TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rychlé fazole se zeleninou

Zpět
  • Autor: sifaka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Rozmarýn, tymián, středomořské bylinky

Energetická hodnota celkem: 2142 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 77, SAFA (g): 2, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1071 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 38.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Očistím česnek a fenykl, hodím na moment do mixéru, pak přehodím na pánev s troškou oleje a nechám zesklovatět.Ke skleněné zelenině vyklopím plechovku fazolí v rajské omáčce, nechám probublat a mám na dvě jídla.Jako bílkovina se k tomu hodí cokoliv.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 07. 2017 19:56
Tak to vyzkouším, fenykl jsem ještě nejedla. Jen doufám, že ho u nás koupím :-)))
15. 07. 2017 14:49
Fenykl s luštěninami vyzkouším. Už jsem ho přidala k rybě a podusila, a take se spolu nepoprali. :-)
15. 07. 2017 11:16
To vypadá moc zajímavě, určitě vyzkouším. Díky za recept.
13. 07. 2017 18:46
Tento recept mě napadnul v rámci měsíce zeleniny, protože fenykl jsem si vždy koupila v dobré víře, že vypadá hezky a dám si ho do salátu.Pak jsem ho vždy skoro celý vyhodila.Protože jsem začala v rámci projektu častěji připravovat luštěniny a ty mají celkem fádní chuť a fenykl zase aromatem překypuje až mi nechutnal, zkusila jsem je dát dokupy a připadá mi to fajn.Levné, rychlé, zasytí a celkem neškodí linii :-)

Naši partneři