- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kroupy ječné (v suchém stavu) | 400 |
Houby čerstvé průměr | 1000 |
Cibule šalotka | 100 |
Česnek | 50 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Dochucovadla:
sůl,kmín, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 9430 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 348,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 67,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2358 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 16.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvařené krupky smícháme s osmaženou cibulkou a podušenými houbami, okořeníme majoránkou, mletým kmínem a česnekem, dáme do pekáčku vymazaného sádlem zapéct asi na dvacet minut (lehce narůžovělý povrch).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.