- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 100 |
Šumavský Eidam 30% | 100 |
Kečup | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Sójová omáčka | 10 |
Worcester | 10 |
Česnek | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, worcestr,sojovka,
Energetická hodnota celkem: 5204 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 867 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nastrouhaný sýr,ořechy a zeleninu spojíme kečupem a hořčicí , okořeníme a .necháme odležet
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Vidím, že ho pripravujete z väčšieho množstva surovín, to ho potom pripravujete do zásoby a sterilizujete ho???