že jsi hodně citlivý člověk - jen z fotky dedukuju :-) a proto jsi určitě i hodně vnímavá, takže vycítíš co tělo ,,potřebuje,, - držím palečky :-)
06. 02. 2016 11:23
Haničko, děkuji...jak se říká uhodilas hřebíček na hlavičku...Pohladit duši, to bych opravdu potřebovala...Mám toho moc zlého za sebou a nikde nikdo kdo by mne pohladil a podpořil...Všechno musím zvládat sam. Nic veselého. Mám lásku svých dětí, je pro mne velkým darem, jako oni sami o sobě. Ale člověk potřebuje někoho o koho se opřít a děti by to být neměly.. to všichni víme. Tak takhle to myslím...když člověk má zázemí,bezpečí, objetí... tak má veliké bohatství...mnoho lidí si to neuvědomuje, přijde jim to samozřejmé. Ale už dost té smutné písničky. Jsem ráda, že můžu přijít aspoň sem, mezi Vás. Děkuji Ti za Tvá vnímavá milá slova... To o čem píšeš dál, teoreticky znám, myslela jsem, že už i zvládám, ale přesvědčila jsem se, že ještě úplně ne. Je to sice lepší než když jsem tady začínala poprvé 2012, ale pořád mne to sklouznutí z režimu dost rozhodí a zmate. A sebeláska, to je moje velké téma...podstata všeho co se stalo...děje a dít bude...bohužel mi není vlastní, nebyla mi vštěpována...musím na ní hodně pracovat...Ještě jednou děkuji...
06. 02. 2016 09:30
Věruško děkuji! Já ti také přeji co nejvíc pohody a dosažení toho, oč usiluješ !
06. 02. 2016 09:26
Baru, gratuluji ke 109kg, ať si postupně vyladíš příjem, aby Ti to vyhovovalo a vůbec, přeji Ti co nejvíc pohody a ať se děti brzo uzdraví !
05. 02. 2016 21:03
Ahoj. Prijem postupne vyladuji. Jdu pristi tyden na In body, tak budu chytrejsi. Chci znat co nejpresneji bazal a dalsi hodnoty. Umerne tomu pak zvednu prijem. Ale uz ted jim kolem 7000-7300. Ale jsem vysoka 177. Ty moje zrave skluzy mne stvou, nejcasteji jsem to vzdala prave kvuli nim. Ted bych to chtela zvladnout.
05. 02. 2016 20:28
Baruško, budu ti držet palečky. Je krásné když člověk vidí na váze úbytek -2 až -3 kg za týden, ale to je vražedné to se dá zvládnout, když potřebujeme dát dolů jen ty 3 nebo 5 kg. Opravdu je ideální těch 0,5-1 kg jak píše Naďa. A netrap se tím, když se někdy neudržíš a dáš si něco navíc. Já dnes zdlábla ke kafi tatranku-překážele ve skříni a byla to poslední nevhodná sladkost co byla doma. Peču ovesné sušenky a to se přiznám tu si dám celkem bez výčitek tak 1-2 v týdnu. Budeš-li chtít pošlu recept je to jednoduché a rychlé. Drž se a nevzdávej to.
05. 02. 2016 11:43
už vím.. :-)
05. 02. 2016 11:35
Ještě Nadi, jak si tě mám nastavit jako toho lektora? Normálně do přátel?
05. 02. 2016 11:33
Díky Nadi za nabídku, budu moc ráda, když se staneš mým lektorem :-) A podrobnější info o sobě ti poslat mohu, kam a co přesně potřebuješ vědět? Ještě jednou díky. Děti učím od mala na zeleninu, ovoce, závislost na sladkém nepěstuji, taky se snažím bránit přejídání, prostě rozumě. Ale myslím, že dětem sem tam sladkost neuškodí, dávám spíš zatím dceři, když přijde ze školy nebo prostě 1x denně po obědě nebo svačině a spíš, když si o ni řekne, nebo je moc vyčerpaná ze svých aktivit. Je v pubertě, tak je pro ni i to období náročnější, myslím, že i to sladké "potřebuje"...snad se nepletu. Jasně, že miluje věci z rychlého obč. Mekáče apod., ale to mám tvrdě pod kontrolou, jdem na to jen jednou za pár měsíců, za odměnu, nebo když jde s holkama jednou za čas, ale kontroluju.
05. 02. 2016 10:59
Krize jsou a budou, nejsme stroje. Jsem taky typ "žravka", ale už mi zůstala jen závislost na sladkém. Pak musím počkat, až ji přemůže silná vůle a jdu na nějaký čas do sebe. Hlavně nevypěstuj závislost na sladkém u dětí! Zjistila jsem, že pocit přecpaného žaludku ve srovnání s "ještě by se do mně něco vešlo" je ve prospěch "jez do polosyta". Cítím se pak líp. Osvědčilo se mi počkat 20 minut, než do sebe začnu po obědě soukat další jídlo, a pak to nutkání odezní. U tebe ta krize nastala vyhladověním, rychlým úbytkem a dalšími okolnostmi. Mám málo informací, ale zvyš si příjem a jeď dál. Zapisuj do Sebekoučinku všechno, i krizové dny. Jestli chceš, přidej si mně jako lektora, občas se ti kouknu na Sebekoučink. Jinak kromě tebe do něj nemá nikdo přístup, je to jištěné programem.
05. 02. 2016 09:54
Jéé Nadi, díky, já ti teď o tom napsala do tvého blogu o radu...:-) Jsi moc hodná, dík..
05. 02. 2016 09:42
Plány se ti plní, přesun do mírné obezity je úspěch. Neboj se přidat na příjmu, aby se ti hubnutí ustálilo max. do 0,5-1 kg. Každý týden nemusí být úbytek, ale když tělo začne šetřit, mohlo by se hubnutí zastavit na delší dobu a hůř se rozjíždí. Líbí se mi tvoje nadšení, vydrž.
05. 02. 2016 09:24
Holky, děkuji. Dani díky za povzbuzení. Změnit mé celoživotní špatné návyky v jídle je pro mne velmi těžké. Stále dělám chyby. Třeba včera jsem se přejedla, neovládla jsem se. Možná je to tím, že jsme s dětmi všichni nemocní, není mi nejlíp, motivace kdesi v mlze. A pak mi přišel pod nos čerstvý křupavý voňavý chlebíček, který mám tak ráda...a máslíčko...a salámek....a koláček....Neovládla jsem se, a hlavně, já to sníst chtěla!...Samozřejmě to bylo až večer po spořádání svého přídělu kJ, který mi spočítal kouč. No, stalo se, škoda. Hlavně se však bojím...to já snad bez toho přejídání fakt nemůžu být? to by nebylo dobré! chci se toho zbavit! Přistihla jsem se při pocitu, že jsem chtěla zase zažít "ten pocit" - "ty chutě" jako dřív...pocit, že můžu co chci...kdy chci, jak chci...bez omezení....A z toho mám obavy, to se toho fakt nezbavím? Budou mne tyhle ponory do minulosti a zlozvyků stále provázet? Jak se toho zbavit? Jd e to vůbec?...kdo ví o čem mluvím, a myslím, že je nás tady takových víc, budu moc ráda za radu...jestli jste na to vyzráli...;-) Díky. A dnes zas hurá dle semaforků.
04. 02. 2016 21:18
Ahoj Baruško, tvoje želvička se pěkně sune k cíli. Držím ti palce jak v hubnutí tak v životě. Já mám takové životní heslo " každý kopanec tě posune dopředu". Mám za sebou těch pádů, proher a smutných událostí poměrně dost. Bude mi 66 a teprve posleních pár let, asi tři , mám pocit že je vše celkem v pohodě. Posledního ledna jsem ukončila zaměstnání . Čeká mě TEP kyčle, ale to se snad taky zvládne. Hubnu již naposled, teď chci trochu rychleji a tu motivaci jsem našla mezi vámi. Docentura je báječný nápad. Začala jsem lehce v únoru 2015 ze 115 kg. No prostě širší než delší. Baru a bruslení se neboj já to s dětmi absolvovala ještě před 6 lety. Pracovala jsem jako vychovatelka. Taky jsem měla mindrák jak to dopadne, ale udržela jsem se a nespadla. Jen mě bolely nohy. Baru, dokážeš to.
04. 02. 2016 15:34
ahoj Baru, máš krásné úbytky, moc ti držím palce!
04. 02. 2016 12:21
Jedeš skvěle!!! Držím palce :-))
03. 02. 2016 14:42
Ano vím :-)
03. 02. 2016 14:33
Já spíš myslela ,že je těžší to udržet,kdyby bylo lehké schodit,tak jsem štíhlá jak vosa hi hi
03. 02. 2016 14:24
Ano Boženko, vím, že udržení váhy pro mne bude oříšek... ale hodlám ho rozlousknout ;-) Víš, mně i to shazování nepřijde tak jednoduché, jak naznačuješ, pro mně to určitě jednoduché není a vážím si každého shozeného gramu či nového zdravějšího návyku. Není to jednoduché, bývá to boj, poprat se s letitým zlozvyky,ale jde to a stejně tak se hodlám poprat i s udržováním, které bude úzce souviset s novými návyky, které se snažím při shazování přijmout za své a trvale uložit na svůj hardware...Držím nám palce !
03. 02. 2016 13:33
Baruško taky ti přeji at ti to jde.Ono shodit to jde,ale podle sebe vím,že horší je to udržet,před lety jsem shodila 36 kg ,nastoupila jsem do sveho nynějšího zaměstnání tj už 14 let a váha mi pomalu ale jistě šla nahoru.Mezitím se mi vždy zadařilo něco sundat a zas nabrat a pořád dokolečka.Řekla jsem si že za 2 roky mi bude 60 ,tak to zkusím ještě naposled.Sportuju celý život do 50 aerobik,ted hůlky,orbitrek,kolo,pejsek,tím že se hýbu nevím co je to bolest zad,nebo nouhou a kolen,ale jednou by to mohlo přijít.U mě je to že pravidelné nejím,ted se hlídám a hlavně večerní jídlo to je taky můj strašák.Tak držím palečky at to zvládneš a já snad taky.
03. 02. 2016 12:04
Ano Saši, pravdu díš, jako vždycky ;-) Dík za tvůj příspěvek a podporu !!! :-)
03. 02. 2016 10:26
Začátek je rychlejší, zvlášť z vyšší váhy, ale je fajn, že to jde, protože to trošku namotivuje a nakopne. Jasně, zpomalí se to a mělo by - ono to hodně rychlé hubnutí bez dozoru není úplně ideální a chceme, aby to hlavně vydrželo, a tam opravdu pořád platí, že pomaleji je to lepší, protože se u toho člověk stihne naučit, co má dělat jinak - a taky kůže bude radši :-) Každopádně gratuluju k úbytkům!
03. 02. 2016 09:38
Moni, děkuji za tvá milá slova. I tobě Jindřiško. Jinak k těm kilům, myslím a jak jsem zde četla, že 0,5-1kg týdně je v rozumném rozmezí.... co myslíte? Také si myslím, že když čím větší objem nabraných kil, tím to jde ze začátku rychleji, resp. v porovnání třeba s nadváhou 10kg, a postupně se to zpomalí a vyrovná...Rovněž platí, že zpočátku se vyprazňují střeva a odchází i voda...
03. 02. 2016 09:22
Gratuluji! Taky bych brala zhubnout 1 kg týdně (jak píšeš níže), ale u mne platí "rychle pozbyl - rychla nabyl!" Držím palce ať se Ti daří.
03. 02. 2016 09:13
Baruš, krásně ti to jede dolů, strašně moc gratuluju. S tím stresem když jsou děti nemocné, to je jasné, děláš správně, nic si nevyčítej, jak se malému a tím i tobě uleví, zas tě to ani nenapadne :-))..Jak bude čas, taky si zkusím nějaký blog vyplodit....moc držím palce, ať ti to jede pořád dolů...i když se to jasně zpomalí....ale za leden, super výsledek!!! :-)))
03. 02. 2016 09:07
Holky dík, podpora mne těší, rozjezd je fajn. Počítám s postupným zpomalením úbytků, ale v rámci možností a rozumu, čím více půjde dolů, tím budu pochopitelně raději. Brala bych kolem 1kg týdně, ale bůhví jak to bude.
03. 02. 2016 08:22
Krásné výsledky, gratuluji!
03. 02. 2016 08:13
Máš to krásně rozjeté, jen tak dál. Gratuluji ke krásným úbytkům. :-)
03. 02. 2016 07:44
Děvčata děkuji za povzbudivá a milá slova ! :-)
03. 02. 2016 07:34
Krásná maminka a děti. Moc vám to sluší-))
03. 02. 2016 05:26
Moc hezká fotka, sympatická maminka a krásné dětičky! Tak ať se ti daří :-)!
02. 02. 2016 19:18
Krásná maminka a krásné dětičky! :-) Držím ti pěsti!!!
28. 01. 2016 13:54
Leni, děkuju ti :-) i ostatním. Leni, jsem ráda, žes mi k té tabulce dala impuls, jsi vlastně otcem myšlenky, tedy spíš matkou myšlenky. Věřím, že pro nás bude skutečně motivací a dojdem titulu docent s úspěchem :-)
28. 01. 2016 13:44
Baru, jsi na té fotce kočka a máš moc hezké děti. :-))
28. 01. 2016 13:42
Gratuluju k prvním krásným výsledkům. Taky ti držím palce a díky za tu vymazlenou motivační tabulku..a je super, že se k nám přidalo tolik studentek :D :D
24. 01. 2016 16:10
ffloa - opatrně s těmi kily. Na začátku je to podle mě hlavně voda a možná prázdnější střevo, až v další fázi se ukáže. Lepší hubnout pomalu, ale jistě. Kdybys dala jen 2 kg/ měsíc, máš to krásných 24 kg za rok. To není k zahození... Ono tělo také potřebuje nezůstat v šoku. A držím palce vám všem, které skládáte tuto váhovou docenturu.
23. 01. 2016 15:55
Děkuji holky.. Patřit k Vám, mi velmi pomáhá. Jsem ráda, že tuto svou komunitu máme a můžeme si psát. Děkuji za Vaše milá slova.
Azzrael, jak se jmenuješ? A začala jsem 13/1, 3,5kg je paráda, nezlobila bych se, kdyby to tak šlo každý týden, ale je to podezřele hodně a zkušené zde mne varovaly, protože mám asi malý příjem a mám ho navýšit, že se mi může po nějaké době hubnutí zastavit. Moc tomu nerozumím, ale důvěřuji jim. Také mne přesvědčil můj hlad, skutečně jsem ho měla skoro pořád až mne bolelo břicho. Ale jak říkám, 3,5týdně bych fakt brala...;-)
23. 01. 2016 15:13
Myslím, že už teď jsi štíhlá - díky myšlení. Držím palce, abys vydržela v odhodlání a tělo si toho brzo všimne a začne odhazovat zátěž :) Nezvládám úplně sledovat data, ale začala jsi před týdnem, že? 3,5 kg je úžasný výsledek.
23. 01. 2016 14:10
Baru, moc hezky napsaný blog. Já také opakovane zacínám hubnout. Zalozila jsem si teprve nedávno nový cyklus. Verím ze kdyz clovek necemu verí a neco opravdu chce, tak to urcite dokáze. Más velkou motivaci, zdraví a tvé deti. Myslím, ze jsi na dobré ceste a i kdyz to treba bude trvat déle nez si predstavujeme a nebude to vzdy lehké, verím ze to dáme (tím myslím i sebe)!! Jo a jsi pekná zenská a más moc hezké deti. Drzím palce:-)))
23. 01. 2016 14:00
jj znám, ale jsi na dobré cestě a jde ti to jedna báseň ;)
23. 01. 2016 13:58
Děkuji Vám holky, tolik pěkných slov jsem dlouho neslyšela. Opravdu mne zahřály u srdce. Já i přes velký blok s dcerou na ten koupák šla, opravdu s velkým sebezapřením a paradoxně při své historicky nejvyšší hmotnosti, a právě proto, abych to nezmeškala a byla u toho s ní, jak chtěla. Předtím jsem se odhodlala jen někam k vodě, kde nikdo není atd. Ale minulý rok jsem se přemohla a šla. Malá byla ráda, je s mamkou na koupáku!, já byla nakonec taky ráda, fakt na mně nikdo extra nečuměl, ale znáte to, s tím přemáháním to není ono...a toho se chci právě zbavit..
23. 01. 2016 13:50
jsi kočka jsi kočka jsi kočka a děti máš nádherné po mamince ;) Jo vypadat jak těhule .. jo jo to znám, bohužel :( dokonce i ted nosím těhu kalhoty ikdyž jsem 4,5m netěhotná, ale prostě do jiných se nevlezu a řekla jsem si, že další si koupím až shodím - samozřejmě netěhotenské :-D. Přes zimu naštěstí nejde díky bundám apod moc toho vidět, ale už se těším až se zimní bundy sundají a já pak ukážů své tělo o pár kg lehčí. Chtěla bych, aby mé děti měli hezkou maminku, ale je fakt, že pro ně jsem hezká i ted, oni neřeší kolik vážím. A taky mám stud jít do bazénu - právě kvůli té tlouštce, ale zase na druhou stranu, nechci přijít o čas s dětmi, které rostou tak rychle a ostatní mi mohou ... víš co ;) Moc ti fandím a budu nahlížet i nadále jak se ti daří a moc gratuluji k úbytku - jsi nejen kočka, ale jsi i skvělá a jde ti to moc krásně. Jo a u mě noční přežírání taky muselo skončit a dokonce se díky tomu cítím líp.
23. 01. 2016 13:46
Je skvělé, že jsi se správně rozhodla už teď, když jsi ještě mladá. Já jsem si bohužel svoji obezitu pěstovala až do šedesátky. Ale i u mého tloušťkou poničeného těla zhubnutí zafungovalo a cítím se v sedmdesáti lépe než ve čtyřiceti.
Držím Ti palce, ať se Ti projekt daří ! Máš moc hezké děti a jsi krásná maminka.
22. 01. 2016 12:02
Děkuji moc holky :-)
22. 01. 2016 08:01
Máš krásnou rodinku. Moc ti držím palce. Ten poslední odstaveček je super, přesně, buď sama sobě projektem. Nemá cenu se trápit tím, co nemůžeme ovlivnit.
22. 01. 2016 06:02
Buruško, teď jsem dočetla tvou myšlenku, že se chceš dat do formy než nastoupíš do práce a to mi připomnělo můj případ. Ja jsem nikdy nebyla štíhlá, ale pořádně jsem se vykrmila až na mateřské. Cizí město, žádné kamarádky jiny kontakt než dítě a manžel žadný a ty mé milovaly i jako velrybu... Prvních 30 kg jsem shodila pravě když jsem nastoupila do práce a chtěla se vyrovnat kolegyním . A od te doby samé jojo. A motivace uz mi tolik nevydrží. U tebe nepochybuju že to zvládneš. V hlavě to máš srovnané a víš co chceš i jak na to. Díky za tyto stránky, škoda že nebyly dřiv. ;-))
21. 01. 2016 23:42
Já jako mládě okolo 20 let jsem vážila 48 kg a bříško jsem měla hezky vyklenuté,všude jinak "oteklá nudle" a taky jsem nechtěla chodit do bazénu a vydrželo mi to do dnes.
21. 01. 2016 22:04
Strach z pádů znám, ale bazén? Doporučuji pro začátek návštěvu přes oběd, bývá velmi málo lidí.
21. 01. 2016 21:08
Jsem na sebe dost hrdá, že jsou zatím všechny tři děti štíhlé. Taky držím palce ať se daří s dětmi i sama se sebou, což alespoň z mého pohledu je daleko složitější než vést děti k nepřejídání, pravidelnému jídlu a nezvykat je na sladké. K pohybu už mě nutí ony samy, protože hlavně ti malý jsou jako čerti :-D No však to znáš. A co se týká stydění se sama za sebe, stydím se strašně, ale předloni 14 dní před porodem jsem se přemohla (u nás bylo skoro 38 ve stínu) a jela jsem s dětma a manželem do Aqualandu, s břichem jako bych čekala paterčata, těhotenský cukrovka-hodně plodovky, a musím říct, že pozornost jsem vzbudila jen u jedné Rakušanky, přišla se zeptat, co to bude. Tak jsem loni návštěvu zopakovala a to už jsem byla ukradená všem :-) Víš proč? Protože tam nechodí jen modelky, naopak alespoň v Moravii je spousta vorvaňů a velryb, to mi sice nepřidalo na sebevědomí, ale alespoň jsem neměla chuť utéct :-) To byl jeden z mých mega kroků. Nechodila jsem na koupaliště ani jako holka, když jsem měla 60 kg při 170 cm, když člověk celou pubertu poslouchá jak má břicho, velký zadek a silná stehna, tak má člověk sakra malý sebevědomí :-)
21. 01. 2016 21:01
Super jsi šikulka:-):-)
21. 01. 2016 20:56
Ahoj Zuzko, cetla jsem si tve info a koukam, ze jsme na tom dost podobne V navycich, zlozvycich, veku, i trochu detech, mam dceru 12 a maly bude 17mes. Take snaha vest deti zdraveji je spolecna. Tak drzim palce!
21. 01. 2016 20:39
Gratuluju a držím palce. To dáme :-) Mě považovali za těhotnou před 20 kg, když jsem se snažila marně otěhotnět s exmanželem, takže to bylo jak trapné tak bolavé. Dneska mám s druhým manželem 2 raubíře (holku 4 roky a kluka 1,5 roku) a doufám, že kvůli nim a nejstarší dceři (15) se dám dohromady. Takže vím o čem mluvíš :-)
20. 01. 2016 13:05
Krásně sesumírováno i napsáno, věřím, že se ti to podaří, děti a zdraví jsou silná motivace.
20. 01. 2016 12:47
Děkuji moc Tmavovlásko i Azzrael.
20. 01. 2016 12:43
Baru, ať Ti vše vyjde podle Tvých plánů, vidím, že ses do toho "obula" s velko dávkou energie a to je dobře ! Krásná fotka s Tvými dětmi !
20. 01. 2016 11:52
Znám to, že mne mají lidi za těhotnou. Dokonce mne pustil pán sednout v tramvaji. Poděkovala jsem, sedla jsem si a chtělo se mi plakat. I některé kamarádky se mne na to zeptaly, s vtipem jsem odvětila, že jsem jenom tlustá, ale bolelo to. Držím ti palce. Moc! Zvládneš to, otázky okolí se změní na "vypadáš dobře, nezhubla jsi?", bolest těla ustoupí a vystřídá ji energie a radost :)
20. 01. 2016 11:36
No to je paráda. Je mi to jasné, že když jsou děti malé tak těch peněz nezbývá a já si ji pořídila až nna staré kolena, ale to se zase hůře hubne: Ne, že by to nešllo, ale s kažbým pokusem je to těžší a jojo větší. Tabulku nechám na tvém uvážení :-))
20. 01. 2016 11:18
Leni, ok, zkusím tu tabulku udělat a dosadit sem, nevím jestli dneska, ale zkusím. Běhnu :-) bych taky brala, ale nemám na to finance.
20. 01. 2016 07:22
Baru jdu do toho s tebou musíme tu jedničku pokořit. svého času tady byla skupina co se podporovala o složení docentůry, ale nejsem schopná udělat tabulku:(. Kdyby jsi to uměla můžeme se vzájemně podpořit každotýdenním zapisováním. Současná váha 109 při výšce 160 docela tragédie. taky nemůžu běhat ale snažím se chodit koupila jsem si běhnu tak když to venku nejde tak to Karel (běhací pás Kettler) jistí. V pátek jdu poprvé zkusit powerjogu tak podám hlášení jak to šlo. Drž se.
18. 01. 2016 20:46
Ahoj Baru, tak jsem opět nakoukla... taky nemůžu běhat,tak aspoň chodím-snažim se svižně-to ti pro začátek taky bude stačit. Jo a taky jsem redukovala veečerní jídlo- dávám zeleninu/zasytí mě na noc/ a bílkovinu- a je to fajn. Moje výška je 173.
18. 01. 2016 19:58
Nic moc to právě nebylo, ale nebyla jsem pořád poctivá. Píšu to u sebe v blogu, můžeš mrknout ;-))
18. 01. 2016 18:24
Baru, držím Ti palečky. Taky aby Ti Tvoje nadšení vydrželo co nejdéle !! :-)
18. 01. 2016 18:15
Děkuji všem !
18. 01. 2016 18:15
Ok, Leni, jsem pro ! Kolik se ti od toho října podařilo dát dolů? Taky nám všem fandím a přeji dosažení cíle!
18. 01. 2016 17:45
Ahoj Baru, jsem na tom podobně v řijnu jsem začinala hubnoucí cyklus na stejné váze. Nikdy jsem tolik nevážila, ale celý svůj život s váhou bojuju. Za svůj život jsem zhubla nekolikrát i více než 30 kg a čím je člověk starší tak to jde hůř a hůř se mi udrží motivace. Také mým cílem je nyní složit docentůru a byla bych ráda kdybychom se v tom podporovaly. Držím nám všem palce a budu sem nakukovat ;-))
18. 01. 2016 16:59
ahoj, držím palce, ať se daří :-)
18. 01. 2016 15:40
Moc držím palce!!!!
Jen jednu poznámku- nečekej až budeš lehčí a choď s dětmi k vodě hned.
Brusle apod. , to chápu, to je riziko. Ale voda Tě unese a ten pocit je k nezaplacení!!! Na lidi kolem kašli- dělám to také tak. Proč, když jsem tlustá,proč bych se ještě měla připravit o radost z vody.....Užívej si ji s dětmi, dokud o to stojí....
18. 01. 2016 11:03
Díky holky za podporu a povzbuzení :-)
18. 01. 2016 10:17
To nejdůležitější máš za sebou: rozhodnutí a nalezení důvodu. Nezkoušej žádné experimenty, drž se základů. Třeba to půjde pomaleji než při slibovaných zázracích, ale splní to tvůj hlavní účel: být zdravá, plná síly a fit pro tvoje děti a pro sebe. Prostě základem je starat se o sebe dobře. Od toho se odvíjí všechno ostatní. Držím ti palce při návratu!
18. 01. 2016 10:00
Souhlasím se Sanyz a moc drím palce k vysněným výkonům
18. 01. 2016 08:46
Baru,tak ti držím palce, že je mám už modré:-) Ale vážně....dokážeme, vše co chceme!!!!!:-)
15. 01. 2016 19:01
Ano taky doufam. Diky!
15. 01. 2016 11:33
Přeju ti hodně sil a hlavně ať ti to současné odhodlání vydrží co nejdéle! Nejlíp napořád :-) Držím palce!
15. 01. 2016 11:33
Přeju ti hodně sil a hlavně ať ti to současné odhodlání vydrží co nejdéle! Nejlíp napořád :-) Držím palce!
15. 01. 2016 07:18
Diky moc vsem!
14. 01. 2016 22:38
Ať se daří, držím palce a budu sem nakukovat!:-)
14. 01. 2016 20:54
Ahojky, také se o to snažím........... a věřím, že to brzy bude. Ať se ti daří!
14. 01. 2016 20:05
Moc ti přeji, aby se ti dařilo postupně ale jistě!!!
14. 01. 2016 17:25
Ahojte a dekuji! Kaci,, musime se nekdy sejit, bydlis pobliz Opavy ze?
14. 01. 2016 16:58
tak se drž, budu sledovat jak se daří :-)
14. 01. 2016 16:43
Ahoj Baru, držím palce!!! Je to boj, ale musíme jej vyhrát...zdraví je number one...
14. 01. 2016 09:56
Baruško, držím palce!
14. 01. 2016 09:40
Holky, moc všem děkuju za podporu a rady! Pro mne je to nejhorší večír... to má zvyk hltat na co přijdu...Ale mám motivaci, snad mi v hlavě vydrží... Všem nám držím pěsti!
14. 01. 2016 07:02
Moc držím palce, ať se ti daří!
14. 01. 2016 05:57
Ahoj Báro, taky ti přeji hodnou, rychlou želvici, která jde přímo za svým cílem bez zastávek a couvání !
13. 01. 2016 21:49
je tak to jsi i má váhová kategorie :)) začínám stejně ale má výška je pouze 172 :(. Držím nám všem palce :))
13. 01. 2016 21:42
Moje nejvyšší maximum bylo 112 kg, držím ti palce a doufám, že se ti bude dařit. Doporučuju ještě nějaký mezicíl (já měla 104 kg přechod mezi obezitou I. a II. stupně), 16 kg na první zátah není úplně málo.
13. 01. 2016 19:46
Děkuji za přátelství a moc Ti držím palce. Já začala (1.1.16) s váhou 98 kg, ale měřím pouze 168 cm. Moc bych si prála do léta vážilt do 90 kg.
13. 01. 2016 19:12
Bystr ahoj, tak to je úplná shoda, můžeme se sledovat a vzájemně motivovat kupředu ! to je super. Kolik měříš? Já 177.
13. 01. 2016 19:11
Díky moc holky, no nebude to jednoduché, mé zlozvyky mne strhávají zpěttttt!!!!!!
13. 01. 2016 19:03
My se ještě neznáme, díky za přátelství a ať se daří; -)
13. 01. 2016 18:29
Vítám tě zpátky a držím ti palce!
13. 01. 2016 17:30
Milá Báro, děkuji za podporu a musíme si pomáhat. I já budu sledovat, jak to jde. A věřím, že půjde. Tak s chutí do toho! :o)
13. 01. 2016 16:37
Ahoj Baru, jako bych viděla sebe ! Před několika dny jsem začala taky na 116, prvním cílem je taktéž pod 100 a celkem 40 kilo dolů...držme si palce!
13. 01. 2016 16:23
Zuziku děkuju!!!
13. 01. 2016 15:36
Ahojky Baru... budu ti fandit a držet mooc palečky...
13. 01. 2016 15:18
Cardigan ahoooj a dekuju moc!
13. 01. 2016 15:17
Jeeej to je ostuda, ja pedagog..!! Je videt, ze uz se mi tukem obaluje i mozek! ;-)
13. 01. 2016 14:41
Vítej zpět a těším se na Tvoje blogy. Přeju úspěšné zdolání nejen té 100.
13. 01. 2016 14:15
:D jestli můžu poprosit, tak ji nedobíjej. Lepší ji bude DOBÝT! ;)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři