TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 13. 03. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

kutasek

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 464
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133047.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

kutasek

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

První týden...první otázky

19. 03. 2013

Tak a dala jsem se do toho i já!!!!!!!!!
Jsem obyčejná ženská, mám dvě děti, rodiče po smrti, starosti nad hlavu a ještě k tomu všemu nadváhu!!!!!!!Chtěla bych být krásná, né pro ostatní,ale pro sebe!Je to týden co se snažím udržet to co mi sebekoučink říká, ale je tady problém....vím nebude to znít pěkně ,ale mám ráda víno, dám si večer vinný střik, sklenku jednu, dvě, tři někdy i čtyři. Samozdřejmě , že sacharidy dodržuji!!!Tak jsem zvědavá jestli to je k něčemu???Je mi třiatřicet teda v dubnu bude o rok více, ale už jsem stihla pohřbít otce, nejskvělejšího strejdu, dědu i maminku!!!A to náladě taky nepřidá!!!!Proto doufám , že někdo tady mi bude rozumnět (vínko večer) a pokud ne ...tak i tak Vám držím palečky!!!!!!!!!!A pokud má někdo nápad jak bych se k tomu všemu měla postavit tak prosím pište....Hlavně né o tom , že alkohol nepomáhá...já to vím ,ale večerní relax je pro mne :"děti v postýlce...naučené ...připravené do školy...já po práci ...v klidu...sklenička vína...seriál...knížka...sklenička vína...svačina...příprava do práce...atd"
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 03. 2013 22:02
Tvoje přiznání se k hříchům je mi sympatické. Já mám problém spíš s chutěma na sladké. Ale není třeba si to odpírat úplně. Já jsem si většinou plánovala jídlo dopředu na další den a pro jistotu jsem si tam vždycky ten kousek čokoládky k odpolednímu kafíčku započítala, tak, abych i s ním měla zeleno. Nakonec jsem třeba neměla nepřekonatelnou chuť, tak jsem si ji nedala a přidala si něčeho jiného. Ale je fakt, že když mi skončil cyklus a další jsem si nezaložila (protože jsem dosáhla svého hubnoucího cíle), tak jsem v tom sladkém zase dost polevila a už se tolik nehlídám. Za asi 8 měsíců mám asi 2 kg zpátky, tak se do toho příští týden pustím nanovo. Už se těším, až budu zase sekat dobrotu :-)) Přece jen je mi při té vyvážené stravě nějak líp. Držím palce a věřím, že ti to i s občasnou (třeba i každodenní) dvojkou vína půjde hezky. Nakonec vidím, že se ti želva hla už o 2 kila, což je super!
30. 03. 2013 14:54
také mám vínko ráda, chce to opravdu omezit a započítavat do denního příjmu
30. 03. 2013 14:10
Taky miluju víno :-), takže Ti rozumím. Večer si taky klidně dám skleničku, ale jenom jednu!!!! Jde o to, že když vypiješ alkoholu hodně, musíš téměř vynechat přílohy, aby ti semafor sacharidů svítil zeleně ... a pak se ochuzuješ i o vitamíny a minerály, které v přílohách jsou a ve víně ne ( mám na mysli hlavně celozrnný pečivo, případně brambory nebo těstoviny z celozrnný mouky). Takže určitě při redukci hmotnosti není vhodný pít víc než zdravotní množství alkoholu ... což jsou pro ženu buď 3 dcl piva, nebo dvojka vína.
30. 03. 2013 09:26
Držím Ti palce ať to zvládneš a relax si spojíš s něčím jiným, než s alkoholem.
30. 03. 2013 09:15
Ahoj, každá na něčem "ujíždíme", ty k večernímu relaxu přidáváš sklenku(y) vína, já si přidávala kupu sladkostí. S postupem času se mi to podařilo odbourat, i když výjimky se samozřejmě najdou. Jak píší děvčata pode mnou, snaž se postupně snížit počet sklenek vína, nenásilně až se dostaneš do stádia, kdy si budeš večer u knížky nebo seriálu vychutnávat jen jednu sklenku vína, a někdy, třeba za odměnu si dáš o sklenku více. Vím,je to těžké, moje chutě na sladké se nedají taky jen tak lehko ošálit. Ale pokud chceš zhubnout, a zhubnout pro sebe, bude to nutná změna. Moc Ti držím pěsti, ať se daří :-)
30. 03. 2013 08:59
Ahoj, moc hezky ses nám představila...a moje sympatie už máš:)
Teď záleží na Tobě, jak se ke všemu postavíš...každopádně Ti držím pěstičky, ať se Ti daří s váhou zatočit:))))
30. 03. 2013 08:53
Alkohol zbrzdí veškerou snahu, kterou jsi ten den věnovala hubnutí. Myslím, že to chce snížit,maximálně udělat střik, protože jinak je to marná snaha.
30. 03. 2013 08:42
Moc dobře ti rozumím, i já mám víno ráda a nehodlám se ho vzdát, žiju mezi vinaři. Po tom, co se mi sesypal asi před rokem život, jsem několik měsíců nepila víno vůbec, měla jsem ho spojené s pěknými chvílemi a báječným člověkem. Teď piju jen opravdu dobré a kvalitní, většinou přívlastkové, suché a protože jinak extra na ničem neujíždím, chci si tenhle hříšek ponechat. Já sama nemám střik ráda, je toho vína škoda, to snad jen s nějakým méně kvalitním v létě na žízeň. Raději si dám sklínku jemně perlivé vody zvláš´t.
Občas si dám deci k jídlu, a jinak mi stačí deci večer po práci ke knížce nebo telce. Myslela jsem, že moje oblíbená sklenička má necelé dvě deci, ale protože mi sedmička zůstávala v lednici nějak dlouho, změřila jsem ji a ona má normálně plná jen deci, to mě potěšilo a na vychutnání mi to stačí.
30. 03. 2013 08:41
Víno mám taky ráda a neodpírám si ho. Dávám přednost suchému bílému a hlídám si sacharidy, abych si ho mohla dovolit :-)
30. 03. 2013 08:21
Proto jsme tady , že každá na něčem ujíždíme, ale jelikož chi zhubnout , tak svoje chutě musím dát do rovnováhy se svojím tělem a věř mi, že už jsem kousek dokázala a to vlastní sebevědomí mi tak krásně hlásí jsi dobrá a to je úžasný pocit!!!!!!!
20. 03. 2013 21:12
:-)
20. 03. 2013 20:43
Ahoj "Kutásku":-)....máš už toho hodně za sebou:-(...ale ještě více před sebou.....vínko si nech...ale suché a střik (což Ty děláš - promiň za tykání:-) Jen se pokus snížit dávku, postupně....alespoň jeden den - co druhý den....o jednu skleničku míň....už toto omezení, ale ne úplné omezení Ti pomůže nejen snížit přísun alkoholu, ale především Kj, což hlevně chceš:-) měj se hezky, držím pěsti Pavlína
20. 03. 2013 17:49
Záleží na tobě, jak máš silnou vůli a v čem jsi ochotná se pro zhubnutí omezit. U tebe je to víno, u mě sladké, u jiného tučné. Stačí, když snížíš počet skleniček na jednu večerní pohodovou nebo přejdeš na slabý vinný střik. S alkoholem se špatně hubne. Zapoj se do zdejší party a ono to půjde. Držím palce.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři