TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tempeh se zelím (ala segedín)

Zpět
  • Autor: PetikB
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sladká paprika, sojová omáčka (z fermentované soji), sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1959 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 4, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Cibulku osmažit na oleji, přidat pokrájený tempeh, dle chuti zaprášit sladkou paprikou (není uvedeno v ingrediencích) a přidat kysané zelí a dochutit sojovou omáčkou. Dusit dle potřeby a toho jak má kdo rád křupavé zelí :).

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 04. 2018 13:56
Já se přiznám, že tempeh mám asi raději než tofu....toho už jsem nějak přejedená a do jídla už si ho musím strouhat, abych jídlo jedla s chutí..začíná mi nějak vadit ta konzistence, když se žvýká :D
20. 04. 2018 19:07
Tempeh jsem ještě nikdy nejedla, snad ho někdy zkusím.

Naši partneři