- Autor: madridacka
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 10.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 600 | 
| Olej olivový | 70 | 
| Ocet | 100 | 
| Mlíčí | 400 | 
| Jikry | 300 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 6769 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 130, 
                                                        Tuky (g): 98, 
                                                        Sacharidy (g): 72,
                                                        SAFA (g): 19,
                                                        Cukry (g): 30,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 677 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Jikry a mlíčí krátce ovaříme v osolené a okyselené vodě s kořením. Zcedíme, odblaníme a vychladlé plníme do sklenic střídavě s nasolenou nakrájenou cibulí. můžeme přidat i nakrájenou feferonku. Koření ponecháme. zalijeme nálevem z octa a oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






