TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí stehna v zelenině

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 200
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, celý pepř, šťáva z půlky citronu

Energetická hodnota celkem: 5661 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 21, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1132 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 11.4, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Ze spodních stehen stáhneme kůži a osolíme je. Všechnu zeleninu nahrubo nastrouháme a pokapeme šťávou z půlky citronu. Hluboký pekáč vymažeme olejem, vsypeme zeleninu, přidáme celý pepř a položíme stehna. Podlijeme vodou tak, aby zelenina byla potopená, přikryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a dáme do trouby velmi zvolna dusit. Když je maso měkké, odklopíme, zvýšíme teplotu a necháme zčervenat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři