TOPlist


Makaronetky s tuňákem a zeleninou - STOB

  • Uživatelský recept
  • Autor: malinovanada
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák ve vlastní šťávě100
Cibule20
Okurka salátová100
Paprika žlutá 100
Rajčata 50
Hrášek sterilovaný Bonduelle20
Olej olivový5
Těstoviny (v suchém stavu)25
Vejce celé (vařené natvrdo)28

Energetická hodnota celkem: 1475 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 2 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, pokapeme olejem, aby se neslepily, a necháme vychladnout. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky, přidáme hrášek a zlehka vmícháme k těstovinám. Povrch těstovin poklademe tuňákem, plátky vejce a dozdobíme na nitky nákrájenou červenou cibulí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma