TOPlist


Kuře s celerem

  • Uživatelský recept
  • Autor: tkoskubova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře bez kůže průměr (syrové bez kostí)500
Olej olivový20
Žloutek (syrový)20
Celer bulva250

Energetická hodnota celkem: 3861 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 14 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 965 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl,pepř,mletý kmín,kurkuma(kari koření)

Postup přípravy

Kousky kuřete, nejlépe přes noc,marinujeme v oleji se lžičkou kurkumy nebo kari koření.Maso před použitím vyndáme,pomeleme a umeleme i celer,přidáme žloutek,sůl,pepř,mletý kmín.Vypracujeme směs a tvoříme karbanátky,které opečeme na oleji,v němž jsme maso marinovali.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma