- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olej řepkový | 30 | 
| Cibule | 75 | 
| Paprika zelená | 75 | 
| Paprika bílá | 75 | 
| Paprika červená | 100 | 
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 500 | 
Dochucovadla:
Kari, sušený zázvor, sójová omáčka, sůl
Energetická hodnota celkem: 3637 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 119, 
                                                        Tuky (g): 36, 
                                                        Sacharidy (g): 17,
                                                        SAFA (g): 18,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 909 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, zeleninu také. Na pánvi na oleji orestujeme nejprve cibuli a maso, potom přidáme zeleninu. Ochutíme kari, sušenými zázvorem, sójovou omáčkou, solí. Podáváme s celozrnným pečivem, brambory nebo zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









