TOPlist


Kapr pečený s paprikami a rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr (syrový)600
Rajčata 500
Paprika červená600
Feferony třešňové sterilované20
Cibule100
Česnek15
Olej řepkový50
Víno červené200

Energetická hodnota celkem: 7178 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 106 SAFA (g): 15 Cukry (g): 47 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1795 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 26.5 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 11.8 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, citronová šťáva, bobkový list, nové koření

Postup přípravy

Kapra marinujeme v citronové šťávě a soli, necháme cca hodinu odležet. Rajčata nakrájíme na malé kousky, česnek utřeme se solí, přidáme nakrájené papriky a cibulí. Zeleninu dusíme s vodou a polovinou oleje. Přidáme víno, bobkový list a nové koření. Vše rozložíme do vymazaného pekáče a na ní položíme porce ryby. Ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut, přidáme zbytek oleje a podle chuti feferonky. Dopékáme dalších cca 15 minut. Podáváme s bramborem nebo zeleninovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma