TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Den zdraví se STOBem on line 7.listopadu

03. 11. 2020

Tradiční akce proběhne letos netradičně online. Do kalendáře si zapište sobotu 7. listopadu a začněte se těšit na den plný pohybu, přednášek, workshopů a rozhovorů s odborníky. Vaše domovy se na celý den promění ve fitko, učebnu i přednáškovou síň zároveň. Odpočinete si od problémů s Covidem, i když i o něm bude řeč, a především uděláte něco pro své zdraví.

Rozhovory, přednášky a soutěž

Přímo na stránkách www.stob.cz budete moci 7. 11. od 10 do 15 hodin živě sledovat přednášky a rozhovory se zajímavými osobnostmi z oblasti zdraví a životního stylu.

Po mém  úvodním slovu  náměstkyně ministra zdravotnictví MUDr. Alena Šteflová zmíní mimo jiné důležitost akcí jako je Den zdraví v rámci prevence a terapie obezity, MUDr. Eva Králíková poradí, jak přestat kouřit, a upozorní na rizika kouření vzhledem ke Covidu, MUDr. Petr Sucharda se bude věnovat tématu Covid a obezita.

Dále si budete moci poslechnout rozhovory s prof. Ing. Janou Dostálovou – odbornicí na kvalitu potravin, Andy Pavelcovou – autorkou českého fitness programu FITFAB a lékaři zabývajícími se tématem diabetu či operace očí. 

O zkušenostech s hubnutím se podělí lektoři STOBu a jejich úspěšní klienti.

Já pak představím  moji  novou knihu Váhy života, laskavý rozhovor nejen o hubnutí, která byla napsána k 30. výročí STOBu. O knihu si můžete i zasoutěžit nebo si ji zakoupit v eshopu na www.stob.cz.

Cvičení

Během dne si můžete zdarma vyzkoušet hned několik pohybových lekcífitbalet, aerobic, hormonální jógu, salsu, Niu nebo speciální cvičení FitPainFree. Naše šikovné instruktorky pro vás budou živě vysílat po celý den. Na všechna cvičení už je přihlášeno dohromady  téměř  600 lidí.  Kapacita lekcí je však omezená, přihlaste se proto včas.

Workshopy a přednášky

Čekají vás také zajímavé workshopy a přednášky vedené zkušenými lektorkami. Vyzkoušejte si všímavé jedení (neboli mindful eating), zjistěte, jak se zorientovat v neustále se měnící nabídce zdravých potravin, nebo se mrkněte pod pokličku nejčastějším výživovým mýtům. Na přednášky a workshopy je třeba se předem přihlásit, vstup je za symbolických 150 Kč.

Kompletní program Dne zdraví, registrace na workshopy, přednášky a cvičení najdete na stránkách www.stob.cz.

Přihlaste se, připojte se a užijte si tento den společně s námi, a přitom v bezpečí svých domovů. Těšíme se na vás - kdo se připojí? Na cvičení i workshopech se uvidíte skoro jako naživo - tedy kdo bude mít zapnutou kamerku.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 11. 2020 23:02
Také musím Den zdraví online pochválit a poděkovat za něj. Sledovala jsem tedy jen přednášky bez nutnosti instalace Zoomu a registrace. Povídání bylo zajímavé, streamování technicky dobře zajištěné, jen to všechno začalo asi o dvě minutky později, tak jsem byla trošku nervózní, jestli jsem vše dobře pochopila a jsem na stránce správně.
Zachytila jsem, že příští rok plánujete Den zdraví někde u Arkád v Praze 4 koncem října, ale přesné datum si nepamatuju. Tak doufám, že nám to vyjde naživo a bez roušek.
09. 11. 2020 14:50
Děkuji Stobu za organizaci Dne zdraví. Vyslechla jsem se zájmem přednášky, odcvičila jsem 4 lekce ( potěšilo mě, že Niu ve společnosti zakladatelky Stobu :). Některé přednášky jsem poslouchala u cvičení, což nebylo ideální, ale když chce člověk stihnou všechno ... Byl to pro mě SUPER den.
04. 11. 2020 23:21
Už mám zaplacenu jednu přednášku a přihlásila jsem se na jedno cvičení, snad to stihnu, ráda bych přizvala i dceru.
04. 11. 2020 19:22
Jsem moc ráda, že je letošní ročník takhle vyřešen. Moc se mi Den zdraví se Stobem minulý rok líbil a už jsem se těšila na další ročník, na setkání Stobích šlápot, na Prahu. Přihlásila jsem se na cvičení jógy, ale musím do práce, tak nevím jestli stihnu začátek, ale jak budu moci hned se připojím. Děkuji za pozvání celému Stobu.
04. 11. 2020 19:00
Doufám že se také podívám.
04. 11. 2020 18:58
Taky se o to pokusím, děkuji za pozvání :-).
04. 11. 2020 07:40
Zdravím, určitě se podívám.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři