TOPlist


Jehněčí roláda s mletým masem a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek100
Cibule200
Hrášek mražený200
Paprika červená100
Máslo čerstvé nesolené50
Hovězí mleté průměr (syrové)300
Jehněčí kýta (syrová)1000
Bílek (syrový)75

Energetická hodnota celkem: 11794 kJ

Bílkoviny (g): 284, Tuky (g): 150, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 68 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1179 kJ

Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 7.2 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 1.9 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř, medvědí česnek

Postup přípravy

Vykostěnou jehněčí kýtu rozklepneme do plátu osolíme, opepříme,posypeme medvědím česnekem, rozestřeme náplň z mletého masa a utáhneme do pevné rolády,. Osolíme ji na povrchu potřeme máslem a při 180°C asi hodinu na pekáčku vystlaném cibulí a česnekem, při občasném podlévání vývarem. Náplň : mleté maso smícháme s nakrájenou kapií, mraženým hráškem, solí,česnekem, a sněhem z jednoho bílku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma