TOPlist


Žervé pomazánka s vejcem a paprikou

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirosgross
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Tvarohová pomazánka na tmavé pečivo

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hořčice plnotučná 10
Paprika červená40
Cibule25
Vejce celá průměr54
Žervé krémový sýr KROMILK180

Energetická hodnota celkem: 1931 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 20 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 0.6 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, vychladlé a oloupané najemno nastrouháme. Přidáme sýr, hořčici, najemno nakrájenou cibulku a papriku. Podle chuti osolíme a opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma