- Autor: sifaka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej slunečnicový | 10 |
Fenykl | 220 |
Fazole bílé v rajské omáčce | 420 |
Česnek | 16 |
Dochucovadla:
Rozmarýn, tymián, středomořské bylinky
Energetická hodnota celkem: 2142 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1071 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 38.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Očistím česnek a fenykl, hodím na moment do mixéru, pak přehodím na pánev s troškou oleje a nechám zesklovatět.Ke skleněné zelenině vyklopím plechovku fazolí v rajské omáčce, nechám probublat a mám na dvě jídla.Jako bílkovina se k tomu hodí cokoliv.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.