- Autor: filipova
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzený bok | 54 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 130 |
Smetana na vaření 12% | 91 |
Pórek | 104 |
Olej běžný (průměr) | 4 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 150 |
Niva 50% | 19 |
Parmezán 32% | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4725 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2363 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 12, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.