- Autor: akfes
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené (nesolené) | 310 |
| Mrkev mražená | 80 |
| Celer bulva | 40 |
| Petržel - kořen | 30 |
| Okurky sterilované průměr | 140 |
| Jablko | 100 |
| Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 20 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 140 |
Energetická hodnota celkem: 2308 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1154 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






