TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vajíčková tlačenka - 1 porce 70 g

Zpět
  • Autor: hematit
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8713 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 161, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 27, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 436 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 8.1, Sacharidy (g): 3.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Připravit želatinu podle návodu ve vodě se zeleninovým masoxem a smíchat s nakrájenou Hradišťankou, vejci, uzeninou a tatarkou. Vlít do formy vyložené celofánem a nechat ztuhnout v lednici. (vejde se do formy na srnčí hřbet).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři