TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuře s celerem

Zpět
  • Autor: tkoskubova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl,pepř,mletý kmín,kurkuma(kari koření)

Energetická hodnota celkem: 3861 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 14, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 965 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kousky kuřete, nejlépe přes noc,marinujeme v oleji se lžičkou kurkumy nebo kari koření.Maso před použitím vyndáme,pomeleme a umeleme i celer,přidáme žloutek,sůl,pepř,mletý kmín.Vypracujeme směs a tvoříme karbanátky,které opečeme na oleji,v němž jsme maso marinovali.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři