- Autor: jesus
- Doba přípravy (min.): 100
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 43 |
Paprika zelená | 120 |
Cibule | 40 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 13 |
Jelení průměr (syrové) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, bobkový list, paprika, chili,kmín, majoránka, sušený česnek
Energetická hodnota celkem: 1894 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
maso nakrájet na kostky, přidat cibuli a opéct na sádle,podllijeme vodou a dusíme do měkka, pak přidáme koření, rajčata a papriky a ještě dusíme až guláš nemusíme zahustit, podáváme s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.