- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 350 |
Madeta Gouda 48 % | 80 |
Vejce celé (syrové) | 275 |
Smetana na vaření 12% | 20 |
Olej běžný (průměr) | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, pažitka, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 3532 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 883 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na jemno nastrouhaný celer smícháme se strouhaným sýrem a žloutky rozšlehanými se smetanou okořeníme osolíme, přidáme bylinky , nakonec přidáme našlehaný sníh a promícháme. Pečeme na tefalové pánvi jen lehce vymazané olejem nebo na lívanečníku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.