TOPlist


Rybí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ryba středně tučná průměr (syrová, nesolená)600
Vejce celé (syrové)110
Strouhanka30
Cibule70
Česnek15
Olej řepkový30

Energetická hodnota celkem: 5606 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 16 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1402 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 4 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř, muškátový květ, petrželová nať, nové koření, bobkový list

Postup přípravy

Uvaříme rybu tak, aby šlo maso obrat od kosti. Vaříme s kuličkami pepře, nového koření, bobkovým listem. Pak vyjmeme, obereme a umeleme na mlýnku. Dáme do mísy, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, sůl, pepř, špetku muškátového květu, petrželovou nať. Zamícháme a uděláme placičky, obalíme je ve strouhance a na pánvi osmažíme. Do směsi lze přidat i květák nebo brokolici.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

16. 10. 2017 14:12

jesus

může to být dobré, ale dost pracné, já bych si rybu raději upekla

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma