TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5880
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Co si myslíte o STOBklubu

25. 09. 2018

Máme pro vás jednu novinku, která pro nás ve skutečnosti už takovou novinkou není. Snad již brzy se STOBklub dočká nového, modernějšího kabátku. Myslíme si, že si to opravdu zaslouží.

Na redesignu těchto stránek pracujeme už nějaký ten pátek a naší snahou je a vždycky bude, abyste se tu vy, stávající uživatelé, cítili co možná nejlépe, ale aby „tvář“ STOBklubu zároveň přilákala i uživatele nové, kteří rovněž hledají podporu a pomoc při hubnutí a STOBklub obohatí i svými příběhy a příspěvky.

Ostatně právě o podpoře a vzájemnosti celý STOBklub je. Je o Vás, jeho uživatelích.

A proto bychom právě vás chtěli požádat o pomoc a radu. Rádi bychom, aby se součástí „nově oděné“ hlavní stránky staly i reference a ohlasy od Vás.

Proto budeme velmi rádi, když nám do komentářů pod tento blog odpovíte na pár otázek. Myslíme si, že vaše odpovědi vyjádří nejlépe, co STOBklub nabízí a znamená. 

1. Co se vám nejvíce líbí na STOBklubu?

2. Co tu nejvíce využíváte?

3. V čem vám STOBklub nejvíce pomohl nebo stále pomáhá?

4. Podařilo se vám díky STOBu nebo STOBklubu zhubnout?

5. V čem si myslíte, že se STOBklub odlišuje od jiných podobných stránek?

Nemusíte se držet pouze těchto otázek, ale udělá nám radost jakákoliv Vaše reakce, názor nebo přání. Některé z Vašich reakcí následně vybereme, aby doplnily novou tvář hlavní stobklubácké stránky.

Nebojte se napsat i případná negativa STOBklubu a co vám tady naopak chybí nebo co byste změnili. Pomůže nám to v efektivnějším dalším rozvoji těchto stránek.

Moc vám předem za všechny vaše komentáře děkujeme! A rovněž děkujeme, že jste tady (někteří už mnoho let) s námi.

 

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 10. 2018 14:31
Jejda, úplně jsem zapomněla - sejde z očí, sejde z mysli.
Tak odpovědi jednoho asi ne úplně typického člena:

1. Že existuje. Jak se z virtuálních přátelství stávají přátelství skutečná, s osobním setkávánim. Jak tu člověk najde pomocnou ruku, když ji potřebuje.

2. Když jsem sem přišla s cílem zhubnout, byl to sebekoučink, všestranná aplikace, usnadňující evidenci a hlídání složení jídelníčku a množství, kolik toho člověk sní. Pak přišel projekt Prožij rok zdravě a po něm Výzva 52 s mnoha zajímavými odbornými články a radami. Teď jsou to hlavně diskusní skupiny a komunikace s ostatními členy STOBklubu, přerůstající z virtuality do reality.

3. Pomohl mi zhubnout. Ale mnohem víc oceňuji rozšíření obzorů a životních aktivit a získání nových přátelství.

4. Ano, o cca 15 kg. Jenže ve světle těch více než dvou let, které tu jsem, je to jen taková třešnička na dortu.

5. Atmosférou, soudržností a vzájemnou podporou členů. Nenajdete tu "trolly" a "flejmy" tak časté na jiných diskusních fórech. Což neznamená, že by se různí lidé vždycky ve svých názorech shodovali, ale za jejich preference je nikdo neodsuzuje.
Z hlediska věcného se vyznačuje komplexností a nezávislostí na různých "módních výstřelcích". Tyhle stránky nenabízejí rychlé zhubnutí typu "10 kg dole za dva týdny (a co potom, už nás nezajímá, za to nás, člověče, neplatíš)". Tyhle stránky vám nabízejí cestu, která je mnohdy důležitější než cíl. Získat zdravé návyky, a to nejen ty stravovací, a lépe se vypořádávat se stresem, je velké životní plus, i když třeba ta kila nejdou dolů tak hluboko, jak by si člověk přál. Tyhle stránky nejsou jen o jídle a mnozí zde zůstávají, i když už dávno zhubnout nepotřebují.
27. 09. 2018 21:51
1. Pro mne je to podaná ruka, které se držím a pomalu, krok za krokem rovnám svůj život.
2. Blogy jednotlivých výzev,odborné články a recepty.
3.Učím se vidět sama sebe v jiném světle než dřív, věřit si a dotahovat věci do konce. Nehroutit se z toho, když se něco nepovede.
4.Momentálně asi kolem tří kil, jde mi to pomalu, ale jde to.
5.Důvěra, zpětná vazba, povzbuzení.
A skvělí koordinátoři. Děkuji Vám, musí to být spousta práce. Mě se líbí STOB i v těhle "opraných šatičkách", sluší mu a vypadá v nich pořád dobře :-).
27. 09. 2018 13:44
Ó jé, známý grafoman Macatice se dostal na scénu...

Rozdělím to do několika komentářů, ale dostanu se k nim postupně. A hlavně upozornění pro ty, kteří mě a můj způsob vyjadřování ne zcela znají – berte moje stesky s rezervou. Zkrátka, obracím se na přátele, kterým si – zaplaťpánbůh – postěžovat můžu, aniž by z toho kdokoli dělal aféru :-)
On je totiž STOBklub strašně fajn! :-)
A je za ním neskutečné množství práce.

Komentář první: Koutek poloslepého zoufalce
Přiznám se, že z formulací typu "chystáme redesign stránek do nového, modernějšího kabátku" mi hrůzou vstávají vlasy hlavě (znalci se teď pochechtávají, protože si živě představují těch mých pět vlastních chlupů, co mi ještě zbyly, skrytých pod parukou), protože většinou taková předělávka znamená, že dotyčné webovky se pro mě stanou téměř nepoužitelné. A to by mě zrovna u STOBu docela mrzelo.
Tak jestli mohu poprosit za sebe i ostatní slepýše, aby designér bral ohled nejen n estetiku, líbivou kombinaci barev a "sezy" vzhled stránek, ale také na to, aby byla zaručen dostatečný kontrast textové informace (tmavě šedé písmo na světlešedém pozadí nebo pastelové barvy pečlivě sladěných tónů, kde nadpisy připomínají obrázky u očního lékaře pro test barvocitu, to není nic pro mě). Dále bych poprosila, aby pole pro vkládání textu bylo výrazně označeno – stejně jako dosud, je okolo tlustý šedý rámeček, takže ho na monitoru snadno najdu. Některé stránky to mají ohraničené tenkou šedou čárou, která změní barvu, když se do editačního pole přesune kurzor – nevidím ani jedno, ani druhé. Třeba s úvodní vyhledávací stránkou Google mám hodně velké problémy.
Poskakující animované panáčky a tleskající smajlíky nemusím – ale chápu, že pohyblivé obrázky jsou moderní trend, který je u většiny uživatelů oblíbený, takže pokud nezasahuje rušivě do textu a nenese v sobě žádnou podstatnou informaci (která zmizí dřív, než ji stačím vyluštit), jednoduše je ignoruju.
Vyzkoušejte prosím, jestli se stránky zobrazují "použitelně" i při velkém zvětšení (zpravidla se nastavuje opakovaným stisknutím CTRL a +). Například teď při zvětšení nabídka menu (položky nejvíc vpravo) vyjede ze zeleného podkladu a je pak "bílá na bílém pozadí" velmi špatně vidět.
Co mi vysloveně vadí, je stránka, která se mi dynamicky mění před očima, když po ní přejíždím myší. Výjimkou je automaticky se rozbalující nabídka menu, ale aby se mi například zvětšil obrázek, když na něj najedu myší, vybíhaly různé "bubliny", to mě opravdu ruší. Někdy je to odůvodněné, ale všeho s mírou.
Pár technických věcí, o nichž vím, že už se tu porůznu v diskusích psalo: Možnost "lajkovat" jednotlivé komentáře, možnost odpovídat na konkrétní komentář – prostě aby ty diskuse byly opravdovým diskusním fórem. A možnost vkládat rozklikávací odkazy do komentářů, případně další drobné formátování (tučné, kurzíva...).
Další technikálie – pokud je ke správné funkčnosti potřeba nějaké nastavení (typicky třeba povolit cookies), tak by bylo vhodné, aby toto nastavení bylo hned na začátku při načtení stránky otestováno, a pokud je něco špatně nebo nedostatečně, aby na to byl uživatel upozorněn.
A n závěr prosba – dřív, než stránky nasadíte do ostrého provozu, bylo by dobré je vyzkoušet pod všemi možnými systémy, platformami, prohlížeči... Zkrátka, aby fungovaly správně ne jen pro Windows a MS produkty.

Díky moc a přeju hodně zdaru!
27. 09. 2018 06:42
1. přátelská atmosféra
2. Teď diskuse, blogy, recepty dříve sebekoučink.
3. Stob mi změnil život. Samozřejmě k lepšímu. Zhubla jsem a konečně jsem se také začala věnovat sama sobě, ale ne na úkor rodiny. Vše lépe zvládám :-)
4. Zhubla jsem 14 kg. Bez zapisování mám za 5 let 3 zpět. Nyní se pohybuji s BMI těsně nad 25 tak to neřeším a jedu v zajetých kolejích.
5. Jiné stránky jsem nehledala. Jsem nadmíru spokojená. Stob jsem objevila díky dceři. Když jsem si uvědomila, že musím zhubnout tak mě přihlásila na Stob, ať si tady hledám co potřebuji. To bylo skvělé rozhodnutí :-)))
26. 09. 2018 21:03

1Je skvělé že jeden druhého podporuje, přitom je tu každý za sám za sebe. 2.Dobré jsou i recepty, které si ráda vezmu a rady které si ráda přečtu. 3.Také jsem zhubla sice málo ale aspoň udržuji. Tak mám stále 59 kg a držim se a chodim cvičit, hodně známích se diví že se mi chce. Jiné stránky nehledám a hledat ani nebudu. Děkuji všem kdo se o tyto stránky stará.
26. 09. 2018 14:31
1. nekonfliktní a přátelská atmosféra
2. sebekoučink a občas diskuse, hodně jsem četla různé zajímavé a poučné blogy (nevím, jestli tu ještě jsou - dlouho jsem na stobklubu nebyla)
3. v určité době jsem tu potkala hodně "virtuálních" přátel, kteří mě motivovali k pohybu, experimentům v kuchyni a vůbec tak se životem ...
4. zhubla jsem díky sebekoučinku několikrát (nejvíc 10kg) a i dlouho se mi dařilo udržet alespoň trochu normální váhu
5.

Chybí mi tu Saša, těšila jsem se na její články. Poradila, když se v něčem člověk plácal a díky stejné věkové katagorii a podobným zálibám jsem to od ní brala.

Programy Výzva 52 nebo Prožij rok zdravě jsou fajn, ale informace se dost opakují, jak jsem jen tak letmo nakoukla. Pro nováčky je to určitě skvělé.
26. 09. 2018 12:13
1. nejvíce se mi líbí přátelská atmosféra, která tady panuje
2. když jsem hubla, nejvíce jsem využívala sebekoučink, teď už nezapisuji, ale ráda se sem vracím, právě kvůli té úžasné atmosféře, kterou jsem nikde jinde nenašla, taky kvůli odborným článkům a proto abych si současnou váhu snáze udržela (opakování je matka moudrosti :-) )
3.-4. Podařilo se mi tady zhubnout téměř 30 kilo a zatím +- 2 kg si váhu i držím (asi 3 roky)
5. kromě STOBu znám jen Kalorické tabulky ... obrovská výhoda STOBu je právě v tom, že tu existuje živá komunikace uživatelů, kteří si vzájemně pomáhají a podporují se, plus přátelská atmosféra, prostě člověk je tady rád :-)

a co mi tu chybí - kdysi nebyly problémy s nahráváním fotografií, dnes je to složité, a mnohým se to nedaří, je to škoda, srovnávací fotky před a po zhubnutí jsou hodně motivující
26. 09. 2018 11:57
1.Pomohl mi uvědomit si, že se stane jen to oč se sama zasloužím a že si pomoci musím zase jen já a že to nechává na mé vůli, ale při tom mě podrží, když je nejhůř.
2.Nejvíce využívám Sebekoučink, diskuze,databázi potravin.
3.Vždy si včas uvědomit ,když "ujíždím"jinam a vrátit se nasprávnou cestu.
4.Ano .
5.Soudržností komunity a skvělým vedením STOBklubu.
26. 09. 2018 11:46
Plně souhlasím s Jitulkou.
26. 09. 2018 09:21
1. nejvíce se mi líbí, jak už psala paní Liba, že mě nikdo nikam netlačí a mám možnost, řídit si vše v podstatě sama.
2. Sebekoučink a databázi potravin a receptů.
3.Nejvíce mi pomohl v tom, že mě ukáznil a tím jsem měla možnost upravit jídelníček a následně zhubnout.
4. poprvé 14kg a teď za dva měsíce mám dole 6 kg.
5. jiné stránky nehledám, Stob je nejlepší ze všech.
26. 09. 2018 08:19
1. líbí se mi naprostá volnost a dobrovolnost úplně ve všem, nic mě v ničem netlači, nenutí, všechno záleží jen na mně samotné. Zároveň mě ale stobklub nesmírně motivuje v mých rozhodnutích.
2. Jednoznačně Sebekoučink
3. S. mi už 6 let pomáhá udržovat váhu, a pokud ulítnu pár kilo nahoru, semaforky mi vždycky pomůžou váhu zregulovat.
4. Ano - na začátku 5 kg, od té doby se držím stále +- 3 kg
5. Jiné nebo podobné stránky, které by se mohly se Stobklubem srovnávat, ani neznám
Myslím, že Stobklubu se podařilo vytvořit naprosto skvělou a jinde nevídanou partu lidí zeměřených stejným směrem. Hubne se tu kolektivně a téměř veřejně, lidé se tady za svoji nadváhu přestávají stydět a otevřeně o ni mluví. To je velké plus k úspěchu, a to vidím jako jeden z hlavních přínosů Stobklubu. Samozřejmě jsem se tu naučila zdravě jíst a přemýšlet o tom, co jím.
Moje přání, asi ale nesplnitelné je skloubit dohromady jídlokoučink a fitkoučink. Když mám někdy energetický výdej 3000 kJ/den, aby se mi tímpádem navýšil příjem. Ale asi to prakticky opravdu nejde.
26. 09. 2018 07:53
1. STOBklub dělají uživatelé, pořád se vám daří udržet zde přátelské prostředí. Nejsou tu reklamy. Aspoň ne ve velké míře. Program sebekoučink.
2 - 3 Diskuze s ostatními.
4. Ano, ale nepodařilo se mi to udržet.
5. Je víc objektivní. Podobné skupiny na jiných sítích, většinou razí cestu nějakým směrem radikální. Stob propaguje změny zdravější, pomalejší a hlavně stálejší.

Akce jako bylo vloni prožij rok zdravě a letos výzva 52 jsou fajn, ale …. Určitě vás stojí spoustu času, energie a peněz. Informace se opakují, myslím, že není nutné, aby akce byly tak intenzivní. Ocenila bych, kdybyste místo toho investovali peníze do někoho, kdo by dělal něco takového jako zde dřív dělala Saša. Někdo takový mi tady osobně hodně chybí. Není tu pohled odborníka, pokud někdo řeší konkrétní problém. Saša byla hodně fajn, uměla být lidská. Myslím, že uměla pomoc a poradit i začátečníkům, když chcete přilákat nové uživatele a i těm stálým.
26. 09. 2018 07:29
Akce jako : Prožij rok zdravě ( pro mne zatím nejlepší projekt všech dob ), Výzva 52, Den zdraví.
Diskuze, sebekoučink
Díky Stobu jsem naprosto překopala svůj jídelníček. Stále se zde učím vyvážené stravě.
Ano, zhubla jsem 4 kg a již nepřibírám.
Získávám zde pravdivé informace o všech potravinách, nepodléhá modním trendům, přichází stále s něčím novým aby upoutali mojí pozornost a v neposlední řadě je tady super komunita, která povzbudí, nakopne,dá do " latě " , vše je ve slušné rovině, pozitivní a žádné sprosté injektivy. V tom je Stob naprosto ojedinělý !!!!!!
25. 09. 2018 22:24
1. Přátelské prostředí i kvalifikované, reklamám nepoplatné rady ohledně zdravého životního stylu
2. Sebekoučink, diskuze v komunitě
3. Najít životní styl, který vyhovuje mému tělu i duši
4. Ze 112 na 95 a ve druhé fázi na stávajících +-80 kg
5. Diskuzní fórum je zde přátelské, pomáhající a přející. Poznala jsem tu lidičky, kterých si vážím, mám je ráda a setkávám se s nimi. A nebojím se jim "podat srdce na dlani" S tím jsem se na jiné síti nesetkala.
25. 09. 2018 19:04
Ještě jako návrh - možnost vkládat do komentářů standardní smajlíky a třeba možnost označit nějaký komentář jako že se nám líbí ?
25. 09. 2018 18:58
1. Soudržnost a komunita zde.
2. Momentálně asi diskuze :-), občas sebekoučink.
3. Zlepšení stravovacích návyků, zdravější jídelníček a opakování i teorie.
4. Díky stobkoubu jsem zhubla téměř 20 kg a zatím i po 5 letech to stále udržuji :-).
5. Výhoda asi největší, že to není jen o hubnutí a o zapisování do sebekouče. Také se zde učíme a opakujeme zásady zdravého stravování. Také se zde potkáváme s virtuálními kamarády a známími a také jsme to převedli i do osobního setkávání :-).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři