TOPlist


Pstruh na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka98
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Petržel - nať5
Mrkev80
Hrášek mražený100
Rajčata 100
Paprika žlutá 80
Česnek8
Cibule60
Olej řepkový10
Máslo čerstvé nesolené5
Pstruh (syrový)300

Energetická hodnota celkem: 3123 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 13 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1562 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 16.5 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř, kari

Postup přípravy

Pstruha osolíme, opepříme, do vnitřku vložíme snítku petržele a lístek másla. Pekaček pokapeme olejem, položíme rybu, kolem přidáme pokrájenou zeleninu, cibuli, česnek, papriku, rajče, hrášek, mrkev. Pečeme 30 minut a podáváme s kuskusem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma