TOPlist


Fazolkový salát s tuňákem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazolové lusky sterilované Bonduelle400
Tuňák v oleji (po odkapání)300
Cibule100
Paprika červená100
Paprika žlutá 100
Olivy černé50
Olivy zelené ve slaném nálevu50
Olivy zelené plněné sušenými rajčaty50
Citronová šťáva50
Petržel - nať30

Energetická hodnota celkem: 4226 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 10 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka

Postup přípravy

Z fazolových lusků necháme odkapat tekutinu. Tuňáka necháme odkapat a vidličkou roztrháme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriky, olivy a rajčata nakrájíme. Všechno smícháme v míse, osolíme, opepříme, přidáme citron podle chuti . Vše dobře promícháme a posypeme nasekanou zelenou petrželí. Necháme odležet.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma